Saç Rengi ve Saç Boyama Annemin saçına krepe balyaj attım (resimli)

Merhabalar;

O dediğiniz yoğun bakırlık içeren 7.77 palette ve igora boya markaları için geçerli. Kolestondaki 7. 77 kumral kahvedir ve için de bakır kızıl küllü ve dore yansıma içermez. Röfle ve balyaj için harika bir zemin oluşturur.

Açıcı kullanırken saç ortalardan başlanıp uçlara doğru ilerlenmeli ve çok hızlı olunmalı. balyajda çekip çıkarılabiliyor folyo ama bütün saçı açarken açıcı çok hızlı sürülmeli.

Ayrıca çok teşekkür ederim:)

bende palettenin röfle setini aldım böyle krepe balyaj yapmak için olur mu acaba? o da açıcı değil mi

bende palettenin röfle setini aldım böyle krepe balyaj yapmak için olur mu acaba? o da açıcı değil mi

Merhabalar;

ÇOk yıllar evvel almıştım inanın bilmiyorum içindeki açıcı mı Ama toz var ise açıcıdır. Sadece boya ve oksidan ise açıcı değildir. Onun yerine açıcı alabilirsiniz.

Merhabalar;

ÇOk yıllar evvel almıştım inanın bilmiyorum içindeki açıcı mı Ama toz var ise açıcıdır. Sadece boya ve oksidan ise açıcı değildir. Onun yerine açıcı alabilirsiniz.

içinde açıcı krem boya %12 lik oksidan ve açıcı pudra varmış şimdi baktım.. üstünde de 4-6 tona kadar açar yazıyor.. krepe balyaj her renkten olur mu zemin rengi önemli mi ben zemindeki rengin doğal açılmışı gibi olsun istiyorum

Evet her renkten olur. Açıcı olduğundan ve alümiyum folyo ile sarılacağından en fazla 10 dk sonra açılmış oluyor uygularken dikkat edin. Açıcı ile zemin renginin açılmışı gibi durmaz aksine platine kadar açar.

merhaba gerçekten çok güzel yapmışsınız elinize sağlık. benim annem saçlarını fındık kabuğu rengine boyuyor. şuanda da saçlarında boya olarak fındık kabuğu var, ama tabi beyazlar da var. sizce anneme sizinki gibi röfle yapsam aynı sonucu alabilir miyiz?

yapabilirsem birde güzel olursa resim ekleyeyim olmazsa uçları kestiririm hafif yapacağım.. teşekkür ederim

Merhabalar;

Teşekkür ederim öncelikle :) Tabiki alabilirsiniz, beyazlaar olduğundan ve balyaj attığınızdan beyazlar çıkınca dip boya yaparsınız sadece :)

yaptım ama güzel mi oldu bilemedim açıcı ile dediğim gibi zemin rengini açtı zeminde palette 6.66 radiance serisinden büyülü kahve vardı zaten biraz kızılımsı bir renk açınca turuncuya dönük oldu uçlar uzun zaten saçlarım değişik oldu yoksa yandı mı ondan mı turuncu oldu :S anlamadım.. belki sarı bir boya ile açma işlemi yapılan yerlere tekrar atarım balyaj resim yükleyebilirsem yükleyeyim

Dün akşam 2. Orial ı kullandım sadece rengini biraz daha kırdı ve açık altın sarısı ama aynı zamanda sanki böyle yeşilimsi yansımaları olan bir renk oldu. Ne kadar açarsam açayım orial ile bile olsa platin olmuyor saçlarım.. Dirençlimidir nedir.. Geçen gün kestiğim yanan kısımlar bile platin değildi.

Elimde 3 kutu palette 10,1 var bunları uygulasam ne renk olur bir fikrin var mı?ben böyle ortaları ve uçları bebeksi platine yakın bir renk istiyorum. Dipleriyse 7.1 tonlarında.

Bir de maşallah baya bilgilisin bu konuda.. Eğitimini mi aldın?

Kızılı açarken dikkatli olunması gerek, turuncuya döndürmeniz normal ama sizin yerinizde olsam kuaföre giderdim. Bunun üstüne bir daha açıcı uygulamak saçı yakabilir.

Kızılı açarken dikkatli olunması gerek, turuncuya döndürmeniz normal ama sizin yerinizde olsam kuaföre giderdim. Bunun üstüne bir daha açıcı uygulamak saçı yakabilir.

zemin renginin açıgı olsun istiyordum zaten ama kötü olmuşsa kestireceğim sizin fikriniz nedir

zemin renginin açıgı olsun istiyordum zaten ama kötü olmuşsa kestireceğim sizin fikriniz nedir

Kötü değil, ama sizin dediğiniz gibi zeminin açık olması için tümden açılıp tekrar boyanması gerek. Kestirmeyin kuaföre gidip ne istediğinizi anlatın o yapar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…