Annemin kalbini kırdım

Yazik annelere ya valla yaranamiyolar kimseye

Bebek arabai onlarin degil zatenonun cocugu buyuk zaten 4 yasinda ben zaten izin istedim
4 yaşında da olsa çocuk zaten :) araba nasıl onların değil o zaman neden izin alıyorsun zaten :)

takılıyorum :)

çekip gitmeniz çok mu çok saçma bebek arabasında uyuyorsa kendi bebek arabanızı götürmeliydiniz.. anneniz ve yengenizden özür dileyin

Evet zaten ders cikarttim kendimce

Ya biri 3 yasinda biri 8 aylik bebe allah sabir versin bu 1.

Yengenize cocugunun her istedigine kolaylikla sahip olamayacagini anlatin bu 2.

Her halta böyle ortamlari terk edip milleti haklı yapmayın bu 3.

Bana yaptiginiz sadece kendi cocugunuzu dusunmek gibi geldi ,empati yapamamissiniz. Yengeniz cocugu cikaracaginizi tahmin etmediginden sizde cikarmaya calisinca sinirlenmis ama "yavas cocugumun canini acitiyorsun" demekte ayip ...

Annenizi arayin ozur dileyin kuzum zira siz in cekip gitmeniz cocukca bir hareket olmus kendinizi bu durumda daha fazla birakmayin arayip gonlunu alin ,yengenizle de arayi sogutmayin abiniz ve anneniz arada kaynamasin

Siz uzaktan geldiniz diye insanlardan ekstra bir alaka ilgi beklemeniz yanlış ayrıca kadında kötü birşey dememiş .

Olay baştan sona saçma ve gereksiz büyümüş ama şöyle bir şey var, sonuçta o arabayı konu sahibi kendi bebeği için komşudan istemiş, yani kendi arabasını da götürse yeğen o arabaya da oturacaktı muhtemelen. Bir şey farketmeyecekti. Buna rağmen konu sahibi izin istemiş, yenge biraz daha yardımcı olabilirdi. Konu sahibinin ortamı öylece terk etmesi hiç hoş olmamış ama araba konusunda bencillik ettiğini de düşünmedim ben. Çocuğun arabadan indirilme anına kadar bencillik eden yenge gibi geldi bana daha çok. Sonrasını bilmiyoruz, çocuk mu aşırı tepki verdi, yenge canı acıdı zannetti veya cidden canı acıdı mı bilmem ama bebek arabası konusunda konu sahibi yüzde yüz hatalı değil. Kendi arabasını götürmüş olsa "banane benim arabam, insin" diye çocuk gibi zıplayacak hali yoktu kadının yani, olay muhtemelen benzer bir akışta ilerleyecekti

yavas cocugumun canini acitiyorsun" demekte ayip ...
Nesi ayıp pardonda?

Evet ben kimseye hayır diyemiyorum insanlarindan oyle olmasini bekliyorum galiba kendimde sınırlarimi bilmem gerek
Bebek arabası yengenizin sandım.
O halde yengeniz çocuguyla konuşup ikna edebilirdi.
İlgisini başka bir şeye kaydırabilirdi.
Yanlış yapmış.
Yengenize de durumu açıklarsınız zaten.
Çok dert etmeyin, kimseye de darılıp ortamı terketmeyin bir daha

Yiğeninizin bebek arabasına mı guvendınız , kendiniz herseyınızle hazırlıklı gitseymişsiniz , kaldı ki aktif kullanıyorlar arabayı anladıgım , canını acıtma diyebilir, bunda bişey yok ,

D
boyleyse yengeniz hayalı. Bir zahmet cikartacak cocugunu. Ben anlamadım siz orda cocuklarla cebellesiyorsunuz kimse az da ben bakayim sen dinlen demiyor mu? Bu dediginize gore siz gayet haklisınız. Kendi iyiliginizi menfaatinizi on planda tutun bence başkalarinı bu kadat onemsemeyin baksaniza sizi kimse dusunmemis. 4 yasindaki cocuğu bir zahmet kaldiracak annesi sen kaldirabikirsen kaldir nedir yani..

Burda herkes konu sahibini suçlamış ama bence konu sahibi haklı, o ağlama krizlerinde anne zaten çok stres oluyor üstüne çocuğu altındanmış gibi “yavaş acıtıyosun” demiş yengesi konu sahibi ortamı terketmiş ben olsam çocuk çubuk kraker mi kucaklayınca acısın derdim.

Di mi anneye de ders olsun herkesi toplamasın başına bundan sonra
Valla anamnez biz de köydeyken milleti toplardık ki sürekli gelen giden olmasın.
Her gelene ayrı hizmet, ayrı yemek vs vs vs.
Köy yerlerinde topluca olmasının nedenlerinden biri de bu.
Herkes topluca gelsin, o geldi ben gelmedim hesabı yapılmasın.
Annem bile komşu oturmalarında bunu yapardı.
Ha çok misafir olurdu yorulurduk ama hepsi aradan çıkardı bir kaç ay kafa rahat aKOŞDAJDKLDJD

Arkadaşlar bu konuyu buraya yazmamın nedeni kendimi haklı buldugum icin felan değil hepimiz hata yapıyoruz ve boyle bir sey oldu bu olayi nasil duzeltebilirim diye fikir almak icin yazdim
Arayıp özür dileyin anneden de yengeden de. Çok yorgundum uykusuzdum fevri davrandım diyin.

Di mi anneye de ders olsun herkesi toplamasın başına bundan sonra
Oyle.. mesela benim annemde oyleydi bi ara.. yani hamurisi yapsa herkesi cagirir filan.. halbuki oyle ortam cok fazla olursa saglikli olmuyor. Bunu soyleyince, sende annesin ilerde beni anlayacaksinlar filan 1-2 kisi gider bulasik yikar digerleri kaytarir filan bil bakalim ben hangi gruptayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…