- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Peki neden kendi arabanızı almadınız maşallah size ben markete bile arabasız gidemiyorum iki çocukla
Gördünüz ha tamam sizde ordaydınız ok ozaman başka tabiCocugu yaka paca cekmedi sonucta degil mi?onun derdi cocugun arabadan alinmasi ..cocugumun canini yakiyorsun diyene ne alakasi var derler
Aynenn aynennn kadın da birşey dememiş yani konu sahibi gibi o da annelik iç güdüsüyle yavrusunu korumuş ne var bunda aaa kalk ordan halanın çocuğu uzaklardan gelmiş diye çocuğu çıkarsa konu sahıbı canım yengem der dururdu.Bunu biz nerden bilelimmadem bebegin arabada uyuyor arabasini gotureceksin her yere ya da gitmeyeceksin bitti. Birde hakli gibi tavirlar ya sizin gibi insanlar cidden iliskilerin katilisiniz biri osursada nem kapsam diye bakarsiniz
O da çocuk farkındamısınız üstelik 4 yaş genelde kıskanç ve asabi sahiplenme yaşı inatcı oluyorlar .Yani siz kalkıp birinin evine gitseniz çocuklarınız surekli ağlasa birinden bisey rica edemicekmisiniz ayni sekilde benim evime cocuklu misafir gelse boyle yapmam
Çocugunuz 4 yaşına gelince bu yorumu hatırlayın 4 yaşındaki çocuk kravat takıp işe gitmiyorBebek arabai onlarin degil zatenonun cocugu buyuk zaten 4 yasinda ben zaten izin istedim
Kravat takıp işe gitmesin de bi zahmet bebek arabası dışında bir yerde oturabilsin yani. Bana her şeyden bağımsız olarak bu inanılmaz garip geldiÇocugunuz 4 yaşına gelince bu yorumu hatırlayın 4 yaşındaki çocuk kravat takıp işe gitmiyor
Kuzu köye kırk yılın başı gelen kişi için anlarım ama bu kız zaten aynı şehirde farklı semtte oturuyor ailesindenValla anamnez biz de köydeyken milleti toplardık ki sürekli gelen giden olmasın.
Her gelene ayrı hizmet, ayrı yemek vs vs vs.
Köy yerlerinde topluca olmasının nedenlerinden biri de bu.
Herkes topluca gelsin, o geldi ben gelmedim hesabı yapılmasın.
Annem bile komşu oturmalarında bunu yapardı.
Ha çok misafir olurdu yorulurduk ama hepsi aradan çıkardı bir kaç ay kafa rahat aKOŞDAJDKLDJD
Oturuyorsa bile ,8 aylık bir bebek ağlarken ,annesi bak bebek ağlıyor hadi sen in oğlum demeliydi . O da laftan anlayabilecek bir yasta. 3 yaşına girecek oğluma izah etsem bu durumu iner bebek arabasından sorunsuz bir şekildeKravat takıp işe gitmesin de bi zahmet bebek arabası dışında bir yerde oturabilsin yani. Bana her şeyden bağımsız olarak bu inanılmaz garip geldi
Yapmayın allahaşkına farklı gelişen , takvim yaşına paralel gelişmeyen çocuk bile üçgeni kareyi bilmiyor ama o eşya ona ait mi başkasının mı biliyor !Çocugunuz 4 yaşına gelince bu yorumu hatırlayın 4 yaşındaki çocuk kravat takıp işe gitmiyor
Simdi burasi sanal bir platform ya hani yaziyorlar bizde kendimizce yorumluyoruz .. form kurallarini okuyun öffGördünüz ha tamam sizde ordaydınız ok ozaman başka tabi
İki vesayit değiştirip gidilen bir yerde ki iki çocukla elinde valiz de vardır. Bebek arabasını ac,kapat taşı zor olurdu sanırım. Belki o yüzden almamıştır yanına.3 aylık bebeyle ruh hali dalgalanmalarıbebek arabasıyla gitseydiniz yada evde minder gibi bişey varsa onu alabilirdiniz. Ne diyim yıllar sonra bu tribinize güleceksiniz
Bebek arabasını almamış olabilir tabiki ama annesinin evi sonuçta evin içine geçip çocuğu uyutabilirdi yada minder, sünger gibi bişey bulup çocuğu yatırabilirdi. Zaten çocukla misafirlik bile çekilmiyo.İki vesayit değiştirip gidilen bir yerde ki iki çocukla elinde valiz de vardır. Bebek arabasını ac,kapat taşı zor olurdu sanırım. Belki o yüzden almamıştır yanına.
Ben konu sahibinin yerinde olsam iki çocukla gitmezdim bir daha . Özleyen benim evime gelsin cociklar buyuyene kadar derdim.
İki gündür uyumuyor demiş aralardaki mesajlarında. Yerini yadirgayan bir bebek demekki. Benimki de öyleydi ki hala öyle. Aileme kalmaya 2 günden fazla gitmem bu sebepten.Bebek arabasını almamış olabilir tabiki ama annesinin evi sonuçta evin içine geçip çocuğu uyutabilirdi yada minder, sünger gibi bişey bulup çocuğu yatırabilirdi. Zaten çocukla misafirlik bile çekilmiyo.
Bahçedelermiş ..hep bir araya gelmiş dışarda bahçede oturuyorlarmışBen konuda 8 kardeş hepsinde 4-5 çocuk+ anne = yaklaşık 40 kişi aynı evde nasıl oluyor onu hala anlamaya çalışıyorum...gözümde canlandıramadım bile o derece... sizin evler kaç metrekare?
Bı de evde o kadar çocuk varken komşudan ödünç araba almak? 30 dan fazla çocuk 10 dan fazla yetişkin var evde, kimsenin mi arabası yok da komşudan ödünç aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?