Annemin kv

Elbette mantikli bir sey bekliyorum. 25 yil annenizin bakmasina haksizlik dedim zaten okumadiniz sanirim. Cocuklari esit sartlarda bakmaliydi, zaten bu isin gelinlere birakilmis olmasi sacma ve 25 yil boyunca annenize yuk olunmasi da sacma. Ama zaten hep sizden nefret etmis bir kadinin simdi kufrettigini duymaniz sebebiyle kavgalar olmasi huzur kacmasi da ayni derecede sacma. Kadin ilk kez kufretmemistir emin olun onu demek istiyorum. Aslimda degisen bir sey yok bence. Hep sorunluymus kadin hep sovup sayiyormus arkanizdan siz ilk kez bu boyutta sahit olmussunuz hepsi bu.

Anneniz bosanmak isterse elbette bosansin en dogal hakki. Ama olayin mantikli tek bir yonu yok deyip fikrimi beyan edince de kizmayin mumkunse. Ben de babaannemle gorusmuyorum ama boylesine bir sebepten degil. Benim de annem 20 sene bakti ama inancim geregi baktim kul bilmezse tanri gorur dedi gecti. Sizin annenizin karari da kendine kalmis herkes bir olmaz

Aradim .Halami videoda olan herkesi aradim atan zaten sildim diyor egleniyormus.Kimsede hatırlamıyormus guya
göz göre göre inkar ediyorsunuz deyin. her ortamda. mumkunse herkese anlatın. videoyu sildiler bir de inkar ediyorlar diye.

Aynı şeyleri aşağı yukarı annem de yaşadı. ben kendime yeter duruma geldiğim zaman ortalığın tozunu attirdim. amcasının kızının torunundan, teyzesinin kocasının kardeşine kadar her ortamda konusunu açtım. asla peşini bırakmadım kaç yıl geçti hala da söylerim.

Bir insan hata yaparsa cezasını çekmeli. hele ki inkar eder seni yalancı durumuna sokarsa elinden geleni ardına koymayacaksin.

Kimseyle yillardr konusmuyoruz ki...Gene de laflariyla videolariyla katiliyorlar hayatımıza

Koymuyoruz ama tükendi k artik

Bence boşanmasın ama hiç bir işini görmesin hatta evden kovsun

Madem oyle diyor biz kotuyuz ona dar ediyoruz evi gercekten edelim diyorum vicdanimiz el vermiyor.
Müslüman aynı delikten iki kere sokulmak derler. Sizinki vicdan değil annenizin aptal yerine konmaya çalışılması.birine vicdan gosterilecekse bu anneniz olmalı.tavsiyelerimizi ciddiye alın ve harekete gecin

25 sene katlanmis annen buna, helal olsun. 25 sene once burda sorununu yazsa hepimiz bosan derdik heralde. Allah razi olsun diyebilirim oncelikle. Maalesef yapicak bir sey yok. Vicdanen dusunuyorum. Ne kocami bosayabilirdim annesinden vazgecemedigi icin, ne de kayinvalidemi zorla gonderebilirdim bana kotu davrandigi icin. Cok zor bir durum. Babaniza da cok yazik gercekten. Onunda ustune gitmeyin lutfen. En cok onlara uzuluyorum aslinda. Bi yanda seni buyutmus, her seyden fedakarlikta bulunmus bir kadin, bir yanda kendi kararinla omrunu adadigin bir kadin. Olabikdiginde konusmasinlar evde annenizle babanneniz. Baska bir care gelmiyor aklima.

Tamam 25 sene bu ya annen eli öpülesi bi kadınmış kimse cekmez böyle bi sirreti madem kıymetli oğlu işi kötü gidince niye fareler gibi gemiyi önce o terkediyor işler düzelince hop geri gel kadın kendi oğlunu bile çıkarı için kullanıyor resmen ve o kadar hakarete annen iyi ses çıkarmamış bence boşansın anası da bırakır gider oğlunu görürsünüz

Durum tamda dedigini gibi iste...

Gayet mutlu olur bosansalar.Kavga ediyor annemgil umrunda degil kadinin yemesinjn içmesinin derdinde.

Gayet mutlu olur bosansalar.Kavga ediyor annemgil umrunda degil kadinin yemesinjn içmesinin derdinde.
Valla annen gitse kim bakacak ona iş güç başka gelin varsa onun başını yemeye gider bence böyle insalarin fıtratı bu allah bildiği gibi yapsın annenin güvencesi varsa hiç durmasın o kadında insan mecbur değil onu cekmeye

Anneme teklif ettim gel tatil gezeriz senle ne yaparlarsa yapsınlar dedim burasi bnm evim neden ben gidiyorum diyor

bazı yaşlıları anlamıyorum anlamak da istemiyorum. gelmişsin ömrün sonuna ne kadar iyilik yapsam kardır diyeceğine işi gücü fesatlık. ne diyim Allah ıslah etsin onu annenize de güç kuvvet versin.
yanlış anlamayın da 25 yıl sabretmiş az daha sabretsin. Allah muhafaza bir şey olur babaanneye sonra kadına vicdan azabı olarak kalır. belli ki akrabalar baban da dahil hep inkar peşindeler. sonra kör ölür badem gözlü olur.

Ben olsam o kadini baya baya korkuturdum.

İmali konuşurdum. Şakayla karışık, ayyy kizzz zehirlerim seni kimsede anlamaz zaten yaşlisin derdim. Kahka patlatirdim. İki dakika sonra cay doldurup icmesi icin başının etini yerdim.

Zaten korkudan dayanamayip kendi gider. Birisine birşey dese ayni taktiği kullanip iftira atiyor derdim.

Anan niye boşansın? Pis kv miktir olup gitsin

Ben olsam boşanmazdım. Gider bi hakaret davası bi de tazminat davası açardım. Hiçbir işini de yapmazdım, elime bir alırdım bu şekilde davalarla anasını da oğlunu da kul-köle haline getiririmdim kendime. O lafları yedirirdim. Sanırım benden çok fena bir gelin olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…