süper olmuş annede maşallah baya gençmiş.... ellerine saglık iyi günlerde kullansın
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama benim anlamadığım nasıl olurda 7.77 gibi yoğun bakırlık içeren bir renk ile boyanan saç ertesi gün oryal görünce küllü platinimsi bir renge döner?
Valla ben en son saçımı aylar önce boyamıştım.iki gün önce orial ile hemde %40 lık oksidan kullanarak 45 dakika civarında ancak altın sarısına söndürebildim. Şimdi ikinci kez orial vurmayı düşünüyorum. Daha sonra palette 10.1 ile bir kaç kez boyayıp rengi oturtacağım. Umarım saçlarım elimde kalmazzaten orialden sonra 10 cm civarı kestim uclarından.
Neyse bende saç uzun keserim de önemli olan uçtan yıpranması, eğer ortalardan kopma olursa kötü olur benim için.
cok güzel olmus ellerine sağlık
Çok beğendim elinize sağlık
bende palettenin röfle setini aldım böyle krepe balyaj yapmak için olur mu acaba? o da açıcı değil mi
çok güzel olmuş ya ellerine sağlık...
Merhabalar;
ÇOk yıllar evvel almıştım inanın bilmiyorum içindeki açıcı mıAma toz var ise açıcıdır. Sadece boya ve oksidan ise açıcı değildir. Onun yerine açıcı alabilirsiniz.
içinde açıcı krem boya %12 lik oksidan ve açıcı pudra varmış şimdi baktım.. üstünde de 4-6 tona kadar açar yazıyor.. krepe balyaj her renkten olur mu zemin rengi önemli mi ben zemindeki rengin doğal açılmışı gibi olsun istiyorum
Evet her renkten olur. Açıcı olduğundan ve alümiyum folyo ile sarılacağından en fazla 10 dk sonra açılmış oluyor uygularken dikkat edin. Açıcı ile zemin renginin açılmışı gibi durmaz aksine platine kadar açar.
merhaba gerçekten çok güzel yapmışsınız elinize sağlık. benim annem saçlarını fındık kabuğu rengine boyuyor. şuanda da saçlarında boya olarak fındık kabuğu var, ama tabi beyazlar da var. sizce anneme sizinki gibi röfle yapsam aynı sonucu alabilir miyiz?
yapabilirsem birde güzel olursa resim ekleyeyim olmazsa uçları kestiririm hafif yapacağım.. teşekkür ederim
yaptım ama güzel mi oldu bilemedim açıcı ile dediğim gibi zemin rengini açtı zeminde palette 6.66 radiance serisinden büyülü kahve vardı zaten biraz kızılımsı bir renk açınca turuncuya dönük oldu uçlar uzun zaten saçlarım değişik oldu yoksa yandı mı ondan mı turuncu oldu :S anlamadım.. belki sarı bir boya ile açma işlemi yapılan yerlere tekrar atarım balyaj resim yükleyebilirsem yükleyeyimEki Görüntüle 747337 Eki Görüntüle 747338
Kızılı açarken dikkatli olunması gerek, turuncuya döndürmeniz normal ama sizin yerinizde olsam kuaföre giderdim. Bunun üstüne bir daha açıcı uygulamak saçı yakabilir.
zemin renginin açıgı olsun istiyordum zaten ama kötü olmuşsa kestireceğim sizin fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?