vaayy süper olmuş cidden :)
ellerine sağlıkk ohh
Profesyonel eller değmiş annenin saçlarına..
Tebrik ederim.
Ellerine sağlık
Helal olsun şekerim bayıldım röfleden harika olmuş tebrikler çok modern ! Harika bayıldım ayol .
harika olmuş bayıldım,canım benim de saçım röfleli ama dibim geldi çok şükür hiç gözüm alışmamıştı cünkü en başta,aslında ben ombre saç gibi istiorum ama ya anlamıolar ya da kendi bildikleri gibi yapmaka ısrarcı oluyolar.
fotografımı ekliyorum şimdi de gelen diplerim için çok açık olmayacak şekilde nasıl bi renk önerirsin,Loreal almak istiyorum bu arada renkleri şahane..
harika olmuş bayıldım,canım benim de saçım röfleli ama dibim geldi çok şükür hiç gözüm alışmamıştı cünkü en başta,aslında ben ombre saç gibi istiorum ama ya anlamıolar ya da kendi bildikleri gibi yapmaka ısrarcı oluyolar.
fotografımı ekliyorum şimdi de gelen diplerim için çok açık olmayacak şekilde nasıl bi renk önerirsin,Loreal almak istiyorum bu arada renkleri şahane..
harika olmuş :)
Harika olmuş gercekten kırkyıllık ustalara taş çıkartmışsın dükkan falan açsan düşünmezmısin senin gibi saçtan anlayanlar çok yok başarabilirsem sana resim yüklesem keşke
turunculuk istemiyorum cnm kesinlikle doğal bir renk olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?