dudak dolgusuyla ameliyat aynı şey mi?Eğer göğüslerim bana da küçük gelirse büyütürüm ben estetik seviyorum dudaklarım dolgulu:)
Sevgilim annesi benden bunu istese artik sevgilim olmazdi .Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Nasıl yani kaldı mı? Annen İstiklal Caddesi’nde yaşıyor herhalde. Ben oradaki Araplar dışında çevremde hiç saç ektiren görmüyorum. Kel dolu ortalık. Saç ektirenler de belli ediyor kendini, pek güzel olmuyor.Anneme göre saç ektirmek çok basit bu devirde böylesi mi kaldı diyor:)
Nasıl yani kaldı mı? Annen İstiklal Caddesi’nde yaşıyor herhalde. Ben oradaki Araplar dışında çevremde hiç saç ektiren görmüyorum. Kel dolu ortalık. Saç ektirenler de belli ediyor kendini, pek güzel olmuyor.
Benim gördüğüm iki üç kişide nasıl desem böyle yoluk yoluk, seyrek duruyordu. Asıl saçlarıyla bütünleşmemişti görüntü olarak.Benim ex şirketten bir Brezilyalı abi İstanbulda yaptırdı, gayet de güzel yapmışlardı. Valla çok çok iyi yapıyorlar artık.
İçi dolu neyseki öyle bir ihtiyaç yokkafamızın üstüne saç sonradan ekleniyor da içindekine ekleme yapmak maalesef mümkün değil. bazılarına çok gerekli oysa.
Sanırım değişiyor murat boz unda ekmeymişBenim gördüğüm iki üç kişide nasıl desem böyle yoluk yoluk, seyrek duruyordu. Asıl saçlarıyla bütünleşmemişti görüntü olarak.
Gayet iyi olanlarda var direkt benim kuzenim ektirmişti anlaşılmıyor dahi değişiyor sanırımNasıl yani kaldı mı? Annen İstiklal Caddesi’nde yaşıyor herhalde. Ben oradaki Araplar dışında çevremde hiç saç ektiren görmüyorum. Kel dolu ortalık. Saç ektirenler de belli ediyor kendini, pek güzel olmuyor.
Saç ekimi ameliyat mıdudak dolgusuyla ameliyat aynı şey mi?
Senin sevgilini çok merak ettim yada evliysen eşini
Allah tamamına erdirsinSevgilim var, nazik biri, şeker biri, üst eğitimli, gerçekten çok kibar, yakışıklıca da bir herif öyle işte
Ne saygısızca...Arkadaşlar annem sevgilimle tanıştı. Sevgilimin başının üst ve arka kısmı kel. Annem direkt söyle saç ektirsin diyor. Sizce bu söylenir mi?
Gayet iyi olanlarda var direkt benim kuzenim ektirmişti anlaşılmıyor dahi değişiyor sanırım
Anne yüreği kötü bir amaçla mı istiyor?Anneniz haddini aşmış, siz de bunu gelip bize sorduğunuza göre erkek arkadaşınızı beğenmiyorsunuz. Yoksa gelip bize sormaz annenize gereken cevabı verirdiniz. Annenizin size söylediği normal mi geliyor Allah aşkına. Üzüldüm..
Şiiiiii ben kelleri koruma derneği başkanıyım, bir adet kelminatörle evliyim lütfen amaŞöyle daş gibiyse sayılmaz tabi, ama seninki kel
Ayy şu an iş arkadaşım baya heveslendi, neresi diye soruyorBenim işa rkadaşınınki de çok çok iyi olmuştu, bazı klinikler çok iyi yapıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?