Saç Rengi ve Saç Boyama Annemin saçına krepe balyaj attım (resimli)

zemin renginin açıgı olsun istiyordum zaten ama kötü olmuşsa kestireceğim sizin fikriniz nedir

Neden kestirmeyi düşünüyorsun? Beğenmediysen boya alıp atabilirsin üzerine ama bence ayrı bir hava katmış kötü değil. Hatta bence güzel, ben seviyorum uçların üstlere göre bir kaç ton açık olmasını.

Kötü değil, ama sizin dediğiniz gibi zeminin açık olması için tümden açılıp tekrar boyanması gerek. Kestirmeyin kuaföre gidip ne istediğinizi anlatın o yapar :)

zeminde problemim yok zaten kızıl bir kahveydi turuncuya dönük olacağını tahmin etmiştim tahmin ettiğim gibi de oldu.. kuaförlerden çok çektim hepsi bir numara olduğunu söylüyor ama iş icraata gelince boya konusunda adam akıllı birine denk gelmediğimden artık kendim yapıyorum ne kadar oluyorsa :) teşekkür ederim sayende bol bol bilgileniyoruz diğer başlığında

:) bakalım az kullanayım nasıl olacak olmazsa yaparım yine bişeyler bende zaten uçlara doğru açık olsun istiyordum ilerleyen dönemlerde zemininde rengini değiştiririm teşekkür ederim

merhaba thalia cım :)
çok beğendim annenin saçlarını ellerine sağlık :)
hatırlıyor musun bilemedim ama yine de ben hatırlatayım en iyisi
annemin saçı şu an üst kısımlar çikolata kahvesi, uçlara doğru daha önce koyu bi kere kahverengi boyamıştık diplerden gelenler daha açık uçlar daha koyu anlayacağın.
bu renge boyamak istiyorum, önce saçın rengini balyajla kırabilirsin demiştin, direk açıyı alıp dediğin gibi uygulamam yeterli olur mu? annemin saçı, senin annenin tabanına uyguladığından daha koyu sanırım anladığım kadarıyla ve üstüne hangi rengi boyamam gerekir bu rengi elde etmek için çok soru sordum sanırım :44:

Son düzenleme:

Ben teşekkür ederim, her zaman :)

Hatırlattığınız için çok teşekkür ediyorum :)

Tam olarak bu rengi mi elde etmek istiyorsunuz ? Eğer bu renk elde edilecekse krepeye gerek yok saçın tümden açılması gerek. Ama daha önce de dediğim gibi krepe balyaj, zemin ne kadar koyu olursa olsun zemini açık gösterir. Hani demişsiniz ya senin annenin zemini daha koyu diye, emin olun annemin saçı daha koyu hatta siyaha yakındı. Açık gösteren krepe balyajdır.

Hangisine karar verirseniz onu söyleyin anlatayım ama benim fikrimi sorarsanız hem annenizin saçının yanmaması hem de daha az uğraştırıcı olması için krepe öneririm :)

Bilseydim ve bana yakın olsaydınız kuaföre 90 tl verip yaptıracağıma size yaptırırdım :) Güzel olmuş elinize sağlık : )

Thalia daha öncede sormuştum sanırım msjımı görmedin =) bu bilgiler deneme yanılma yoluyla mı kazanıldı yoksa bu iş ile ilgili kursa falan mı gittin? Sadece merak ediyorum

Thalia daha öncede sormuştum sanırım msjımı görmedin =) bu bilgiler deneme yanılma yoluyla mı kazanıldı yoksa bu iş ile ilgili kursa falan mı gittin? Sadece merak ediyorum

Sanırım görmedim kusura bakmayın.

Kursa gitmedim ama teknik bilgi kitaplarını okudum, verilen örnekleri inceledim ve bunun sonucunda deneyerek de öğrendim :)

rica ederim canim o kadar insan soruyor nereden hatirlayacaksin kim ne sordu :)
o yuzden eski mesajimi da alarak yine cevap veriyorum :)
aslinda ben cok istiyorum bu rengi yapmak sonra simdi gosterecegim rengi gordu bunu istedi :)
makyaj yapmiyor cok soluk duruyor yuzu ben de renk gelsin diye illaki bi kizilllik istiyorum sanirim :)

annemin begendigi renkler de bunlar
bugday tenli oldugu icin daha dogrusu sari gibi tenimiz o yuzden dedigim gibi ben de en ustteki renge yakin bisi istiyorum bunlarin ortasi nasil olur
derdimi anlatabilmisimdir umarim tesekkur ederim simdiden :)

Son düzenleme:

Saçı bu renklere getirmek ve kızıllık da katmanız için saçınızı açmanız gerekir. Saç açtıktan sonra KOLESTON PERFECT 7/75 ya da 8/74 uygulayın. Bana sorarsanız 8/74 uygulayın oksidanı %6lık seçerseniz çok göze batan bir kızıl olmaz:)

teşekkür ederim thalia :)
ilk defa açıcam da saçı acıcı alıcam direk boyucak mıyım onu bi sorayım dedim de ne kadar süre tutmam gerek bi de saça zarar vermeden?

teşekkür ederim thalia :)
ilk defa açıcam da saçı acıcı alıcam direk boyucak mıyım onu bi sorayım dedim de ne kadar süre tutmam gerek bi de saça zarar vermeden?

Süresini söyleyemem çünkü açıcı her saçta farklı etki gösteriyor mesela benim annemde 10 dk de açtı. Ama tabiki saç folyo ile kapatıldığından çabuk etki gösteriyor.

Şuna göre belirleyebilirsiniz: Saç koyu sarı tonlarına gelince saçı yıkayabilirsiniz. Üstüne de 8/74 uygulayabilirsiniz. Çünkü 8/74 çok açık bir renk değildir.

8/74 ü uygularken saçın ortasından başlayıp saç uçlarına geçin renk almaya başladıktan 10-15 dk sonra diplere geçin. Dİplerle uçlar aynı olunca saçı yıkayabilirsiniz. Çok bekletmemelisiniz. Saçın tuttuğunu anladığınız an yıkayın.

Son düzenleme:
cok teşekkür ederim tekrardan yarın ya da cumartesı yapmayı düşünüyorum.
Ha bu arada açma olayını senin yaptığın krepe olayı ile yapıcam değil mi canım? yoksa direk mi açıcam zaten diplerden gelen renk baya bi açık gerçi de..
açıcı olayından çekinmiyor değilim hızlı yapabilecek miyim tek başıma o düşündürüyor açıkcası:44:
annemin saçı da hemen açılır gibime geliyor.
haydi bismillah diyerek tavisyelerin doğrultusunda halletmeye çalışıcam bakalım becerebilmiş miyim diye artık gösteririm sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…