• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin sevgilimden isteği:)

Şiiiiii ben kelleri koruma derneği başkanıyım, bir adet kelminatörle evliyim lütfen ama😵‍💫

@rachel90 adam yandaki saçları uzatıp üste kapak yapmıyorsa o kadar dert edilecek bir şey değil, kelliğin çözümü var, ya tümden kazıtır ya da saç ektirir, sizin ilişkinizde tek mesele adamın kel olması mı annenizin tek kriteri saç mı?
Hayır tabiki başka açılardan çok beğendi

Anne yüreği kötü bir amaçla mı istiyor?
Bana da der şuranı yaptır diye
Anne yüreği bence çok da minnoş değil. Oranı buranı yaptır diye size demesi herkese diyebileceği anlamına gelmiyor. Ki zaten size de dememeli, bariz bir sorun varsa zaten kendiniz de düşünebilirsiniz yaptırmayı, bariz bir sorun yokken de durduk yere insanın canını sıkmaya gerek yok bence.

Anne yüreği kötü bir amaçla mı istiyor?
Bana da der şuranı yaptır diye
Sana der sen kızısın. Canım burada annesinin her dediğini doğru kabul eden ama o çok iyi niyetli diyen ana kuzularını yerden yere vurmuyor muyuz? İnsanlar hakkında her şeyi düşünebiliriz ama dile getirmeyiz. İnsanlar bizim estetik kaygılarımızla yaşamak zorunda değil. Bilmek zorunda bile değil. Kırıcı geliyor bana dile getirmek bile.

Anne yüreği bence çok da minnoş değil. Oranı buranı yaptır diye size demesi herkese diyebileceği anlamına gelmiyor. Ki zaten size de dememeli, bariz bir sorun varsa zaten kendiniz de düşünebilirsiniz yaptırmayı, bariz bir sorun yokken de durduk yere insanın canını sıkmaya gerek yok bence.

Biraz dan dun konuşmuş ama kötü bir şey dememiş ki, az biraz daha eyi görünsün diye öneride bulunmuş. Benim herif de Amerikalı, malum Amerikada hiphop türü danslar yapılıyor yani benim herif de dans edip bana video çekip atmış annem de gördü bu ne aptalca bir dans dedi:halay::bicak:doğruya doğru kadın haklı yani ne diyeyim doğru söze bir şey denmiyor

Biraz dan dun konuşmuş ama kötü bir şey dememiş ki, az biraz daha eyi görünsün diye öneride bulunmuş. Benim herif de Amerikalı, malum Amerikada hiphop türü danslar yapılıyor yani benim herif de dans edip bana video çekip atmış annem de gördü bu ne aptalca bir dans dedi:halay::bicak:doğruya doğru kadın haklı yani ne diyeyim doğru söze bir şey denmiyor
Bana aşırı densiz geldi o laf. İnsan aynaya bakıyorsa saçının dökülmüş olduğunu da görüyordur. Başkasının bunu söylemesine gerek yok bence. Türkiyede herkes herkesin dış görünüşü ile ilgili yorum yapma hakkını buluyor, en çok bundan kurtulduğuma seviniyorum açıkçası.

Ay söylenmez ya .
Ayıp gerçekten.
Sen model mısın ?
Adam da tutup sana birşey dese burda aglardin

sen beğeniyorsan çokta önemli değil
adam kendi halinden memnunsa sana da laf düşmez
sonuçta sen adamı yarım kel haliyle beğenip sevgili oldun

ben yarım kel bi erkek olsam kalan saçı da kazıtıp tamamen kel bi erkek olarak gezerdim
yarım kel olayından nefret ediyorum çünkü
tamamen kel olup sahiden çok iyi tarz yapan inanılmaz karizma adamlar var

sen beğeniyorsan çokta önemli değil
adam kendi halinden memnunsa sana da laf düşmez
sonuçta sen adamı yarım kel haliyle beğenip sevgili oldun

ben yarım kel bi erkek olsam kalan saçı da kazıtıp tamamen kel bi erkek olarak gezerdim
yarım kel olayından nefret ediyorum çünkü
tamamen kel olup sahiden çok iyi tarz yapan inanılmaz karizma adamlar var
Kısa kullanıyor aslında tam kel değil belki daha da dökülünce mantıklı dediğiniz gibi
Bu arada söyledim biraz bozuldu gibi böyle sever diye düşünmüştüm dedi. Yaptırırız gibi bişeyler mırıldandı ama bilmiyorum :

Kısa kullanıyor aslında tam kel değil belki daha da dökülünce mantıklı dediğiniz gibi
Bu arada söyledim biraz bozuldu gibi böyle sever diye düşünmüştüm dedi. Yaptırırız gibi bişeyler mırıldandı ama bilmiyorum :
annenin düşüncesi olarak mı söyledin 😒😒

gerçekten adama söyledin mi bunu ya
annenin ne haddine yani

Cidden gidip söylediniz adama bunu ?
Ne kadar patavatsızca bir hareket yahu.

Anneniz ileri derecede hadsiz. Kusura bakmayın. Kayınvalide adayınız şu kıza söyle kilo alsin/versin dese koyamet kopar . Sakin sevgilinize söyleyip kalbini incitmeyin böyle bir eleştiri veya istek asla unutulmaz adamı kinlendirir . Şahsen ben olsam aklımın bir köşesine yazar kafaya söyleyen kişiyi takarim

Back
X