- 8 Nisan 2017
- 57.187
- 303.836
- 698
Mesajlarınız için teşekkür ederim. Abartıyorsun diyenler için haklı da olabilirsiniz ama kardeşim evlenirken bütçem gereği nişanında çeyrek düğününde tam altın taktım diye annem kalkıp bana bir bilezik takabilirdin kardeşin o senin az oldu taktığın diyen insan. Mesele bana gelince bir çeyrek yeter kıyafete bile gerek yok diyebiliyor. Bunları düşündükçe çok üzülüyorum demek ki diyorum annem bana karşı olan hislerinde samimi değil. Beni bir çeyreğe bile layık görmüyor görev icabı takıp geçeyim diyo. Öpüp de başına koysun demesine çok alındım ben onun altınında parasında değilim durumum gayet iyi ihtiyacım da yok çok şükür elleriyle bir takım kıyafet seçip alsaydı bunu da çok beğendim torunuma aldım deseydi çok daha mutlu ederdi beni. Kaldı ki söylenmez böyle şeyler ama 2 senedir evden çalışıyorum her ay maaşımla eline harçlığını veririm bişeye ihtiyacı olursa kullansın diye babamla ikisinin telefon faturalarını öderim bir yere gittiğimiz zaman ellerini ceplerine attırmam demek ki diyorum beni kullanıyorlarmış.
Bende alınırdım çok haklısınız. hamilesiniz çok birşey demek istemiyorum ama anneniz sizi çok da önemsemiyor bence üzgünüm.Mesajlarınız için teşekkür ederim. Abartıyorsun diyenler için haklı da olabilirsiniz ama kardeşim evlenirken bütçem gereği nişanında çeyrek düğününde tam altın taktım diye annem kalkıp bana bir bilezik takabilirdin kardeşin o senin az oldu taktığın diyen insan. Mesele bana gelince bir çeyrek yeter kıyafete bile gerek yok diyebiliyor. Bunları düşündükçe çok üzülüyorum demek ki diyorum annem bana karşı olan hislerinde samimi değil. Beni bir çeyreğe bile layık görmüyor görev icabı takıp geçeyim diyo. Öpüp de başına koysun demesine çok alındım ben onun altınında parasında değilim durumum gayet iyi ihtiyacım da yok çok şükür elleriyle bir takım kıyafet seçip alsaydı bunu da çok beğendim torunuma aldım deseydi çok daha mutlu ederdi beni. Kaldı ki söylenmez böyle şeyler ama 2 senedir evden çalışıyorum her ay maaşımla eline harçlığını veririm bişeye ihtiyacı olursa kullansın diye babamla ikisinin telefon faturalarını öderim bir yere gittiğimiz zaman ellerini ceplerine attırmam demek ki diyorum beni kullanıyorlarmış.
Kırılmakta haklısın, hiç okumasaydin msjlari. Bence annenin takacağı çeyreği kesinlikle kabul etme ,senin bir emeklin var kesinlikle olmaz de, ben böyle yapardimHerkese iyi geceler.
3 gün sonra ikinci çocuğumu doğurucam inşallah annem yanımda kalmaya geldi yardımcı olabilmek için erken doğum riskim var çünkü. Hiç yapmam aslında ama telefonunda erkek kardeşimle olan whatsapp konuşmalarını okudum. Kardeşim ablama doğumda ne takalım sence diye sormuş annemde çeyrek yeter bir de kıyafet alırsınız ona bile gerek yok demiş. Kardeşim sen ne takıcaksın diye sormuş annemde ben bir emekli maaşıyla geçinen insanım çeyrek takarsam öpüp de başına koysun diye cevap vermiş. Ya o kadar canım sıkıldı o kadar moralim bozuldu ki gece gece hiç bir şey takmasalar bu kadar üzülmezdim ama annemin tutup da böyle konuşması yok öpüp de başına koysun demesi falan hamilelikten mi duygusal davranıyorum sizce dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Yapmayacaksın güzel kardeşim yapmayacaksın.Mesajlarınız için teşekkür ederim. Abartıyorsun diyenler için haklı da olabilirsiniz ama kardeşim evlenirken bütçem gereği nişanında çeyrek düğününde tam altın taktım diye annem kalkıp bana bir bilezik takabilirdin kardeşin o senin az oldu taktığın diyen insan. Mesele bana gelince bir çeyrek yeter kıyafete bile gerek yok diyebiliyor. Bunları düşündükçe çok üzülüyorum demek ki diyorum annem bana karşı olan hislerinde samimi değil. Beni bir çeyreğe bile layık görmüyor görev icabı takıp geçeyim diyo. Öpüp de başına koysun demesine çok alındım ben onun altınında parasında değilim durumum gayet iyi ihtiyacım da yok çok şükür elleriyle bir takım kıyafet seçip alsaydı bunu da çok beğendim torunuma aldım deseydi çok daha mutlu ederdi beni. Kaldı ki söylenmez böyle şeyler ama 2 senedir evden çalışıyorum her ay maaşımla eline harçlığını veririm bişeye ihtiyacı olursa kullansın diye babamla ikisinin telefon faturalarını öderim bir yere gittiğimiz zaman ellerini ceplerine attırmam demek ki diyorum beni kullanıyorlarmış.
Herkese iyi geceler.
3 gün sonra ikinci çocuğumu doğurucam inşallah annem yanımda kalmaya geldi yardımcı olabilmek için erken doğum riskim var çünkü. Hiç yapmam aslında ama telefonunda erkek kardeşimle olan whatsapp konuşmalarını okudum. Kardeşim ablama doğumda ne takalım sence diye sormuş annemde çeyrek yeter bir de kıyafet alırsınız ona bile gerek yok demiş. Kardeşim sen ne takıcaksın diye sormuş annemde ben bir emekli maaşıyla geçinen insanım çeyrek takarsam öpüp de başına koysun diye cevap vermiş. Ya o kadar canım sıkıldı o kadar moralim bozuldu ki gece gece hiç bir şey takmasalar bu kadar üzülmezdim ama annemin tutup da böyle konuşması yok öpüp de başına koysun demesi falan hamilelikten mi duygusal davranıyorum sizce dokunsalar ağlayacak gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?