benimde çok canım sıkılıyorEşin ne kadar terbiyesiz bi adammış öyle...
Ve nankör!
Annein size geldiğinde yaptıklarını görmüyor,ama kullandığı suyu görüyor....?
Ve maaş kartı meselesine gelince;
Kendi paranıza muhtaç hale gelirsiniz eğer verirseniz.
Tabiiki tüm maaşınızı kendi ihtiyaçlarınıza kullanmayacaksınızdır,evin ihtiyaçlarına gerekli katkı payını ayırdıktan sonrası tamamen size kalmış...
Eşiniz bide yular alsın size,tam olsun bari!
5 ay boyunca 5 gün kalmasına mı laf ediyor ne kadar ayıp... hem kız hem de erkek tarafının 5 gün kalacak hatrı vardır sanırım çocuklarının evinde. sen onun annesine öyle davransan onun hoşuna gider miydi?
günde 2-3 kere arama konusunda eğer onun yanında konuşuyorsan haklı olabilir adam sıkılıyordur. senin kayınvaliden oğluyla 3 kere konuşsa sen de sinir olurdun
her maaş kartı konusu açıldığında tartışma çıkıyor zaten ben asla kabul etmiyorum ama bu onu daha da kamçılıyor sanırımEşiniz bence üstünüzde bi şekilde hakimiyet kurmaya çalışıyor..şöyle söyliym çevremde sizin yaşadığınızı yaşayan yakın bi tanıdığım var maaş kartı konusuda aynı ..şimdi pişman kadın ev kredisi bitsin alıcam diyo hiçbişeye kısma yapmaz ben bi kazak alacak olsam 30-40 tl olay oluyo habersiz bile alamıyorum der ki 2500 e yakın maaşı var..yani bence baştan şöyle bi sarsın eşinizi ben harcaya harcaya öğrenirim böle şeyler zamanla oturur gözüne dokunanı söyler uyarırsı ne yani senden harçlıkmı alacam de 50 yaşına gelince eline mi bakıcam de ve sakın nasıl başlrsa öle gider..kavga değil ama bence seni tartıyoo ve açık bulursada hakimiyeti alacak haberin olsun..annen konusundada kavga deil ama tatlı dille konuş laf ettirme çok..daha yenisiniz bunlar ilk yıl içinde gelişen durumlar bence yani rol belirleme vs gibi
ya bi ev araba vs alınır bütçe çıkartılır tututmluluk vs tel elde toplayalım denir ..ortada bişi yokken alacaksa çok saçma ..kadın neden çalışır eşimin eline bakmayayım katkım olsun ama birazda gönlüm olsun aldıklarım gönlümden geçenler ağır gelmesin diye vss...yaw sen yine izinsiz harcama yapmadıktan parana müdahale etmedikten sonra neden çalışacaksın ki bide kendini paralıycan otur mis gibi evinde ye parasını...güne katıl komşularınla gül eğlen 8-5 paralama kendini bide gel yemek yap bide çocua bak bide oaraya dokunmaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaher maaş kartı konusu açıldığında tartışma çıkıyor zaten ben asla kabul etmiyorum ama bu onu daha da kamçılıyor sanırım
çalışmadan da vakit geçmiyor evde patlıyorum sıkıntıdan onca sene oku kafa patlat sonra gel evde oturya bi ev araba vs alınır bütçe çıkartılır tututmluluk vs tel elde toplayalım denir ..ortada bişi yokken alacaksa çok saçma ..kadın neden çalışır eşimin eline bakmayayım katkım olsun ama birazda gönlüm olsun aldıklarım gönlümden geçenler ağır gelmesin diye vss...yaw sen yine izinsiz harcama yapmadıktan parana müdahale etmedikten sonra neden çalışacaksın ki bide kendini paralıycan otur mis gibi evinde ye parasını...güne katıl komşularınla gül eğlen 8-5 paralama kendini bide gel yemek yap bide çocua bak bide oaraya dokunmaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eşim normalde bana çok iyi davranır üstüme titrer resmen ben ayyy şu olsa ne güzel olur desem bi bakmışım ertesi gün elinde hemen almış yanlış anlaşılmasın beni bir şeyden mahrum etmez ama eve biri geldi mi çok farklıben sizin sonunuzu hiç hayırlı görmüyorum. annenin bi kötülüğü olmamış bişeyi olmamış hep yardım etmeye çalışmış kadın hep kızım iyi olsun mutlu olsun diye ama senin ki çekememiş. bide kıskandım demiş annenden mi kıskanıyomuş seni. bide maaşına el koymakta ne demek sen çocuk musun? ohh adam alıcak 2 maaş paşalar gibi sonra sende bişey görüceksin beğeniceksin onu almak için saatlerce ona yalvarıcaksın. iki kişide çalışırsa ortak ödeme yapılır mesela birinizin maaşı faturalara birinizin maaşı market alışverişine filan borç varsa atıyorum aylık 1000 liraysa 500 biriniz verin 500 biriniz yoksa mesela aylık giderinizi hesaplayın bi miktarda bankaya yatırım yapın ilerde çocuk olur lazım olur ihtiyaç olur lazım olur. özellikle hamilelikte bi süre çalışamayabilirsin ya da hamilelikte çalıştın diyelim doğumdan sonra çocuğa kim bakıcak. annen bakamaz 3 gün kalmasını bile sorun ettiğine göre 1 hafta kaldığında durmadan sorar sana ne zaman gidicek diye.
bilemiyorum acaba tamam canım öyle olsun mu desemasla geri adım atma seninkide biraz geçanlar ama anlar..
ben emir vaki olan hiç bir şeyden hoşlanmam mesela vereceğim varsa da o öyle dedi diye vermemBirde aklıma şu geliyor;
Yani erkeğe bu hadsizliği yapması için acaba bayanlarmı zemin hazırlıyor...
Hani adamına göre olayı(tabiri caiz)
Yani çokmu pasif veya çokmu sakin mizacınız?...Herşeye evet diyen birimisiniz?
Bunlar çok önemli....Yoksa bu teklif bile cesaret işi bence!
Bana mesela değil eşim,dünya üzerindeki hiç bi erkek maaş kartını ben alıcam diyemez,onun ruh sağlığı için önce epey bi sadaka vermesi lazım bu tekliften önce
benim mizacımla alakalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?