• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sevgilimden isteği:)

Ana kız dedikodu etmişsiniz işte ya ilk tanışmada genelde böyleymiş şöyleymiş diye anneler kızlarına söyler, konu açacak kadar bir şey yok:)
Saç mevzusu açılırsa sevgiline "canını sıkıyorsa ektirirsin teknoloji gelişti çözümü var dert etme" deyip laf arasında çıtlatırsın sakın annem böyle dedi deme.

artık herkes ektiriyor konu arasında siz kendiniz yorum yapabilirsiniz bunda bir şey yok

kafamızın üstüne saç sonradan ekleniyor da içindekine ekleme yapmak maalesef mümkün değil. bazılarına çok gerekli oysa.

Anneme göre saç ektirmek çok basit bu devirde böylesi mi kaldı diyor:)
Nasıl yani kaldı mı? Annen İstiklal Caddesi’nde yaşıyor herhalde. Ben oradaki Araplar dışında çevremde hiç saç ektiren görmüyorum. Kel dolu ortalık. Saç ektirenler de belli ediyor kendini, pek güzel olmuyor.

Nasıl yani kaldı mı? Annen İstiklal Caddesi’nde yaşıyor herhalde. Ben oradaki Araplar dışında çevremde hiç saç ektiren görmüyorum. Kel dolu ortalık. Saç ektirenler de belli ediyor kendini, pek güzel olmuyor.

Benim ex şirketten bir Brezilyalı abi İstanbulda yaptırdı, gayet de güzel yapmışlardı. Valla çok çok iyi yapıyorlar artık.

Benim ex şirketten bir Brezilyalı abi İstanbulda yaptırdı, gayet de güzel yapmışlardı. Valla çok çok iyi yapıyorlar artık.
Benim gördüğüm iki üç kişide nasıl desem böyle yoluk yoluk, seyrek duruyordu. Asıl saçlarıyla bütünleşmemişti görüntü olarak.

Gayet iyi olanlarda var direkt benim kuzenim ektirmişti anlaşılmıyor dahi değişiyor sanırım

Anneniz haddini aşmış, siz de bunu gelip bize sorduğunuza göre erkek arkadaşınızı beğenmiyorsunuz. Yoksa gelip bize sormaz annenize gereken cevabı verirdiniz. Annenizin size söylediği normal mi geliyor Allah aşkına. Üzüldüm..

Anneniz haddini aşmış, siz de bunu gelip bize sorduğunuza göre erkek arkadaşınızı beğenmiyorsunuz. Yoksa gelip bize sormaz annenize gereken cevabı verirdiniz. Annenizin size söylediği normal mi geliyor Allah aşkına. Üzüldüm..
Anne yüreği kötü bir amaçla mı istiyor?
Bana da der şuranı yaptır diye

Şöyle daş gibiyse sayılmaz tabi, ama seninki kel😁😁😁
Şiiiiii ben kelleri koruma derneği başkanıyım, bir adet kelminatörle evliyim lütfen ama😵‍💫

@rachel90 adam yandaki saçları uzatıp üste kapak yapmıyorsa o kadar dert edilecek bir şey değil, kelliğin çözümü var, ya tümden kazıtır ya da saç ektirir, sizin ilişkinizde tek mesele adamın kel olması mı annenizin tek kriteri saç mı?

Back
X