kaderinde olan kişi karşına çıktığı zaman buna sende engel olamazsın Allah bir şekilde sizin hayatınızı birleştirecektir.. bence sadece dua etmelisin.. Allah karşına senin için hayırlı olan insanı çıkarması için.. inşallah en kısa zamanda senin için doğru olan kişiyle karşılaşırsın yuvanı kurarsın ve annenide mutlu edersin...
ben söyle düşünüyorum belkı doğru belkı yanlıss annenız sızın hayata ınanlara yada bır eşe karsı çok isteksız oldsugunuzu görmup sizi biraz harekete gecırmek daha hayat dolu olmanız ıcınnn bır sekılde bastırıyor olabılır bastırıyor derken sızı daha mutlu görebilmek ıcın elbette...
Kazık yedim artık evlenmeyi düşünmüyorum diyerek tüm erkeklere
ön yargıyla yaklaşmayı bırakabilirsin.
Karşına çıkan insanları tanı, bir şans ver en azından.
Böylece annenin gönlünü yapmış olursun.
Annen istiyor diye evlenilmez elbette ama onu da anlamak gerek.
Her anne ölmeden evvel, çocuğunun mutlu yuvaya sahip olduğunu görmek ister.
evlenmiş olmak için ya da anneniz mutlu olsun diye evlenilmez, önce erkeklere karşı önyargılarınızdan kurtulmalısınız ve bir ömrü beraber geçirebileceğinizi düşündüğünüz biri ile hayata adımlarınızı atmalısınız. ama asla acele etmeyin
anneniz adına üzüldüm ama ne demişler geç olsun güç olmasın..
canım karşınıza çıkan kişiler evliliği düşünmeyen kişilermiydi? kaç yaşındasınız ki biraz zamana bırakın. Allah gönlünüze göre versin.
Merhaba arkadaşım, sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz bu noktada ama benimki biraz katmerli..
Rahmetli ninem çok ısrar ederdi evlenmem için özellikle vefat etmeden bir ay önce neler dedi neler ben hep dalgaya alırdım,maksat gelınlıkse giyeyim arkadaşımın gelinliğini gör beni öyle derdim,acı acı gülerdi
Sonra hastalığını öğrendik,sonra vefat etti canım ninem.
Şimdide annem aynı sizin anneniz gibi laflar ediyor.Hatta bazen işi kızıştırmak için kıyaslama yoluna gidiyor.Falancanın kızı evlendi de sen hala evlenemedin ya pes! diye..
Sonuç olarak olmayınca olmuyor ne yapalım önümüze gelene evet mi diyelim.Şahsen ben cesaret edemiyorum sırf beni gelinlikle görsün ailem diye acele karar vermeye..Nasip,kısmet hayırlısı olsun tüm bekarlar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?