- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Onu ilgilendirmez kendisi mi sevgili olucak ? Ona ne yahu. Seven sevmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Bilemedim çok kafaya takmazdım sanki eleştiriyr açığım benimde var problemli yerlerim annem bana da yaptır diyor
Yok yok estetik severim ben mesela deselerki burnunu yaptır yaptırırım ben de memnun değilim![]()
Bunu duyan sevgilin saçlarını kazıtsın. Annene kel damat şoku mxmxmxk
Benim bir erkek arkadaşımın annesi aynen bu dediğinizi yaptı. Kızın ağzına burnuna ve bilumum yerlerine estetik yaptırdı. Sonra kız bu anneci sümsükten koca olmaz diye çocuğu bıraktı gitti. Estetikler kar kaldı ama tabi çocuk çok ağladı arkasından.Sevgilinin annesi de dese ki söyle memelerini büyütsün, o da gelse sana söylese naparsın?
Pintilik yok artık maşallah çok iyiParasını kendi cebinden vericekse yaptırın adam zaten pintiko![]()
Eşim kelleşse saç ektir derdim. Sevgiliyken olsa o zaman da derdim.
Ama annem istiyor kafana saç eklet demezdim yani, çok saçma. Derdiniz varsa kendiniz soyleyin, yoksa annenizin böyle istekleri olmamali bence. Adam sonradan kelleşmediyse şimdi takmakta ne kadar dogru tabi.
Eğer göğüslerim bana da küçük gelirse büyütürüm ben estetik seviyorum dudaklarım dolgulu:)
:)) Söylenirr ne var ki ihtiyacı varsaArkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Senin sevgilini çok merak ettim yada evliysen eşiniEleman hem cimri, hem kel ufff hic cekilmez. ben de genc, yakisikli bir sey sanmistim pinti olmasi o zaman belki bir nebze cekilirdi
Çok pardon sukulentGöğüs değil meme Rachel
Evet benimde düşündüğüm estetikler var. Annem bana da der böyle burnu olan kaldı mı diye:)):)) Söylenirr ne var ki ihtiyacı varsa
kendiniz de estetik yaptırmak istediğinizi söyleyin
Sonra da fikir amaçlı sevgilinize saç ektirsek mi sana da çok farklı hoş olur dersiniz bir kaç yer bakalım diye konuya girersiniz
Sonra zaten aklına girmiş olursunuz
Anneniz çok tatlı ve komik bir istekte bulunmuş bunda birşey yok olumsuz düşünmeyin ve dinlemeyin sevgilerEvet benimde düşündüğüm estetikler var. Annem bana da der böyle burnu olan kaldı mı diye:))
Geldi aslında konuşmuştuk hatta bi konu arasında geçmişti. Evet annem söyledi demek hiç olmaz.Bu sizin aklınıza daha önce gelmemiş miydi?
Cidden annem dedi diye mi söylemeyi düşünüyorsunuz
Bence kellik seni yaşlı gösteriyor saç ektir diyebilirsiniz ama cimri herif buna para harcar mı bilemedim.
Sakın annem dedi falan da demeyin.
Beğenmiyorsanız tek tıkla çıkabilirsiniz:)Geldin bunu konu diye açtın mı gerçekten?
Mesela burnu kötü deseler evet derdim yaptırırdım yani ben bi de yaptırmak için yer arıyor da olabilirimSiz onun ailesiyle tanıştıktan sonra sizin güzellik standartlarına uymayan bir tarafınız ailesi tarafindan değiştirilmek istenirse ne hissederdiniz?
Yıllardır üyeyim buraya açtığım konulara baktım da :) her anını konu olarak açmayı seven cokYa ben gerçek dertlerimi bile konu açsam mı diye 50 kere düşünüp sonra vazgeçiyorum. Senin bu rahatlık seviyesine tahmini ne zaman gelirim?![]()
Hadi ya benimki de daş ama keli de ektirttik mi tamamŞöyle daş gibiyse sayılmaz tabi, ama seninki kel![]()
Bazen yaşla alakalı olmuyor benim kocişko 20li yaşlarda kel gibiydi şimdi resmen kelli felli adam oldu.Sevgilinin yaşı kaç? Eğer yaşı büyükse kel olması da normal. Annen karışmamalı.