- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
Yok aslında hatalı değilsin çekip gitmek bşraz fevri olmuş ama ben de konuşsam kıracağım baktım, gitmek daha mantıklı geliyor ama bana müsade çocuk durmuyor deyip kalkmak daha iyi olurdu. Yengeyle başka problemleriniz var mıArkadaşlar bu konuyu buraya yazmamın nedeni kendimi haklı buldugum icin felan değil hepimiz hata yapıyoruz ve boyle bir sey oldu bu olayi nasil duzeltebilirim diye fikir almak icin yazdim
Konu sahibi bebek arabasını kendi küçük bebeğini uyutmak için komşudan isteyip almış.haksızsın aç ara yengeni de özür dile.
madem çocukların ağlıyor durmuyor yerinde, bir yere gitmeyeceksin oturacaksın yerinde. ya da kendi bebek arabanı getirecektin.
Hayır yengemle hic bir problemimiz yok arkadaş gibiyiz hatya o gun kuyumcuya gidip bana yüzük ve bileklik almıştık beraberYok aslında hatalı değilsin çekip gitmek bşraz fevri olmuş ama ben de konuşsam kıracağım baktım, gitmek daha mantıklı geliyor ama bana müsade çocuk durmuyor deyip kalkmak daha iyi olurdu. Yengeyle başka problemleriniz var mı
Biraz huzursuzluk çıkaracak yer aramış gibi.
O kadar yakın olsanız öyle davranmaz bence.Hayır yengemle hic bir problemimiz yok arkadaş gibiyiz hatya o gun kuyumcuya gidip bana yüzük ve bileklik almıştık beraber
Yengem suçlu demedim yengemi cok seviyorum ben ondan büyüğüm o benden küçük kizkardesim gibi boyle yaptigim için de cok pismanim görümce diyorsunuzda bende baskasinin geliniyim yani gelin görümce kaynana gibi sıfatların bi anlamı olmamalı abimin eşi o artik bizim bir parcamiz kimsenin doğurduğu, doğurganlığı ve sayısı sizi alakadar etmez boyle bir laf soyleme hakkida vermez burası dert köşesi bende aklı basinda insanlardan fikir almak icin konumu yazdım sizin hakaretinizi okumak ocin degilHep yengeler suclu zaten. Ne demiski kadin diyebilir dunya sizin etrafinizda donmuyor haksizsinizki kacmissiniz. Ah bu gorumceler pireyi deve yapiyorsunuz madem bakamiyorsunuz pespese dogurmasaydiniz. Sinirleniyorum
Çocuğuna bakamadığını nereden çıkardınız.Hep yengeler suclu zaten. Ne demiski kadin diyebilir dunya sizin etrafinizda donmuyor haksizsinizki kacmissiniz. Ah bu gorumceler pireyi deve yapiyorsunuz madem bakamiyorsunuz pespese dogurmasaydiniz. Sinirleniyorum
Bazı yorumlar kantarın topuzunu kaçırıyor haklısınız.Yengem suçlu demedim yengemi cok seviyorum ben ondan büyüğüm o benden küçük kizkardesim gibi boyle yaptigim için de cok pismanim görümce diyorsunuzda bende baskasinin geliniyim yani gelin görümce kaynana gibi sıfatların bi anlamı olmamalı abimin eşi o artik bizim bir parcamiz kimsenin doğurduğu, doğurganlığı ve sayısı sizi alakadar etmez boyle bir laf soyleme hakkida vermez burası dert köşesi bende aklı basinda insanlardan fikir almak icin konumu yazdım sizin hakaretinizi okumak ocin degil
Sizin ailenize özel olarak yazmıyorum yanlış anlamayın ama bu tür alışverişleri eşinizle yapın dostunuzla yapmayın.Hayır yengemle hic bir problemimiz yok arkadaş gibiyiz hatya o gun kuyumcuya gidip bana yüzük ve bileklik almıştık beraber
Iyiki yengesi degilsin o zaman, cunku arabayi komsudan almis konu sahibi cocugunu uyutmak iciValla ben yenge yerinde olsam höst davar derdim. Yenge yine usturuplu konusmus. Benim cocugumun arabasindan brnim cocugumu zorla cikartmaya calisip canini yakmak nedir. Hangi dagin sakinisiniz siz.
Hayır bu hanım kendi çocuğu içim komşudan almış arabayı, ben de başta konu sahibine kızdım ama öyle şeyler yazdı ki bence biraz bu hanım çekilmiyor ama kendiside birazcık nazlı!Valla ben yenge yerinde olsam höst davar derdim. Yenge yine usturuplu konusmus. Benim cocugumun arabasindan brnim cocugumu zorla cikartmaya calisip canini yakmak nedir. Hangi dagin sakinisiniz siz.
Bence de , konu sahibi yorulmuş , 8 aylık bir bebekten bahsediyoruz. Ki yadirgamis ,kalabalık içinde de uyumamış olabilir. Bebek arabasını istemiş. Yeğeni laftan anlayabilecek bir yasta. Annesi güzelce kaldirabilirdi. Ki konu sahibi nasıl ravrandi bilemiyorum ama. Her şey üst üste gelmiş ve yorgunluk ve stresten ne yapacağını bilememiş bence.Ama sonuçta başkasının ve çocuğun da değil..konu sahibi tarafından istenmiş ve belki o ortamda bile olmayan birisinin. Yengenin her şekilde tutumu yanlış.
Yengesi onun komşudan aldığı arabaya çöreklenmiş yanlızSizin çocuğunuz nede uyuyorsa onu yanınızda taşıyacaksınız. Başka bir çocuğun arabasını almak ne? Uyumayıp eziyet edeceğini biliyorsanız sürü sepet insan arasına gitmeyeceksiniz 2 bebekle. Bi de trip atıp gitmişsiniz hem suçlu hem güçlü. Birisi bebeğimi arabasından alıp ağlatacak ben de tepki verirdim yenge çok haklı
O puset konu sahibinin de olabilirdi..ağlayıp komşunun pusetinden kalkmayan çocuk puset bebeğin de olsa kalkmazdıBence de , konu sahibi yorulmuş , 8 aylık bir bebekten bahsediyoruz. Ki yadirgamis ,kalabalık içinde de uyumamış olabilir. Bebek arabasını istemiş. Yeğeni laftan anlayabilecek bir yasta. Annesi güzelce kaldirabilirdi. Ki konu sahibi nasıl ravrandi bilemiyorum ama. Her şey üst üste gelmiş ve yorgunluk ve stresten ne yapacağını bilememiş bence.
Offff karışık karışık işlerYengesi onun komşudan aldığı arabaya çöreklenmiş yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?