annemin soyledikleri...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
kızlar merhaba boşandım ailemle yaşıyorum geçen hafta tatile götürdüm annemi geldik neyse dün bir komşumuza gittik severim kendisini orda komşumuz geliniyle yaşadıklarını anlattı üzülmüş vs sonra eşiyle olan ilişkisini anlattı derken annem babamla yaşadıklarını ben de eski eşimle yaşadıklarımı anlattım komsumuz çok üzüldü icim eziliyor anlattıkça aynı benim yaşadıklarım vs derken annemin dediği bir cümle çok içime oturdu; babama demiş ki sen zamanında bana çektirdin el oğlu da kızına çektirdi aynısını şimdi için yanıyor değil mi...annemle babama biz hep boşanın derdik asla boşanmadılar ama bunun suçlusu ve annemin yaşadıklarının cezalısı ben olmak zorunda miydim ...annem hep böyle hep başkalarının yanında laf çakar içindekileri onların yanında söyler şok olurum ki bu konuşmadan önce saatlerce beraberdik gezdik o zaman niye söylemedin kadin bu düşünceni...gecenlerde de arkadaşlarımın yanında benim işyerinde çok sorun yaşadığım bir dönem çok sinirli olduğumu anlatıyor normalde çok sakinim ya hani hep böyle değil gibisinden...

anlamıyorum gerçekten...

Kısacası babana ettiğini kızından bulmuşsun demiş bi annenin bunu söylemesi bana göre tuhaf ne o öyle sevinir gibi.anneni ufak çaplı bi uyar bence heryerde herşey konuşulmaz.
uyardigim zaman hatırlamıyorum öyle dediğimi ben hastayım falan diyor çeşitli hastalıkları var

Yaa anneler yaşlandıkca daha öngörüşsüz hale geliyor maalesef.Söyledikleri lafın ucu nereye dokunur hesab edemiyorlar.

evet garip bir durum olmuş.
tamam yaşlanmış olabilir ama annenize herkese özelinizi anlatmamasını söyleyebilirsiniz.
En azından bunu yapabilir diye düşünüyorum.

Ya aslında bende bazen annen gibi düşünüyorum ama farklı şekilde bende annemin kaderini yaşıyorum diyorum hani derler ya annenin kaderi kızına çeyiz kalırmış o hesap anneniz bunu farklı bu şekilde dile getirmiş babanda öç alır gibi

Benim annemde herşeyi herkese anlatıyor.sanki annemiz değil düşman.anne dediğinde biraz ne dediğini bilecek.kardeşimle bu konuda çok sıkıntı çektik.bütün özelimizi herkese anlatıyor bıktık artık.bizi akrabalardan bile soğuttu bu şekilde.

Saçma sapan bi mantık işte neden siz çekesiniz babanızın yaptıklarını. O babanız da diğeri anneniz değil mi? Annemizin masumluğuna binaen çekmemeliydiniz o zaman. Tıkayın kulaklarınızı duymayın.

zaten öyle oldu birebir annem ne yaşadıysa yaşadım...

Bana göre kötü bir şey dememiş anneniz.

zaten öyle oldu birebir annem ne yaşadıysa yaşadım...
Iste buna cok inaniyorum oyuzden cok dua ediyorum evlatlarim icin bazen sinirle benim yaşadıklarımı sende yasa diyorum adama ama sonra düşününce ucu bana da evlatrimada bi sekilde dokunacak pişman oluyorum

Alinicak gucenecek birsey yok ki. Her agizdan cikan seyi ustunuze alip kusup darılmayın . Ben su bosananlarin Assagilik kompleksine girmesine akil sir erdiremiyorum,en ufak birsey de ima edildigini,size laf sokuldugunu varsayip icinize kapanip aglayip sizliyorsunuz. dul olmak suc veya kotu birsey degil ki,anneniz veya baskasindan duyduklarınız sizi incitsin. Komşuya yasadiklarinizi anlatiyorsunuz,o da yarın bir gün birsey dese ustunuze alinicaksiniz imalarda bulunuyor diye. Salin kendinizi,agizdan her cikan kelimelere anlam yüklemeyin.

Iste buna cok inaniyorum oyuzden cok dua ediyorum evlatlarim icin bazen sinirle benim yaşadıklarımı sende yasa diyorum adama ama sonra düşününce ucu bana da evlatrimada bi sekilde dokunacak pişman oluyorum
aman sakın öyle demeyin bakın ben suçsuz yere neler yaşadım annem için de hep üzülüyorum ama ne yapayım boşanmaktan korktu yıllarca kavga gürültü yaşandı evlendim ben de aynı şeyler hep huzursuzluk ilgisizlik aşağılanma

yaşamadığınız bir durum hakkında com onyargilisiniz boşanan bizler aşağılık kompleksine girmiyoruz sadece acılı ve yaraliyiz. ayrıca boşanınca dul olmuyoruz bekar oluyoruz dul eşi vefat edene denir. yaşamadığınız acılar hakkında bence yorum yapmayın çünkü psikolojiye göre boşanma ile ölüm en acı iki kayıp insan hayatinda

Bence komşuna eski evliliğini anlatma dedikodu çıkar, annem sana bişi dememiş ki babana demiş o da üzülüyordur boşver ya da annenle gezme bir düre bırak kendi kendine takılsın

Oho siz her denileni burda ki cevaplara verdiginiz alinganlik ile karsiliyorsaniz vay cevrenizin haline. Cok aci cekmis bosanmissin neden bosanmis olmak aci bir durum olsun?

Saldiracaginiz birsey yok,herseye alinmayin üstünuze almayin diyoruz size. Ayrics burda cok okuduk bosanan kadinlarin en ufak imada lafta nasil davrandiklarini.

acın internetten boşanma diye arayın bir travma olduğunu okuyacaksınız Allah yaşatmasın ne diyeyim.
ben burda boşanmış bir çok üye ile konuştum hepsi de çok yardımcı oldu ve çok anlayışlı idi hicbir imada bulunan boşanmış üye görmedim ayrıca sizin ne alıp veremediğiniz var boşanmış üyelerle yazmayın yorum madem çok alinganiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…