Annemin kalbini kırdım

haksızsın aç ara yengeni de özür dile.

madem çocukların ağlıyor durmuyor yerinde, bir yere gitmeyeceksin oturacaksın yerinde. ya da kendi bebek arabanı getirecektin.

Arkadaşlar bu konuyu buraya yazmamın nedeni kendimi haklı buldugum icin felan değil hepimiz hata yapıyoruz ve boyle bir sey oldu bu olayi nasil duzeltebilirim diye fikir almak icin yazdim
Yok aslında hatalı değilsin çekip gitmek bşraz fevri olmuş ama ben de konuşsam kıracağım baktım, gitmek daha mantıklı geliyor ama bana müsade çocuk durmuyor deyip kalkmak daha iyi olurdu. Yengeyle başka problemleriniz var mı
Biraz huzursuzluk çıkaracak yer aramış gibi.

Hayır yengemle hic bir problemimiz yok arkadaş gibiyiz hatya o gun kuyumcuya gidip bana yüzük ve bileklik almıştık beraber

Hayır yengemle hic bir problemimiz yok arkadaş gibiyiz hatya o gun kuyumcuya gidip bana yüzük ve bileklik almıştık beraber
O kadar yakın olsanız öyle davranmaz bence.
7 kat el olsa çocuğunu uyutamayan zorlanan bi anneye yardım teklif edilir.
Bi de böyle kabile gibi görüşmeyin bence. Herkesle ayrı ayrı. Bayramda seyranda toplanın.

Hep yengeler suclu zaten. Ne demiski kadin diyebilir dunya sizin etrafinizda donmuyor haksizsinizki kacmissiniz. Ah bu gorumceler pireyi deve yapiyorsunuz madem bakamiyorsunuz pespese dogurmasaydiniz. Sinirleniyorum

Hep yengeler suclu zaten. Ne demiski kadin diyebilir dunya sizin etrafinizda donmuyor haksizsinizki kacmissiniz. Ah bu gorumceler pireyi deve yapiyorsunuz madem bakamiyorsunuz pespese dogurmasaydiniz. Sinirleniyorum
Yengem suçlu demedim yengemi cok seviyorum ben ondan büyüğüm o benden küçük kizkardesim gibi boyle yaptigim için de cok pismanim görümce diyorsunuzda bende baskasinin geliniyim yani gelin görümce kaynana gibi sıfatların bi anlamı olmamalı abimin eşi o artik bizim bir parcamiz kimsenin doğurduğu, doğurganlığı ve sayısı sizi alakadar etmez boyle bir laf soyleme hakkida vermez burası dert köşesi bende aklı basinda insanlardan fikir almak icin konumu yazdım sizin hakaretinizi okumak ocin degil

Bazı yorumlar kantarın topuzunu kaçırıyor haklısınız.
Yengenizle sorununuz yoksa uykusuz ve gergindim kusura bakma dersiniz anneniz zaten affeder.
Bundan sonrasında zor da olsa bebek arabasını alın, kanguruya zaten her yere sığdırır yanınıza alırsınız.
Çocukla bir yere çıkarken zor da olsa her şeyi düşünüp tanımızda taşımamız gerekiyor. Bundan sonrasında öyle yaparsınız

İnsan hayatta bazen saçmalar. Sizde biraz sacmalamıssınız arar konuşursunuz olur biter.
Çocukların yasları yakın olunca ben ve yorgunluktan gerilmişsiniz

Sizin ailenize özel olarak yazmıyorum yanlış anlamayın ama bu tür alışverişleri eşinizle yapın dostunuzla yapmayın.

Valla ben yenge yerinde olsam höst davar derdim. Yenge yine usturuplu konusmus. Benim cocugumun arabasindan brnim cocugumu zorla cikartmaya calisip canini yakmak nedir. Hangi dagin sakinisiniz siz.
Iyiki yengesi degilsin o zaman, cunku arabayi komsudan almis konu sahibi cocugunu uyutmak ici

Valla ben yenge yerinde olsam höst davar derdim. Yenge yine usturuplu konusmus. Benim cocugumun arabasindan brnim cocugumu zorla cikartmaya calisip canini yakmak nedir. Hangi dagin sakinisiniz siz.
Hayır bu hanım kendi çocuğu içim komşudan almış arabayı, ben de başta konu sahibine kızdım ama öyle şeyler yazdı ki bence biraz bu hanım çekilmiyor ama kendiside birazcık nazlı!

Ama sonuçta başkasının ve çocuğun da değil..konu sahibi tarafından istenmiş ve belki o ortamda bile olmayan birisinin. Yengenin her şekilde tutumu yanlış.
Bence de , konu sahibi yorulmuş , 8 aylık bir bebekten bahsediyoruz. Ki yadirgamis ,kalabalık içinde de uyumamış olabilir. Bebek arabasını istemiş. Yeğeni laftan anlayabilecek bir yasta. Annesi güzelce kaldirabilirdi. Ki konu sahibi nasıl ravrandi bilemiyorum ama. Her şey üst üste gelmiş ve yorgunluk ve stresten ne yapacağını bilememiş bence.

Sizin çocuğunuz nede uyuyorsa onu yanınızda taşıyacaksınız. Başka bir çocuğun arabasını almak ne? Uyumayıp eziyet edeceğini biliyorsanız sürü sepet insan arasına gitmeyeceksiniz 2 bebekle. Bi de trip atıp gitmişsiniz hem suçlu hem güçlü. Birisi bebeğimi arabasından alıp ağlatacak ben de tepki verirdim yenge çok haklı

Yengesi onun komşudan aldığı arabaya çöreklenmiş yanlız

O puset konu sahibinin de olabilirdi..ağlayıp komşunun pusetinden kalkmayan çocuk puset bebeğin de olsa kalkmazdı konu sahibinin hatası iki çocukla bu maceralara girmesi..Ben olsam giderim anneme otururum 2 gün ama anneme de söylerim ben seni görmeye geliyorum herkesi çağırma diye.En çok yorulup kimseye yaranmayan anne olmuş

Yengesi onun komşudan aldığı arabaya çöreklenmiş yanlız
Offff karışık karışık işler
Ben bu geniş sülalerdeki herkesin herseyi ortak kullanmasını anlamıyorum bazılarına çok normal geliyor sanırım. Şimdi bir biberon bi ana kucağı bir kanguru vs ya benim bebeğimindir ya da başka bebeğin. Komşudan ben aldıysam benim bebeğim içindir yenge aldıysa onunki için. O yüzden o senin olsun bu benim muhabbeti zarar getirir. Ortak mülkiyet olayından vazgeçin herkes kendi eşyasını taşısın

Böyle sadece kendi çocuklarını düşünüp yeğenine bile tahammül edemiyecek seviyede kendi çocuklarına aşık insanları anlamıyorum resmen 4 yaşında ki çocuğa kızmışsınız çünkü yengenizin tavrında tuhaflık göremedin hata etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…