- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Elbette mantikli bir sey bekliyorum. 25 yil annenizin bakmasina haksizlik dedim zaten okumadiniz sanirim. Cocuklari esit sartlarda bakmaliydi, zaten bu isin gelinlere birakilmis olmasi sacma ve 25 yil boyunca annenize yuk olunmasi da sacma. Ama zaten hep sizden nefret etmis bir kadinin simdi kufrettigini duymaniz sebebiyle kavgalar olmasi huzur kacmasi da ayni derecede sacma. Kadin ilk kez kufretmemistir emin olun onu demek istiyorum. Aslimda degisen bir sey yok bence. Hep sorunluymus kadin hep sovup sayiyormus arkanizdan siz ilk kez bu boyutta sahit olmussunuz hepsi bu.i
Ben ifade edemiyorum galiba.Hep laf olarak vardi.Boyutu farkliydi daha cok dedikodu tarzindaydi.Kendisi de sonuna kadar inkar ediyordu .Halamla yuzlestirdik onda dahi inkar etmisti.Bu sefer video kendimiz gorduk .Zaten annem yillarca elinin altinda hizmetci olmus nereden mantikli birsey bekliyorsunuz.
göz göre göre inkar ediyorsunuz deyin. her ortamda. mumkunse herkese anlatın. videoyu sildiler bir de inkar ediyorlar diye.Aradim .Halami videoda olan herkesi aradim atan zaten sildim diyor egleniyormus.Kimsede hatırlamıyormus guya
Kimseyle yillardr konusmuyoruz ki...Gene de laflariyla videolariyla katiliyorlar hayatımızaAnneniz babaannenizin isini yapmasin kalksin kendi sersin yatagini kendi hazirlasin yemegini. Nankor insanlardan nefret ederim.
Kiymet bilmezmez.
Bide kuzenleriniz hic utanmadan konusturup size atmislar videosunu, mesafe koyun baba tarafinizla araniza mesafe candir...
göz göre göre inkar ediyorsunuz deyin. her ortamda. mumkunse herkese anlatın. videoyu sildiler bir de inkar ediyorlar diye.
Aynı şeyleri aşağı yukarı annem de yaşadı. ben kendime yeter duruma geldiğim zaman ortalığın tozunu attirdim. amcasının kızının torunundan, teyzesinin kocasının kardeşine kadar her ortamda konusunu açtım. asla peşini bırakmadım kaç yıl geçti hala da söylerim.
Bir insan hata yaparsa cezasını çekmeli. hele ki inkar eder seni yalancı durumuna sokarsa elinden geleni ardına koymayacaksin.
Müslüman aynı delikten iki kere sokulmak derler. Sizinki vicdan değil annenizin aptal yerine konmaya çalışılması.birine vicdan gosterilecekse bu anneniz olmalı.tavsiyelerimizi ciddiye alın ve harekete gecinMadem oyle diyor biz kotuyuz ona dar ediyoruz evi gercekten edelim diyorum vicdanimiz el vermiyor.
Durum tamda dedigini gibi iste...25 sene katlanmis annen buna, helal olsun. 25 sene once burda sorununu yazsa hepimiz bosan derdik heralde. Allah razi olsun diyebilirim oncelikle. Maalesef yapicak bir sey yok. Vicdanen dusunuyorum. Ne kocami bosayabilirdim annesinden vazgecemedigi icin, ne de kayinvalidemi zorla gonderebilirdim bana kotu davrandigi icin. Cok zor bir durum. Babaniza da cok yazik gercekten. Onunda ustune gitmeyin lutfen. En cok onlara uzuluyorum aslinda. Bi yanda seni buyutmus, her seyden fedakarlikta bulunmus bir kadin, bir yanda kendi kararinla omrunu adadigin bir kadin. Olabikdiginde konusmasinlar evde annenizle babanneniz. Baska bir care gelmiyor aklima.
Anneme teklif ettim gel tatil gezeriz senle ne yaparlarsa yapsınlar dedim burasi bnm evim neden ben gidiyorum diyorben olsam senin yerinde annemi yanıma alırım. zaten kadın 3 gün dayanamaz gider.
Tamam 25 sene bu ya annen eli öpülesi bi kadınmış kimse cekmez böyle bi sirreti madem kıymetli oğlu işi kötü gidince niye fareler gibi gemiyi önce o terkediyor işler düzelince hop geri gel kadın kendi oğlunu bile çıkarı için kullanıyor resmen ve o kadar hakarete annen iyi ses çıkarmamış bence boşansın anası da bırakır gider oğlunu görürsünüz
Annem gelmesin dememis bir dusunelim demis ertesi gun geldibkadinbabanın emri vaki yapması doğtu değil annenı haklı görüyorum bu konuda
Valla annen gitse kim bakacak ona iş güç başka gelin varsa onun başını yemeye gider bence böyle insalarin fıtratı bu allah bildiği gibi yapsın annenin güvencesi varsa hiç durmasın o kadında insan mecbur değil onu cekmeyeGayet mutlu olur bosansalar.Kavga ediyor annemgil umrunda degil kadinin yemesinjn içmesinin derdinde.
Anneme teklif ettim gel tatil gezeriz senle ne yaparlarsa yapsınlar dedim burasi bnm evim neden ben gidiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?