Saç Rengi ve Saç Boyama Annemin saçına krepe balyaj attım (resimli)

balyaj gibi folyo ile sararak ilerleyebilirsin tabiki krep atma. Bu sayede saç açıldığı an çekip peçete ile silebilirsin

ellerinize sağlık cok guzel olmus
bende krepe balyaj yapmak istiyorum oksidanla resimlerimi ekliyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
guneste ve aksam isigindaki rengi bu

sayın thalia öncelikle uygulamanız çok güzel olmuş...ellerinize sağlık
benim saçımda bu şekilde renk aynı...krepe balyajlı..beğenerek kullanıyorum...ama çok yıprandı ve döküldü....şimdi ise tek renk kullanmak istiyorum...aslında aklımda bir kaç renk var...evde kendim boyamak istiyorum...ama nasıl tutturabilirim bilemiyorum.bu işin ehlisiniz.sizin fikrinizi almak istiyorum.
Eki Görüntüle 762773 Eki Görüntüle 762775

beğendiğim renkler bu şekilde...ela gözlüyüm buğday tenliyim 24 yaşındayım...

bende krepe balyaj istiyorum ama oriel le değil çünkü saçlarım çok zayıf ve yıpranıyor onun için önerebilceğiniz bi renk var mı

Thalia hanım birşey sormak istiyorum, oksidanın volümü ne fark yaratıyor? Vaktiyle doğal rengi kumral(6 tonu sanırım) olan saçımı doğal sarıya (9) boyadığımda bile turunculuk olmuştu.hatta sonra 8 boyamıştım, onda da başta olmasa da kısa sürede turunculaşmıştı yine.30 volume oksidan kullanmıştım, 20 kullansam turunculuk olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…