- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
İhtiyacım olmasa çağırıyorum zaten. Her gün kızımı ona götürüp getiriyoruz. Ameliyat oldum o zaman bile bize gel ben sana öyle bakayim dedi. Ne diyim ki dahaNiye birini yanınıza çağırıyorsunuz ? Belki kadın da sizde rahat etmiyor.
Haklisiniz da benim için de ordan ise gidip gelmek zor olacak. Insan evladının rahat etmesini istemez mi ?Rahat edemiyor demekki. Siz gidin ne güzel anneciğinizde kalın.
Kimi bulamaz kimi bilemez
Keşke ona yanaşsa. Şu an kızıma annem bakmasa zaten evde tek kalıcam ama sabah ona götürmem gerek. Araba da yok.Eşinizin şehir dışına çıkması sizin evde tek kalmanız sürekli yaşanan bir olaysa ya bu duruma alışın yani (evde tek kalmaya) ya da bir sefer anneniz size gelsin bi sefer siz annenize gidin döngüsel olursa böyle sen gel ben geleyim mevzusu olmaz heralde :))
inan hepsi öyle herkes evinde rahat ediyor. böyle kabullenin anneniz sonuçta sizi dünyada karşılıksız sevebilecek, tek varlık bunun için hiç üzülmeye değmezMerhabalar.
Bu gece eşim şehir dışına çıkacak arabayla. Biz de kızımla evde tekiz. Anneme bizde kalır misin dedim hayır sen gel bize dedi. Her seferinde aynı şey. Sizde rahat edemiyorum sen gel diye tartışıyoruz. Annem kızıma bakmasa evde tek kalıcam. Kv bizden gitmek istemez kendi annem kalmak istemez. Yok mu bu işin daha kolay bir yolu ??
Tek kalırım da. Sabah işe gitmem ve kızımı anneme bırakmam gerek. Araba yok. Ya o gelecek ya da biz ona gidicez mecburenniye tek kalamıyorsunuz?
Aynı benim annemİhtiyacım olmasa çağırıyorum zaten. Her gün kızımı ona götürüp getiriyoruz. Ameliyat oldum o zaman bile bize gel ben sana öyle bakayim dedi. Ne diyim ki daha
kalkıp gidin madem yani yapacak bişey yok. demek ki rahat edemiyor sizde. yaşlı inadı...Tek kalırım da. Sabah işe gitmem ve kızımı anneme bırakmam gerek. Araba yok. Ya o gelecek ya da biz ona gidicez mecburen
Kayinvalidem hiç öyle değil. Bizim evde gayet rahat ediyor. Geldi mi gitmek istemiyorinan hepsi öyle herkes evinde rahat ediyor. böyle kabullenin anneniz sonuçta sizi dünyada karşılıksız sevebilecek, tek varlık bunun için hiç üzülmeye değmez
Allah'tan dogumumda kalmıştı hem hastanede hem de evde. Gerçi o zaman da kv ile tartışmalardı. Herkes aynı ev içinde oluncaAynı benim annem
Düşün ilk doğumumda ben gidip orada kalmistim
Ikincide akıllandım gelmeyen gelmesin dedim evimde durdum 1 gece kaldı gitti annem
O zaman çocuğunuz için katlanacaksınız.Keşke ona yanaşsa. Şu an kızıma annem bakmasa zaten evde tek kalıcam ama sabah ona götürmem gerek. Araba da yok.
Merhabalar.
Bu gece eşim şehir dışına çıkacak arabayla. Biz de kızımla evde tekiz. Anneme bizde kalır misin dedim hayır sen gel bize dedi. Her seferinde aynı şey. Sizde rahat edemiyorum sen gel diye tartışıyoruz. Annem kızıma bakmasa evde tek kalıcam. Kv bizden gitmek istemez kendi annem kalmak istemez. Yok mu bu işin daha kolay bir yolu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?