Annemin kemikleri sızlıyor?

yegenime bunu yapabilecegimi hic düsünemiyorum.
teyzesin be teyze anne yarisi.
ne Kadar aptal insanlar var.

Yetim hakki yiyenin iki yakasi bir araya gelmez zaten. Bulmuslar kucuk cocuklari, haklarinizi sonuna kadar yemisler.
Ben olsam hakkimi helal etmiyorum deyip gorusmezdim herhalde

Iyi bir avukat bulun. Avukat aracılığı hariç bu pisliklerle bir daha görüşmeyin. Allah yanlarına bırakmasın insallah, ne bu nede öbür dunyada. Bizim haklarımızdan calanlar da oldu. Allah en dip cehennem kıyılarında yaksın hepsini insallah. Kendime yanmiyorum bile. Ama iki kardeşim küçüktü babamız öldüğünde. Insan biraz bir utanır yetimden calmaya. Toprak doyursun gözlerini.
Siniroendim yine

Kanim dondu resmen .. insan yigenlerime nasil bakiyim torunlarim ac kalmasin kimseye muhtac olmasin diye düsünecegine ... Inanamiyorum nasil böyle insanlar olabilirmi nasil bogazlarindan geciyor ...
ALLAH büyüktür üzme kendini sen hakkini istemesen bile onlarin yanina kalmaz bunlar..
Sinirden burdan catladim okuyunca ,sabrina hayran kaldim.

Bence bi avukatla görüş. Gördüğüm örneklere bakarak söylüyorum ki hak yiyen gerçekten bu dünyada çekiyor. Onların sonu pek hayır olmaz, sen de izlersin. Bu şaşmaz

Arkadaşlar destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize de❤Ben bu zamana kadar onlarla kötüyle kötü olmayım diye sabrettim.Ama kalpleri o kadar kötü ki değmeyecekler....
Ve buraya yazdıklarım yaptıklarının sadece birkaçı arkadaşlar.Geçmişte yaptıkları dedikleri şeyleri hatırladıkça kalbim ikiye ayrılıyor resmen...

Teşekkür ederim.Kirası alınan daire dayımın üzerine degil.Annemin de yasal olarak hakkı var.Ama.dayım memlekette olduğu icin kiraya o verip ücretini de bizden gizli o aldı.Annemin em malesef hayatta değil ve dediğiniz gibi bize bırakacağı daireyi zaten başkasına sattılar...

Yasal süreç hakkında bilgi vereyim..
Hakkınızı faizi ile geri alabilirsiniz tabiiki ama daha fazla vakit geçirmeden harekete geçin çünkü bu tarz davalar malesef çook uzun sürüyor bulunduğunuz şehre göre değişkenlik göstermekle birlikte örneğin Istanbulda en az 2 3 yıl...
Size verilmeyen kiraları, annenize kalması gereken saklı payı bulunan aktif pasifleri talep edebilirsiniz. Başkasına satmış olsalar bile!
Saklı paya gasp anlamı taşır ve bu kanunen mümkün değil.
Hakkınızı arayın ve o insanlarla gorusmeyin.

ben bu hatayi yapdim. bile bile görüsüdm ve onlar hatalarini görmez oldular hatta ve hatta benden bi beklentilerini görmeyince dile getirip uzaklasdilar. ben hep haksiz oldum onlar hakli.. sakin o hatayi yapip devam görüsme varsa bi kirginlin bunu belli et ben etmedim mal gibiydim..

onlara sinir oldum Annemin hatrı için görüşüyoruz demene ayrı sinir oldum onlar insan olamamışlar ki ne hatrını güdüyosunuz siz Annenizin kemikleri onlar bunu yaptığı için değil sizi mahkum ettikleri o hayattan sonra annemin hatrı diyerek görüştüğünüz için sızlıyordur

Kesinlikle.Ve bu yaptıklarını kabul bile etmiyorlar.Anneannemin bize yılda gönderdiği yufka ekmek mantı vb erzaklarin bile lafını yaptı yengem.Birgün bize sahip çıkmadıniz dedim yüzlerine.Yengem anneannen burdan öteberiyi taşımadı mi size diyebilecek kadar pislik insanlar
kendi huzurun, rahatın ve psikolojin icin kesinlikle onlarla tüm ilişkini kesmeni öneriyorum kardesim.
sabırla bekle çünkü yaradan çok sabırlıdır. İlahi adaletin gücünü göreceksin Allah'ın izniyle.
sevgiler

Back
X