• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sevgilimden isteği:)

Sevgilinin annesi de dese ki söyle memelerini büyütsün, o da gelse sana söylese naparsın?
Benim bir erkek arkadaşımın annesi aynen bu dediğinizi yaptı. Kızın ağzına burnuna ve bilumum yerlerine estetik yaptırdı. Sonra kız bu anneci sümsükten koca olmaz diye çocuğu bıraktı gitti. Estetikler kar kaldı ama tabi çocuk çok ağladı arkasından.

Eşim kelleşse saç ektir derdim. Sevgiliyken olsa o zaman da derdim.😀

Ama annem istiyor kafana saç eklet demezdim yani, çok saçma. Derdiniz varsa kendiniz soyleyin, yoksa annenizin böyle istekleri olmamali bence. Adam sonradan kelleşmediyse şimdi takmakta ne kadar dogru tabi.

Haklısınız.

Bu sizin aklınıza daha önce gelmemiş miydi?
Cidden annem dedi diye mi söylemeyi düşünüyorsunuz 😂
Bence kellik seni yaşlı gösteriyor saç ektir diyebilirsiniz ama cimri herif buna para harcar mı bilemedim.
Sakın annem dedi falan da demeyin.

Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
:)) Söylenirr ne var ki ihtiyacı varsa
kendiniz de estetik yaptırmak istediğinizi söyleyin
Sonra da fikir amaçlı sevgilinize saç ektirsek mi sana da çok farklı hoş olur dersiniz bir kaç yer bakalım diye konuya girersiniz
Sonra zaten aklına girmiş olursunuz

:)) Söylenirr ne var ki ihtiyacı varsa
kendiniz de estetik yaptırmak istediğinizi söyleyin
Sonra da fikir amaçlı sevgilinize saç ektirsek mi sana da çok farklı hoş olur dersiniz bir kaç yer bakalım diye konuya girersiniz
Sonra zaten aklına girmiş olursunuz
Evet benimde düşündüğüm estetikler var. Annem bana da der böyle burnu olan kaldı mı diye:))

Bu sizin aklınıza daha önce gelmemiş miydi?
Cidden annem dedi diye mi söylemeyi düşünüyorsunuz 😂
Bence kellik seni yaşlı gösteriyor saç ektir diyebilirsiniz ama cimri herif buna para harcar mı bilemedim.
Sakın annem dedi falan da demeyin.
Geldi aslında konuşmuştuk hatta bi konu arasında geçmişti. Evet annem söyledi demek hiç olmaz.
Harcıyor harcıyor baya harcıyor artık.

Ya ben gerçek dertlerimi bile konu açsam mı diye 50 kere düşünüp sonra vazgeçiyorum. Senin bu rahatlık seviyesine tahmini ne zaman gelirim? :KK51:
Yıllardır üyeyim buraya açtığım konulara baktım da :) her anını konu olarak açmayı seven cok

Back
X