Annemin insanlara minnet etmesi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Arkadaşlar dün kuzenimin düğünü vardı annemle işten çıktık . Bizim yaşadığımız yere 1 saat uzaklıkta olan kuzenimin yaşadığı yere gittik düğün çıkışı normalde orda kalcaktık eşyalarımız fln hazırdı .
Annem damadın amcasıyla daha önce aynı yerde çalışmışlar ama annemi tanımıyo adam onlarda geri bizim yaşadığımız yere döncekmiş ona gidip bizide götürürmüsünüz demiş . Neyse bindik gidiyoruz oğlan vine uğradılar tam 2 saat oturdular ve herkes bizden rahatsız oldu kız evinden ne işleri var burda gibi kasıntı bi ortamdı yani adamın kalkmasını bekledik keyfini . Anneme anne hadi kuzenimi fln ara bizi alsınlar onlarda yatalım . Milletinin keyfini mi bekliycez dedim yok dinlemedi . Eve geldiğimiz 12 buçuktu . Annemle nereye gitsem böyledir hep başkasına minnet eder başkasının keyfini bekleriz .bıktım artık ve gece akrabanda yatmak varken seni tanımayan adama niye gidip bizide götür diyosun orda ezik ezik oturdun herkes rahatsız oldu bizden dedim . Ve babam bu olaya sadece güldü . Bende sende haklısın başında adam olmayınca bu hallere düşmek normal dedim . Ve ben çok sivri dilli hatta yılan dilliymişim . Ben kötü oldum . Zengin bi koca bulup lüks hayat yaşayacakmışım . Orda ne iş yaptığımı soran herkese ama atanamadı sözleşmeli dedi .Araba alacak imkanımız var ama beyfendilerin ehliyetleri bile yok. Bende yeni ehliyet almaya çalışıyorum ama param yetermi arabaya bilmiyorum brn mi haksıızım bu durum normalmi ?

ne kuzende kalsaydınız, ne adama minnet etseysiniz, bir araç ayarlayıp dönseydiniz siz de,
ha minibüs otobüs olmayan bir mesafedeyseniz, taksiye ya da kiralık araca verecek de paranız yoksa ailenize uymak zorundasınız, çözüm üretemiyorsanız sorun yaratmayın.

İyi de siz de kocaman kadinsiniz cocuk degilsiniz ki,alternatif yaratamiyorsaniz kuzende kalmaniz da ayni sey,elin adaminin keyfini beklemeniz de ayni sey. Taksiyi tutup ailenizi bindirip gitseydiniz evinize madem.

Ayrica babaniz icin soylediginiz sey cok cok ayip. Bir evlat nasil boyle konusabilir aklim almiyor

Hadi anneniz minnet edip sordu Sizi bırakan adamın yaptığı ayıp degilmi?Size yola çıkmadan bir yere uğraması ve orada 2 saat kalacağından bahsettimi?
Eğer bilerek gittiyseniz şimdi şikayet etmeye hakkınız yok ama adam soylemediyse onun yaptığı da terbiyesizlik,sadece annenizi suçlamayın
Ayrıca babaniz için kullandığınız o cumle ne kadar ayıp ne kadar çirkin bir cümle.Annenize minnet ediyor diye kızarken siz birşeyler yapsaydınız da oda mecbur kalmasaydı sormaya madem.
Ne kadar meraklısınız anneyi babayı gömmeye.

baban hakkkında öyle konuşmanı doğru bulmadım...

orta da minnet yok genelde tüm düğünler de olan şey a onlarla dönelim a bak bizi bırakcakmış tarzı durumlar... babama ben öyle cümle kursam babam benim yüzüme bakmazdı zaten kurmazdım da

Haklısın. Anladığım kadarıyla yetişkin birisiniz. Annenizin yaşı büyük diye size onun liderlik etmenize bence pek lüzum yok. Siz kuzeninizı arayabilirdiniz ya da adama buraya geleceğinizi bilseydik biz sizinle gelmezdik diyebilirsiniz. Bu arada düğünden çıkmış 2 kadın tanımadıkları adamlarla ev gezmesine gelmişler gerçekten çok manasız. Sizi birilerine mi göstermeye çalıştılar acaba

Uzaktan gelen akrabalar vs için kalacak yer ya da araç ayarlamak gerekir bence.

Babama söylediğim lafın anlamı şu herkes füğüne ailesiyle gitti onlar bizle gelmedi 12 de gelmemize ragmen ve ben bunları anlatmama ragmen kimle geldiniz bile demedi kısacası umrunda değil . Evet annemin başında bi adam yok var ama yok işte bu sadece bi olayla alakalı değil . Bizim hayatımız hep böyle geçti babam hiç bi zaman babalık kocalık görevini yerine getirmedi . Herkesin aileaiyle gittiği bi düğüne bile gelmedi annem heryerw böyle yalnız gider
adı üstünde eski nişanlı selamlaşmak zorunda değilsin ,
görmemezlikten gel ,

Zaten arayacaktım ama annem müsade etmedi . Evet ben yaşım büyük ama annemin kararlarına uymak zorunda bırakılıyorum . Normal şartlarda kalcaktık ama annem tanımadığı insanlarla gitmeyi tercih etti . Oraya gitceğimizide bilmiyoduk 2 saat oturcağımızıda adamın karısıda bizfen rahatsız oldu oda çok belliydi ve annem bunun üstüne hala beni suçladı

Düğünü olan kuzenim değil bu başka kuzenim zaten onlarda kalcaktık . Ayrıca otobüsle gelinebilir bi saatte kalktık düğünden erken ayrıldık . Otobüsle gitmeyide tercih etmedi annem

Düğünü olan kuzenim değil bu başka kuzenim zaten onlarda kalcaktık . Ayrıca otobüsle gelinebilir bi saatte kalktık düğünden erken ayrıldık . Otobüsle gitmeyide tercih etmedi annem
baska kuzense siİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…