Annemin insanlara minnet etmesi ?

baska kuzense siİ
Pardon elim degdi :) baska kuznse siZi alablr evet yoksa dger kzuen alcak anlamıs herkes ayrıca annenizde az deilmiş atanamadı sozlesmeli dye nye belirtiyor ? B garip bendede baba durumu aynı annemi hep b yerlere b gotrdum hep bizi yalnız brakmıstır

Evet biraz yanlış anlaşıldım galiba . Bilmem insanlar beni memur sansa ne olcak acaba . İşe girerken bile benden habersiz ordaki yetkili kişiye gidip kızım çok üzülüyo iş bulamıyo ne olur onu işe alın demiş kadında sonradan beni çok sevdi ve annenin bu tavrı yüzünden seni işe almayacaktık dedi ii ve eş seçimine karışmasın mümkünse seni aşşağı çeken bi yanı var dedi bu dışarda bile anlaşılıyo yani. Bu bişeylerin patlaması biraz da bendeki . İnsan biyerden sonra sinir oluyo babasına da ama karakter değişmiyo işte
Kuzeni aramak minnet değil mi. Ele verir öğüdü kendi keser söğüdü demişler.

Boyle kişilkler degişmiyor ama haklısın sen kzmakta annnei taksiye atıp gotrsende sana kızardıkı cnku annen muhtemeln el ne der dıye yasayanlardan seni kendini duusnmuyor baban sahip cıkmayınca iste oda kacacak yer arıyor sizide cocugu bebegi gbi goruyor ve kızcagınııIzı dusunmuyor benm annemde ole laf soleememe izin vermez anne yaptıgın yanlıs dedm mi tamam bittim benle uc gun konusmaz

Aynı benimkide konuşmuyo günlerce surat yapar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…