Annemin hayatında biri mi var

haklısınız da o kafasına zaten boşanmayı koymuş belkide o boşanma stresini kendi kendini öyle evlenirim nasıl olsa tekrar diye teselli etmiş olabilir ,anneniz sizden daha tecrübeli hayat konusun da nerden biliyorsunuz sosyal medyadan biriyle tanıştığını eminmisiniz belki sizinle bazı şeyleri paylaşmak istiyor dur ,fakat vereceğiniz tepkiden çekiniyordur ,böyle için için üzüleceğinize sakin bir tavırla annenize yaklaşmayı deneseniz ,belkide sizin bu sakin tavrınız dan cesaretlenip size açılacak paylaşıcak bazı şeyleri ?bence onu suçlayarak değil anlamaya çalışarak yaklaşırsanız sorun çözülür

Ben mutlu olmasını istiyorum o ayrı ama ben başkasından böyle şeyler duymaktan hoşlanmıyorum beni anlıyor musunuz
Bir kendinizi benim yerime koyun

Ben mutlu olmasını istiyorum o ayrı ama ben başkasından böyle şeyler duymaktan hoşlanmıyorum beni anlıyor musunuz
Bir kendinizi benim yerime koyun
tabıkı sızı anlıyorum ben yaptıgım tum yorumları kendım yasamısım gıbı dusunup yazıyorum bundan suphenız olmasın cunku amacımız yardımcı olmak
kadın sızden ozellıkle saklamamıs kı zaten sorun burda . sız alınganlık yapıyorsunuz
bırkere o anne. evladına ben sevgılımden cıcek aldım mı dıyecek ? zıyaret ettıgınızde cıceklerın ne guzelmıs sadece burnun degıl gonlunde bahar koksun ınsallah mutlu olursun deyıp opsenız aranızdakı o hayalını kurdugunuz ıletısım aslında olur boyle konu acıp boyle dusunen bırının nasıl yaklasacagını da tahmın ettıgım ıcın bu tarz konusuyorum zaten :)
bır kere arkadasınız ne kadar samımı olursanız olun sıze annen cıcek almıs dıyememelıydı bu cesaretı nerden alıyor ona haddını bıldırmelıydınız akrabası arkadasıdır dedım demıssınız bu bıle yanlıs ben olsam hayırdır sanane ? ne ayıp boyle seyler der orda onu bozardım .

annemle asırı samımı olsam ve bana ozellıkle soylemedıgını dusunsem zıyaretıne gıder cıceklerı gorunce demınkı kurdugum gonlune bahar dolsun cumlesını soylerdım

kadın sızden ozellıkle saklamamıs oyle olsa paylasmazdı zaten . aksıne bızzat sıze soylerse belkı tepkı alacagını dusunmus belkı acıklama yapmak zorunda hıssetmemıs kı hıc sorunda degıl ne munasebet sıze nıye sevgılımden cıcek geldı desın :) yanı sız annecılık yapıyorsunuz suan yanlıs onu demek ıstıyorum

kurdugu cumlede bırsey yok daha bosanmadan sevgılısı varmıs gıbı yazıyorsunuz kadın yanlıs bırsey yapmamıs sızı bosanırsam yalnız kalmak ıcın bosanmayacagım haberınız olsun dıye en bastan uyarmıs oda anne kendı cocugunu bılır bunu dıyerek ıyı yapmıs boyle demesıne ragmen tepkılısınız cunku :)

Bir konuda yanılıyorsunuz
Kardeşim anneme bakmaktan şikayetçi değil asla şikayet etmedi sadece miras konusu vardı onu al dedi, maaşı bağlansın diye uğraşıyor kardeşim annemi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor
Anneme annelik yapmıyorum, boşanma aşamasında herşeyi anlatıp beni üzerdi bütün sıkıntılarını ben dinlerdim, sıkıntısınkiı anlatan insan neden bunu da başkasından duymama fırsat versin
Arkadaşım söylediğinde ne diyeceğimi bilemedim çok şaşırdım, oda hemen adamın profiline bakmış ilişkisi yok yazıyor dedi
Başkasından duymak beni üzdü insanlar böyle saçma sapan konuşuyor işte
Belki de yakın olduğumuz için söylemiştir bilemiyorum

Size katılıyorum. .Hayatın da aklı başında başında birı olsa gelip sizinle paylaşır diye düşünüyorum.
Fakat o da demek ki o facede ki koca pala bıyıklı adamlardan çiçek emojisini ciddiye almıyor.

Fakat ; o arkadaş listesinde ki Aile,akraba veya çocuklarının arkadaşlarının gözünde bu alaturka davranışların , çok basit göründüğünü demek ki bilmiyor..

Anneniz bilmiyor olabilir. Yorumların, bütün listede ki herkes tarafından göründüğünü söyleyin.
Lakin Ahlaki boyutu beni ilgilendirmez fakat bazen rastlıyorum çok komik ve arabesk görünüyor.
O kişiyle ilişki yaşadığını da düşünmüyorum yine tabi sorun öğrenin. .

Anneniz garip takipçiler edinmiştir o amcalar da yazıp durur yada kalpler ,çiçekler, böcekler paylaşırlar. .

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bana anlatıyorsunuz ama ben daha annemle babamın boşanmasını yeni yeni atlatıyorum, evli ve çocuk sahibi olmama rağmen çok üzüldüm çok ağladım biraz duygusalım
Ben annemin mutlu olmasını istiyorum ama inanın arkadaşım öyle söyleyince o kadar şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim
Siz benim yerimde olsanız normal karşılardınız doğru mu

kesınlıkle normal karsılardım sorun edılecek bırsey olsa samımıyetıme ınanın derdım kı annenızle konusun yanlıs yapmıs derdım gercekten sorun edılecek bırsey yok

+1

Benim annemde bekar bir kadın
Benim arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyor
Birkaç kere bana takıldı annem hakkında
Hemen cevabını verdim
Bazı insanlar duracakları yeri bilmiyorlar, hayır yani ona ne çiçek gelmesinden, kalp atmasından
Keşke herkes kendi hayatını yaşasa
Annenle baban boşandığı için üzülmene gerek yok, tam aksine mutlu olmalısın. Eğer beraber mutsuzlarsa ayrı ayrı mutlu olacakları için için rahat olmalı.

Evet samimi olduğum arkadaşım ve annemle babamın boşanma durumunda çok kez yanında ağlayıp dertleştiğim olmuştur oda bana çoğu şeyini anlatır ama ne bileyim yine de ondan duyunca çok hoşuma gitmedi

Ayrı ayrı mutlu değil işte, annem mutlu mutsuz, babam zaten mutsuz
Senin annen baban belki mutludur ama benimki öyle değil işte
Arkadaşıma kızdım, İyi tarafından bakayım samimi olduğumuz için belki söylemiştir, sonuçta çoğu şeyimizi paylaşıyoruz dedim ama sanki birşeyler öğrenmeye çalışıyor gibi geliyor bazen
Kendi ailesi mutlu, babası annesinin dibinden ayrılmıyor oda başkasının annesini merak ediyor

O zaman bütün mutsuz kadınlar boşansın nasılsa başkasıyla evlenirim diye

Yazmışsınız.
Evet tam da bu olsun.
Keske herkes anneniz gibi olsa.
Insan önce kendini sevsin ve kendine deger versin,kendi degerini bilsin ve mutsuzsa boşansın. Kimisi özgürleşmek,kimisi mutlu olmak için bosanir. Herkesin mutlu olma şekli ve kafa yapısı farklıdır.
Anneniz baskasiyla mutlu olacağına inanmış demek ki,ama dikkat edin,babanizla beraberken babanızı mutsuz edipte, mutlu olmaya çalışmamış.
Bu ince ayrıntıyı göremiyorsunuz.
Babanizla mutlu değilmiş ki ayrılmış. Ne yapsın? Siz de koskoca 2 cocuksunuz. Annenize hak verin bence.
Sizin tepkinizden çekinmiş olabilir. Ya soylemek zorunda da degil büyüklerin işine bu kadar karisilmaz. Zaten evlencek olsa gelir söyler size yani.
Bırakın hayatini yaşasın çiçek mi alıyor facebooktan mi paylaşıyor.

Sana arkadaş tavsiyesi olsun
Asssla aile bireylerinin sorunlarını 3. Kişilere anlatma. Gün gelir yüzüne vururlar, kaldıramazsın.
Ha benim annemle babamda öyle çok aman aman mutlu değiller bence. Ama ben onların bu seçimlerine saygı duyuyorum. Birlikteyken mutsuz olup tüm ailesini mutsuz edeceklerine tek başlarına mutsuz olmaları daha mantıklı değil mi? Bu mutsuzluk geçici, belki annen hayatının aşkını bulacak,belki çok mutlu olacak. Nereden bilebilirsin ki? Annene biraz zaman tanı, o arkadaşınla da annen hakkında konuşma. Annenin özel hayatı sende dahil hiç kimseyi ilgilendirmez. Onun hiçbir şekilde yorum yapmaması gerekiyordu.

Size hesap vermek zorunda değil kısmına katılmıyorum
Eğer kardeşim evi geçindiriyor sa, bütün sıkıntılı zamanlarında biz yanında oluyorsak onunla birlikte üzülüyorsak, bize anlatmak danışmak zorunda, ben başkasından duymamalıyım
Arkadaşım ima ede ede konuştu, o an ne diyeceğimi bilemedim
Beni bu hale sokmaya hakkı yok

evli olmadığı için
böyle durumlar gayet normal benim için
kendimden anlatacağım
annem babam boşandı
bir gün komşular oturmaya geldi
güya beni kızdırmak için
annen evlenecekmiş diye söylüyor
dönüp dedim ki gayet doğal evlenebilir sıkıntı yok ne olursa olsun annemin destekçisiyim dedim
bir cümle bile çıkarmadı

Yaşı kaç olursa olsun hangi çocuk annesini ya da babasını başkasıyla gormek ister ki ama sonuç olarak onların da bir hayatı var yaşadıkları yaşamak istedikleri vs vs biraz daha anlayışlı olmaya çalışın bence

Annemin boşanma aşamasında çok üzgün olduğum için ve hergün ağladığım için ona anlatıp rahatlama ihtiyacı duydum ama şu durumda annemin düşünmesi gerekir
Bir tek arkadaşım değilki kaç kişi ekli onda, babamın akrabaları, kayınvalidem,kendi akrabalarımız gibi gibi
O görmese diğeri görücek, düşünmesi gerekir. Herkesin içinde başka adama iyi günler yazıyor. Yapıyorsan da kimseye gösterme yani koca kadın bunuda ben mi söyliyim

Haklısınız çok kısa bi sure evlilik düşünmek için kaç yaşında olursa olsun. Benimki 2. Kez boşandı ilkten belli bi zaman sonra evlenirim evlenmek istiyorum yuvamı kurmak istiyorum diyodu şimdi boşandı 1 aydır bizde ve aman aman allah korusun olabilir erkek arkadaşım gezelim tozalim ama hayatta evlenmem evimde de yaşamasına müsade etmem diyo. Ama benim de canımı sıkan konu şu boşandıktan sonra haliyle kendine bakmaya işini gücünü tekrar eline almaya başladı elbiseler giymeye makyaj yapmaya falan herşey iyi güzel ama geçen gün biriyle yazisiyodu neymiş adam demiş bi kız arkadaşla şuraya gidicez akşam sende gelsene hem yuzyuze tanışmış oluruz "aman ne gidicem" dedi tipi gösterdi hiç alakasız ona yakışmayan genç tombul sakallı beyaz bi tip yani dedim anne bu çapkın besbelli hani biseyden değil tipi hiç değil ama konusuyodu yani. Sonra neyse geliyorum bi dk dedi çocuk odasına geçti seslerini duydum konusuyo normal galiba dedim onunla konusuyo. Sonra sen sınırı aşiyosun ama kapaticam dedi kızdı 2 dk sonra da kapattı teli. Yani her gördüğü kişiye guvenmemesi gerektiğini umarım anlamıştır umarım hızlı hareket etmez. Facebook'a istek gelsin taaakkk kabul ediyo bende bişey diyemiyorum onun hayatı ne yapması gerektiğini biliyordur diye dusunuyorum

sosyal medyada herkes herkese istedigini gonderiyor maalesef
ben evliyim profil fotolarim hep esimle kizimladir evli oldugum bariz bellidir zaten ona ragmen filtrelenmis mesaj kutum tanismak isteyenlerle doludur mesela
bu konuda annenizin bir sucu yok belkide adam is guzarin tekiydi

keske benim annemede cicek gonderen kalp yollayan biri olsa
gonlunu feth eden biri olsada hayatinin son dilimlerini mutlu gecirse
annemiz babamiz olabilirler ama mutluluk mutlu olabilmek sevmek sevilmek onlarinda hakki
siz cocugu olarak belki annenize babanizdan baskasinin kalp gondermesini kabullenememis olabilirsiniz buda olabilir tabi bir cocuk olarak sizde annenizi babanizla mutlu gormek isterdinjz eminim ama bazen olmiyor iste
su asamadan sonra ayri yollarda mutlu olmalarini dilemekten baska yapabilecek birseyiniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…