- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Evet baban baksın. Annen hiçbir işine elini sürmesin. Madem annen o kadar kötüymüş. Halan amcan neden göndermiş sizin evinize. Babanla konuşsun annen bu kadar yıl ne kötülüğümü gördünüz. Madem ben kötüyüm elimi sürmüyorum desin. Benim kaynanam yok olsaydı saçını başını yolardım herhalde. Gına geldi milletin anasından danasından.Baban getirdiyse hizmetinide baban yapsın,annen bakmak zorunda değil,yokmuş gibi hayatına devam etsin bence
Ay buna ben de katildim ister istemezAnnemin kv dedigin senin babaannen degil mi yahu ?
Sanki 7 kat yabancıdan bahsediyorsun.
+1Valla kusura bakmayin da ne yaparsa yapsin babanesi diye birsey yok
Benim anneme 25 sene iskence cektirecek bu kadar uzecek bende babanne demem o kadina
Konu sahibi cok uzuldum annenize , benim annem ayni durumda olsaydi oncelikle kv nin hicbir isini yaptirtmazdim , ne yemek ne yatak kalksin kendi yapsin , dedikodu mu yapacak varsin yapsin zaten annen ona en iyi sekilde baksa da yapiyor dedikodusunu
Bi sure boyle devam eder izlerdim olacaklari , baban kavga cikarirsa da bosanma restini cekerdim , 25 senelim evlilikte zaten mal varliginin yarisi anneninizin hakki.. anneninizin yaninda olun yazik kadina , o kv de allahindan bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?