haklısınız da o kafasına zaten boşanmayı koymuş belkide o boşanma stresini kendi kendini öyle evlenirim nasıl olsa tekrar diye teselli etmiş olabilir ,anneniz sizden daha tecrübeli hayat konusun da nerden biliyorsunuz sosyal medyadan biriyle tanıştığını eminmisiniz belki sizinle bazı şeyleri paylaşmak istiyor dur ,fakat vereceğiniz tepkiden çekiniyordur ,böyle için için üzüleceğinize sakin bir tavırla annenize yaklaşmayı deneseniz ,belkide sizin bu sakin tavrınız dan cesaretlenip size açılacak paylaşıcak bazı şeyleri ?bence onu suçlayarak değil anlamaya çalışarak yaklaşırsanız sorun çözülürDaha Boşanmadan başkasıyla evlenirim lafı yapar mı ya koskoca bir kadın
Şöyle olur boşanır aradan geçer oturur anlatır tamam derim mutlu olmak onunda hakkı ama daha Boşanmadan başkasıyla evlenirim diye kim derse desin herkes için öyle derim
O zaman bütün mutsuz kadınlar boşansın nasılsa başkasıyla evlenirim diye
Bir kere bu devirde sosyal medyadan nasıl güvenip evlenebilir bir insan, her gün haberlerde neler okuyoruz, cinayetler tecavüzler
Ben kızımı bile o adamla yanlız bırakamam ki
Dediğim gibi mutlu olmak hakkı ama bunu başkasından annene bir adam çiçek resmi göndermiş diyerek değil açık açık ondan öğrenmekte bizim hakkımız
Ben mutlu olmasını istiyorum o ayrı ama ben başkasından böyle şeyler duymaktan hoşlanmıyorum beni anlıyor musunuztuhaf olunacak bırsey yok kı sızın hayatınızda bırısının olabılmesı kadar normal oda bır ınsan ustelık hayatın en guzel yasları cocuklar buyumus sımdı hayatdan tat alabılecegı kadın olarak suan kendını kesfettıgı zaman onun anne olması baska kadın olması baska ıkısını bırbırıyle karıstırmayın
kadınlara yapılan haksızlık aslında bu baba olsa aman yalnızlık zor dıye evlendırmeye calısırlar kadın olunca anne olunca nıyeyse herkesde bır tuhaf oluyor asıl en cok kadının hakkı mutlu yuva bır kadın bır toplum dogurur bır kadın mutluysa kaç hane mutlu olur oyle dusunun annenızın yanında olun yalnız ınsan bosluga duser hatalar yapar evlat olarak en azından o sevgı boslugunu doldurun bol bol sevın sızınle paylassın tanısın varsa hayatında bırı gozlemleyın yalnız sanmasınlar annenızı hedef olmasın kımseye yanı
tabıkı sızı anlıyorum ben yaptıgım tum yorumları kendım yasamısım gıbı dusunup yazıyorum bundan suphenız olmasın cunku amacımız yardımcı olmakBen mutlu olmasını istiyorum o ayrı ama ben başkasından böyle şeyler duymaktan hoşlanmıyorum beni anlıyor musunuz
Bir kendinizi benim yerime koyun
kurdugu cumlede bırsey yok daha bosanmadan sevgılısı varmıs gıbı yazıyorsunuz kadın yanlıs bırsey yapmamıs sızı bosanırsam yalnız kalmak ıcın bosanmayacagım haberınız olsun dıye en bastan uyarmıs oda anne kendı cocugunu bılır bunu dıyerek ıyı yapmıs boyle demesıne ragmen tepkılısınız cunku :)Daha Boşanmadan başkasıyla evlenirim lafı yapar mı ya koskoca bir kadın
Şöyle olur boşanır aradan geçer oturur anlatır tamam derim mutlu olmak onunda hakkı ama daha Boşanmadan başkasıyla evlenirim diye kim derse desin herkes için öyle derim
Bir kere bu devirde sosyal medyadan nasıl güvenip evlenebilir bir insan, her gün haberlerde neler okuyoruz, cinayetler tecavüzler
Dediğim gibi mutlu olmak hakkı ama bunu başkasından annene bir adam çiçek resmi göndermiş diyerek değil açık açık ondan öğrenmekte bizim hakkımız
Bir konuda yanılıyorsunuzBenden size bir tavsiye,
annenize annelik etmekten vazgeçin. Haklı da olsanız haksız da annesi değilsiniz.
Herkes kendinden sorumlu.
Anneniz boşanmış bir kadın, babanızla beraber değil. Dolayısıyla yaptığı ahlaksızlık değil. Kabul edersiniz, etmezsiniz bilemem. İlişkiniz nasıl onu da bilemiyorum ama fazla üzerine düşünüp dert edinmeyin.
Anneniz hakkında gelip size konuşanları da susturun.
Bir de önceki konunuza bakıyorum da, kardeşinizin maddi anlamda destek olmasindan pek hoşnut değilsiniz ikiniz de.
Belki anneniz bunu farketmistir, evlenip size maddi anlamda yük olmaktan kurtulmak istemiştir.
Size katılıyorum. .Hayatın da aklı başında başında birı olsa gelip sizinle paylaşır diye düşünüyorum.Daha Boşanmadan başkasıyla evlenirim lafı yapar mı ya koskoca bir kadın
Teşekkür ederim bana anlatıyorsunuz ama ben daha annemle babamın boşanmasını yeni yeni atlatıyorum, evli ve çocuk sahibi olmama rağmen çok üzüldüm çok ağladım biraz duygusalımtabıkı sızı anlıyorum ben yaptıgım tum yorumları kendım yasamısım gıbı dusunup yazıyorum bundan suphenız olmasın cunku amacımız yardımcı olmak
kadın sızden ozellıkle saklamamıs kı zaten sorun burda . sız alınganlık yapıyorsunuz
bırkere o anne. evladına ben sevgılımden cıcek aldım mı dıyecek ? zıyaret ettıgınızde cıceklerın ne guzelmıs sadece burnun degıl gonlunde bahar koksun ınsallah mutlu olursun deyıp opsenız aranızdakı o hayalını kurdugunuz ıletısım aslında olur boyle konu acıp boyle dusunen bırının nasıl yaklasacagını da tahmın ettıgım ıcın bu tarz konusuyorum zaten :)
bır kere arkadasınız ne kadar samımı olursanız olun sıze annen cıcek almıs dıyememelıydı bu cesaretı nerden alıyor ona haddını bıldırmelıydınız akrabası arkadasıdır dedım demıssınız bu bıle yanlıs ben olsam hayırdır sanane ? ne ayıp boyle seyler der orda onu bozardım .
annemle asırı samımı olsam ve bana ozellıkle soylemedıgını dusunsem zıyaretıne gıder cıceklerı gorunce demınkı kurdugum gonlune bahar dolsun cumlesını soylerdım
kadın sızden ozellıkle saklamamıs oyle olsa paylasmazdı zaten . aksıne bızzat sıze soylerse belkı tepkı alacagını dusunmus belkı acıklama yapmak zorunda hıssetmemıs kı hıc sorunda degıl ne munasebet sıze nıye sevgılımden cıcek geldı desın :) yanı sız annecılık yapıyorsunuz suan yanlıs onu demek ıstıyorum
kesınlıkle normal karsılardım sorun edılecek bırsey olsa samımıyetıme ınanın derdım kı annenızle konusun yanlıs yapmıs derdım gercekten sorun edılecek bırsey yokTeşekkür ederim bana anlatıyorsunuz ama ben daha annemle babamın boşanmasını yeni yeni atlatıyorum, evli ve çocuk sahibi olmama rağmen çok üzüldüm çok ağladım biraz duygusalım
Ben annemin mutlu olmasını istiyorum ama inanın arkadaşım öyle söyleyince o kadar şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim
Siz benim yerimde olsanız normal karşılardınız doğru mu
+1dayanamıcam hızımı alamadım
benım bır arkadasım munasebetsızce hadsızce benı arayıp kız annen bır adamdan cıcek almıs onu takıp edıyorum dese o sinsiyi hayatımdan sonzuda dek agzının payını once verır cumlelerımle parcalar cıkarırdım
gıtsın kendı hayatına baksın once o
sız nasıl ızın verıyorsunuz arkadasınıza annenız hakkında konusmasına
Evet samimi olduğum arkadaşım ve annemle babamın boşanma durumunda çok kez yanında ağlayıp dertleştiğim olmuştur oda bana çoğu şeyini anlatır ama ne bileyim yine de ondan duyunca çok hoşuma gitmediAma şöyle düşünün eğer benim annem böyle bi durumda Çiçek almış olsaydı bi adamdan bende bilmek isterdim bunu aynı şey bi arkadaşımın başına gelse arkadaşıma söylerdim haberi olsun diye aramızdaki samimiyetten ötürü .aslında olaylara farklı açılardan bakınca çok farklı yollara sapıyoruz .belki samimi olduğu bir arkadaşıdır o yüzden söylemiş olabilir .
Ayrı ayrı mutlu değil işte, annem mutlu mutsuz, babam zaten mutsuz+1
Benim annemde bekar bir kadın
Benim arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyor
Birkaç kere bana takıldı annem hakkında
Hemen cevabını verdim
Bazı insanlar duracakları yeri bilmiyorlar, hayır yani ona ne çiçek gelmesinden, kalp atmasından
Keşke herkes kendi hayatını yaşasa
Annenle baban boşandığı için üzülmene gerek yok, tam aksine mutlu olmalısın. Eğer beraber mutsuzlarsa ayrı ayrı mutlu olacakları için için rahat olmalı.
Sana arkadaş tavsiyesi olsunAyrı ayrı mutlu değil işte, annem mutlu mutsuz, babam zaten mutsuz
Senin annen baban belki mutludur ama benimki öyle değil işte
Arkadaşıma kızdım, İyi tarafından bakayım samimi olduğumuz için belki söylemiştir, sonuçta çoğu şeyimizi paylaşıyoruz dedim ama sanki birşeyler öğrenmeye çalışıyor gibi geliyor bazen
Kendi ailesi mutlu, babası annesinin dibinden ayrılmıyor oda başkasının annesini merak ediyor
Size hesap vermek zorunda değil kısmına katılmıyorumO zaman bütün mutsuz kadınlar boşansın nasılsa başkasıyla evlenirim diye
Yazmışsınız.
Evet tam da bu olsun.
Keske herkes anneniz gibi olsa.
Insan önce kendini sevsin ve kendine deger versin,kendi degerini bilsin ve mutsuzsa boşansın. Kimisi özgürleşmek,kimisi mutlu olmak için bosanir. Herkesin mutlu olma şekli ve kafa yapısı farklıdır.
Anneniz baskasiyla mutlu olacağına inanmış demek ki,ama dikkat edin,babanizla beraberken babanızı mutsuz edipte, mutlu olmaya çalışmamış.
Bu ince ayrıntıyı göremiyorsunuz.
Babanizla mutlu değilmiş ki ayrılmış. Ne yapsın? Siz de koskoca 2 cocuksunuz. Annenize hak verin bence.
Sizin tepkinizden çekinmiş olabilir. Ya soylemek zorunda da degil büyüklerin işine bu kadar karisilmaz. Zaten evlencek olsa gelir söyler size yani.
Bırakın hayatini yaşasın çiçek mi alıyor facebooktan mi paylaşıyor.
Annemin boşanma aşamasında çok üzgün olduğum için ve hergün ağladığım için ona anlatıp rahatlama ihtiyacı duydum ama şu durumda annemin düşünmesi gerekirSana arkadaş tavsiyesi olsun
Asssla aile bireylerinin sorunlarını 3. Kişilere anlatma. Gün gelir yüzüne vururlar, kaldıramazsın.
Ha benim annemle babamda öyle çok aman aman mutlu değiller bence. Ama ben onların bu seçimlerine saygı duyuyorum. Birlikteyken mutsuz olup tüm ailesini mutsuz edeceklerine tek başlarına mutsuz olmaları daha mantıklı değil mi? Bu mutsuzluk geçici, belki annen hayatının aşkını bulacak,belki çok mutlu olacak. Nereden bilebilirsin ki? Annene biraz zaman tanı, o arkadaşınla da annen hakkında konuşma. Annenin özel hayatı sende dahil hiç kimseyi ilgilendirmez. Onun hiçbir şekilde yorum yapmaması gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?