Yazik annelere ya valla yaranamiyolar kimseyeO puset konu sahibinin de olabilirdi..ağlayıp komşunun pusetinden kalkmayan çocuk puset bebeğin de olsa kalkmazdıkonu sahibinin hatası iki çocukla bu maceralara girmesi..Ben olsam giderim anneme otururum 2 gün ama anneme de söylerim ben seni görmeye geliyorum herkesi çağırma diye.En çok yorulup kimseye yaranmayan anne olmuş
4 yaşında da olsa çocuk zaten :) araba nasıl onların değil o zaman neden izin alıyorsun zaten :)Bebek arabai onlarin degil zatenonun cocugu buyuk zaten 4 yasinda ben zaten izin istedim
Evet zaten ders cikarttim kendimceBazı yorumlar kantarın topuzunu kaçırıyor haklısınız.
Yengenizle sorununuz yoksa uykusuz ve gergindim kusura bakma dersiniz anneniz zaten affeder.
Bundan sonrasında zor da olsa bebek arabasını alın, kanguruya zaten her yere sığdırır yanınıza alırsınız.
Çocukla bir yere çıkarken zor da olsa her şeyi düşünüp tanımızda taşımamız gerekiyor. Bundan sonrasında öyle yaparsınız
Cıkarabilirsen al derken kibarca reddetmis siz anlamamıssınızBebek arabai onlarin degil zatenonun cocugu buyuk zaten 4 yasinda ben zaten izin istedim
Siz uzaktan geldiniz diye insanlardan ekstra bir alaka ilgi beklemeniz yanlış ayrıca kadında kötü birşey dememiş .Arkadaşlar iki bebekli bir anneyim köye girmeden annemi gormek istedim size geliyorum dedim ilk abimin evine gittim ve orda bir gece kaldim ertesi gunde ordan kalkip annemlere gittin gormeye tabi iki cocukla sicakta buru kucagimda biri elimde cok zor sekiz kardesiz biz annemde herkesi çağırmış bahcede ekmek yapmış tabi kalabalik herkesin dort beş tane cocugu var neyse herkes dagildi evine gitti iki abim ve esleri kaldi aksam oldu bahceye çayı getirdik benim cocuklarim durmuyor zaten biri 8 aylik digeri 3 ikiside surekli agliyor yengeme bebek arabasını alabilirmiyim bebegi uyutcam dedim onun ogluda 4 yaşında icindeydi cikartabilirsen oglumu al dedi kucagima alip cikartmaya calistim cikmadi yengemde yavaş oğlumun canini acitiyorsun dedi ben o lafi duyunca aşırı sinirlendim cocuklarimi alip eve gittim hazırlanıp kimseye haber vermeden evime gittim aralarinda en uzakta oturan benim butun herkes ayni sitede oturuyor 20 dakika yuruyorum sonra minibuse biniyorum 45 dakikda gidiyor sinirlenmemim sebebi ben cok uzaktan onlar icin gelirken bana yardimci olmamaları ama haber vermeden gittigim hic haksizim nasıl özür dilecegimi bilemiyorum annem cok kırılmıştı çok üzülmüştü
Bana yaptiginiz sadece kendi cocugunuzu dusunmek gibi geldi ,empati yapamamissiniz. Yengeniz cocugu cikaracaginizi tahmin etmediginden sizde cikarmaya calisinca sinirlenmis ama "yavas cocugumun canini acitiyorsun" demekte ayip ...
Annenizi arayin ozur dileyin kuzum zira siz in cekip gitmeniz cocukca bir hareket olmus kendinizi bu durumda daha fazla birakmayin arayip gonlunu alin ,yengenizle de arayi sogutmayin abiniz ve anneniz arada kaynamasin
Nesi ayıp pardonda?yavas cocugumun canini acitiyorsun" demekte ayip ...
Evet ben kimseye hayır diyemiyorum insanlarindan oyle olmasini bekliyorum galiba kendimde sınırlarimi bilmem gerekCıkarabilirsen al derken kibarca reddetmis siz anlamamıssınız
Bebek arabası yengenizin sandım.Evet ben kimseye hayır diyemiyorum insanlarindan oyle olmasini bekliyorum galiba kendimde sınırlarimi bilmem gerek
Cocugu yaka paca cekmedi sonucta degil mi?onun derdi cocugun arabadan alinmasi ..cocugumun canini yakiyorsun diyene ne alakasi var derlerNesi ayıp pardonda?
boyleyse yengeniz hayalı. Bir zahmet cikartacak cocugunu. Ben anlamadım siz orda cocuklarla cebellesiyorsunuz kimse az da ben bakayim sen dinlen demiyor mu? Bu dediginize gore siz gayet haklisınız. Kendi iyiliginizi menfaatinizi on planda tutun bence başkalarinı bu kadat onemsemeyin baksaniza sizi kimse dusunmemis. 4 yasindaki cocuğu bir zahmet kaldiracak annesi sen kaldirabikirsen kaldir nedir yani..Anlayışınız icin teşekkür ederim bebek arabası yengemin degil komusunun bebegimi uyutmak icin ben istedim yengemde kendi cocugunu koyduonun oglu zaten 4 yasinda benimki daha bebek yengemi arayıp özür dilemedim annemin aradım yengem sinirli bir sekilde dedi yani o benim yeğenim abimin ogli nasıl canını acitabilirim ki ayrica ben evime gitmek istiyordum abimle yengem kalmam ocin zorladilar gitme hic bizim evde kalmiyorsun diye küsüyorlardi demek istedigim o ki madem birini kalmak icin zorluyorsan onada yardimci olamn gerekir
Di miYazik annelere ya valla yaranamiyolar kimseye
Valla anamnez biz de köydeyken milleti toplardık ki sürekli gelen giden olmasın.Di mianneye de ders olsun herkesi toplamasın başına bundan sonra
Arayıp özür dileyin anneden de yengeden de. Çok yorgundum uykusuzdum fevri davrandım diyin.Arkadaşlar bu konuyu buraya yazmamın nedeni kendimi haklı buldugum icin felan değil hepimiz hata yapıyoruz ve boyle bir sey oldu bu olayi nasil duzeltebilirim diye fikir almak icin yazdim
Oyle.. mesela benim annemde oyleydi bi ara.. yani hamurisi yapsa herkesi cagirir filan.. halbuki oyle ortam cok fazla olursa saglikli olmuyor. Bunu soyleyince, sende annesin ilerde beni anlayacaksinlar filanDi mianneye de ders olsun herkesi toplamasın başına bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?