Bu bir kalıptır n'olacak yahu.. biraz hassas olabilirsiniz. En özel günlerinizi bu tür şeylere takılarak mahvetmeyin. Sizin için gelmiş hem.Herkese iyi geceler.
3 gün sonra ikinci çocuğumu doğurucam inşallah annem yanımda kalmaya geldi yardımcı olabilmek için erken doğum riskim var çünkü. Hiç yapmam aslında ama telefonunda erkek kardeşimle olan whatsapp konuşmalarını okudum. Kardeşim ablama doğumda ne takalım sence diye sormuş annemde çeyrek yeter bir de kıyafet alırsınız ona bile gerek yok demiş. Kardeşim sen ne takıcaksın diye sormuş annemde ben bir emekli maaşıyla geçinen insanım çeyrek takarsam öpüp de başına koysun diye cevap vermiş. Ya o kadar canım sıkıldı o kadar moralim bozuldu ki gece gece hiç bir şey takmasalar bu kadar üzülmezdim ama annemin tutup da böyle konuşması yok öpüp de başına koysun demesi falan hamilelikten mi duygusal davranıyorum sizce dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Ben de normalde kimsenin mesajlarını okumam, kardeşimin yada görümcem ayarlarını falan bana sorar asla okumam ama annemin mesajlarını okurumAh be bacım, niye şeytana uyup okudun şu konuşmaları? Annenin konuşmasında size karsi bir tavır var. Eski yeni bilemem. Ama kendinizi üzmeyin. Bebeginizi saglicakla büyütün
Annen biraz abartılı konuşmuş sanki oglusuna yaranmak ister gibi çeyrek tak kıyafet bile çok yüzüne vururum...neden kardeşimle böyle konuşuyorsun ben senin evladın degilmiyim derdimHerkese iyi geceler.
3 gün sonra ikinci çocuğumu doğurucam inşallah annem yanımda kalmaya geldi yardımcı olabilmek için erken doğum riskim var çünkü. Hiç yapmam aslında ama telefonunda erkek kardeşimle olan whatsapp konuşmalarını okudum. Kardeşim ablama doğumda ne takalım sence diye sormuş annemde çeyrek yeter bir de kıyafet alırsınız ona bile gerek yok demiş. Kardeşim sen ne takıcaksın diye sormuş annemde ben bir emekli maaşıyla geçinen insanım çeyrek takarsam öpüp de başına koysun diye cevap vermiş. Ya o kadar canım sıkıldı o kadar moralim bozuldu ki gece gece hiç bir şey takmasalar bu kadar üzülmezdim ama annemin tutup da böyle konuşması yok öpüp de başına koysun demesi falan hamilelikten mi duygusal davranıyorum sizce dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Bir sıkıntı yaşanmıştır muhtemelen ama doğum öncesi bunları konuşmak konu sahibini yormaktan başka bir işe yaramaz. Bence doğum sonrasına bırakmalı.Konuştukları şeyler normal aslında ama anneniz sizden bahsederken sanki çocuğu değilmişsiniz, bir yabancıymışsınız gibi konuşuyor
Bence mesajlarda bir şey yok. Gelip size ve çocuğa bakması büyük nimet hiç alınmayın büyüklerin biraz dilleri değişik oluyorHerkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?