annemin sorun edilecek nesi var :(

iyi de sonuçta seni annen doğurmamış olsaydı kime aşık olucaktı kimi sevicekti şakayla karışık de annemi sevmen lazım bak o olmasaydı bende olmazdım diye.

eşinize haddini bildirin bence hem anne konusunda hemde maaş kartı konusunda
ayrıca annen sizdeyken eve para bırakmamak ne demek ne terbiyesizlik benim eşim özellikle annemler varken para bırakır ki mahcup olmıym diye
eşim bana değer veriyor demeyin boşuna şeytan ayrıntıda gizlidir 5 ayda 5 gün kv sine katlanamayan adam yok suyu kullandı yok bilmemne diyen adam birde üstüne üstük daha hadsizleşip anne babanızın arasındaki ilişkiye laf sokmuş kendi aklınca bunların neresi değer vermek adam resmen sizi emri altına almak istiyor

Eşiniz kendini çok açıkgöz zannediyor orası gün gibi ortada.Ama ben en çok annenize karşı tavrına çok üzüldüm.Kadıncağız hem sizin için bir sürü şey yapmış yapıyor,eşiniz de kaldığı gün sayısına takılmış.Ne bileyim büyük terbiyesizlik geldi bana.Maaş kartınızı da sakın vermeyin çok güven dolu gelmedi bana eşinizin tavırları /:

eşiniz kesinlikle iyi niyetli değil..

hele ki sende annenin babanı dinlemediği gibi beni dinlemezsin ne demek? Ne haddine kaç yaşında kadının adamın evliliğine söz dinlemesine karışmak laf söylemek ona mı kalmış...

çok saygısızca çok....

ben okurken çıldırdım siz duydugunuz da nasıl durabıldınız yerinizde bilemiyorum...

eğer siz bu konuda ki algısını değiştirmezseniz daha çok çekersiniz.. daha kazanılmamış maaşa bile el koyuyor niye sen söz dinle diye..

para istemek için ona el pençe duracaksın o da hıh şöyle aferin diyecek... ay yazmak istemıyorum daha fazla ınanılmaz sınırlendım:S

biz ne kadar yorum yazsak da, senin anlattığın kadarını bilebiliriz, annenin tavırlarını, konuşmalarını, babanla olan ilişkisini sen daha iyi bilirsin. yapacağın şey annen ne yaparsa yapsın bunu kayınvalidem bana yapsa memnun olur muydun diye düşünmek, hala memnunsan eşine asla musaade etme. yorum bile yaptırma anlaşılan hakimiyet kurmaya ve senin ailenle ilişkilerini kesmeye meraklı. onun soyadını aldın ya artık onun tapulu malı gibisin gözünde.

kalbi kötü kalbi kararmış diyecek söz bulamıyorum
Allah merhamet versin.

Canım bütün sayfaları okumadım eksik yorum yaparsam söyle. Ama bazen eşler annenerinin kendinden önce gelmesine yada öyle hissetmeye dayanamazlar tabiki eşin ve annenin yeri çooook başka ama mesela eşin annen evinize gelince dolabınızı tıka basa doldurmasından hoşlanmıyodur. Ben alamıyomuyum gibi gurur yapıyodur yada anneniz sizde kaldığı sürece hayatınızın çok içindeyse herşeye bir yorumu varsa aktif bir bayansa bunlardan rahatsız oluyodur. Yaptığı dediği doğru demiyorum olasılıkları söylüyorum. Yada sen sürekli annem aradı annem şöyle dedi yada o bişe deyince anneni savunmaya geçiyosan hep ters teper bu onda ve cephe alır. O annene bi laf söyleyince napim hayatım o benim annem ben onu öyle seviyorum de geç savunma mesela. Empati yap kv olsa annenin yerinde ne hissederdin. Yanlış anlama ben eşine hak vermiyorum asla ama belki bişelere tepkilidir diyorum gözden geçir istersen, başka sorunlarını yoksa bu hallolur

ay kusura bakmada senin kocan adam değil .ben olsam anneni tembihler eve alış veriş yaptırmam haketmiyor o adam .çok ezer seni çok.

sanırım oyle...ılk yıllar saftırıkmı oluyoruz nedır:)..
oyle bır konuşurum kı ..kem kum eder...ağzını açamaz bır daha...annecıgım demeyı ogrenır..

Aile ile es arasinda kalmak zor bir durum olsa gerek. Allah yardimciniz olsun. Ama esiniz biraz fazla dusuncesiz. Anneniz kotu olsaydi, evinizden cikmasaydi, bu saydiklarinizin hic birini yapmasaydi o zaman tatli olurdu. . Var boyleleri cevremde..

Pardon görücü usulü mü evlendiniz? Değilse flört döneminde hep hesabı sana ödetiyordur bu adam. O zaman bir şeyleri fark etmeliydin sanırım. Çok su kullanıyor nedir metreküpü kaç kuruş yahu.

Bazen diyorum ben çok agresifim sanırım. Bana annemin harcadığı sudan dem vuracak adam ve ben bunu sakin karşılayabileceğim. Annen babanı nasıl saymıyorsa sen de beni saymayacaksın diyecek. Arkadaş orda bir dur. Sen kimsin ya. Sen kimsin hocam. Bir insan annesi hakkında kimseyi böyle konuşturmamalı. Suyun parası ondan çıkıyor ya sözde. İşte bu yüzden kadınlar çalışmalı. Sanıyoruz ki bütün erkekler kibar, iyi niyetli, karısına paranın lafını bile etmez. Yok öyle bir dünya işte. Böyle erkekler çoğunlukta. Harcadığın suyun metreküpünün hesabını yapabilecek. Annen hakkında böle konuşma cesaretini gösteren adam o maaş kartını da bir şekil elinden alır. Umarım ben yanılıyorumdur.

demek ki eşiniz haketmiyormuş annenizin iyiliklerini.eşiniz anladığım kadar çok nankör ve bencil bir adam yani anneniz ne yapsa yararlanamaz.madem anneniz öylede kötü böylede buzdolabınıza doldurmasın evin hiçbir ihtiyacına yardım etmesin.annenize almaması konusunda ısrar edin.

eşinizin ağzının tavanı yokmuş bence
bide neden anneniz hakkında konuşturuyorsunuz ki eşinizi
siz onun annesi hakkında bu tür yorumlar yapıp bide üstüne kv nin telefonunu açmasanız kesin kıyamet kopar
benim annem yok analığım var onun hakkında bile tek kötü laf etmesine izin vermem etmez zatende
sonuçta size yıllarca emek vermiş üstüne üstlük hala da size destek olmaya çalışıyor kadıncağız.

yeni evlinin evinde 3 gün kalınmazmış noluyo yeni evli diye bende bunu anlamıyorum. sanki bi sonraki gün boşanacaklar daha uzun yıllar birlikte olacaksınız inşallah kadıncağız özlemiş gelmiş isterse 1 ay kalsın.

Ufak tefek gönülden gelen hediye alabilir anneniz ama dolabınızı neden tıka basa anneniz dolduruyor.
Eşiniz bu durumdan hoşnut olmaz tabiki. Hiçbir erkek hoşnut olmaz.
Gurur yaparlar. Erkekler bizler gibi değiller.

Siz sürekli annem annem annem diyorsanız , eşinizin de sinir olması çok normal bence.

Maaş kartı olayına birşey demeyeceğim orası çok düşüncesizce

bence annenız esınızı ole alıstırmasın elın ogluna ne kadar kotu davranırsan o kadar ıyı oluyorsun aynı bızım damat o da annem kız kardesıme gıttıgınde eve para bırakmazmıs nasıl olsa evde annesı var o alsın ama annem alıstırdı onu ole ve suanda da cok pısman sımdı de hıc gıtmıyor kız kardesıme acıkcası esınızı bıraz bızım dama da benzettım bencıl ve saygısız sızde sessız kalıyorsunuz sanırım o da yuz buluyor.kart konusuna gelınce bende calısıyorum kartım esımde ama ben ıstedıgımı alıor satarım paramın nereye gıttıgını bılırım eger esınıze guvenıyorsanız verebılırsınız ama anlattıklarınızda sole bız ızlenım edındım esınız sızden aılesıne para tırtıklayabılır

sakın eşine maaş kartını vereyim deme
ona muhtaç olup çıkarsın
tüm yorumları okumadım belki sorulmuştur
onun annesi babası ne kadar geldi size ya da hiç geldi mi
eğer gelmedilerse ondan kıyaslama yapıyor olabilir
ya da ailesi ona böyle sıcak değilse onu sizin sıcaklığınızı kıskanıyor olabilir

bu arada neden dolabınızı dolduruyor ki
hiç gerek yok erkek olarak gururuna dokunuyor olabilir
ve de fazla şımarmış...

Son düzenleme:

nankörlük yapıyor eşiniz anneniz çok ilgi gösterince havalandı galiba

annenden hoşlanmıyor belli ki, ama haksız 2 gece kalmasında ne varmış aynı şehirde değilmişsiniz 5 ayda 2 kez gelmek çok mu. o senin annen saygı göstermek zorunda, sevmeyebilir ama o geliyo dye de sana tavır alamaz.

ben bu fılmı daha once ızledım sanırımarkadasım kusura bakma ama aynı anlattıgın seyler kız kardesımın kocası kardesımın bı deıgını ıkı etmez evde yalnızlarken cok sever o da der bız cok ıyız yuzumuze de gelıp bır sey solemez ama ne hıkmetse bızı de ıstemez kız kardesımı kıskanırmıs guya cok sevıyor ya ınsan anasından ablasından kıskanır mı bole sacmalık olurmu benım yıllardır cocugum olmadı annemın ılk torunlarını kardesım dogurdu annemın dokmedıgı goz yası kalmadı hem malını verıyor hem emek verıyor ama kapı dısarı cocukları kose bucak kacırdılar en sonunda cocugum oldu sımdıde kız kardesım ıse gırdı cocukları getırıpn basımıza attılar bakın dıye .sırf bız mutlu olmayalım dıye ellerınden gelenı yaptılar.hala da devam edıyor.cocuklar vede ac susuz kız kardesım para ıster bızden damat annesıne cıft kısılık yatak alır.sonunun bole olmasını ıstemem ama kanma kocana aılene saygısı olmayanın sana sevgısı olmaz laf soletme annene her zaman koca gelır ama anne gelmez haberın olsun.benım kardesım cok pasıftı umarım sız olmazsınız.burda anlatamayacagım cok olaylar yasadık bız yedı yıllık evlıyım esımden kaynanamam dan hıc cekmedım bu kızkardesım ve kocası cektırdı bana ve anneme ((((((((annenıze cok uzuldum ıcım acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…