Annemin tanısı hakkında...çok üzgünüm...😢

eflinam

Guru
Pro Üye
7 Haziran 2012
5.053
1.641
398
41
Arkadaşlar annecigime lenfoma B tanısı konuldu yarın ablamla birlikte sonuçları onkoloji uzmanına gösterip nasıl bir yol izlenecek takibi yapılacak...daha önce bu tür tanı alan veya yakını olanlardan fikir istiyorum...artık ağlamaktan çocuklarımla ilgilenemedim tüm gün ve canım annem sonucu bilmiyor...yarın gittiğinde öğrenecek büyük ihtimal...beni rahatlatacak birseyler duymaya çok ihtiyacım var...derdi veren mevlam elbette dermaninida verecektir şifa Allahtan kullar vesile sadece... hayırlı geceler diliyorum şimdiden...

Bilgi. Yok Allah şifa versin annenize tez zamand atlatsın şimdi tıp çok ilerledi içinizi ferah tutun

konu hakkında bilgim yok.allah şifasını versin acısını göstermesin sana demek istedim sadece.

Allah razı olsun...Rabbim inşirah ver diye dua ediyorum...bu annecigimin ikinci tanısı daha önce böbrek üstü bezi kanserini yendi Allah'ın izniyle bunuda atlatacaktir inanıyorum...sizin anneciginiz nasıl şu an peki??

Erken teshisle tedaviyle tamamen atlatılır yazıyor nette ama anneniz ne durumda kac yasında? Cok gecmiş olsun rabbim acil sifalar versin..kanser hastaları için tek bildigim stressiz ve moreli yüksek tutmak . İnşallah atlatır

Annem 6 sene uğraştı, en son metaztas ile 3 sene uğraştı beyin olunca çok dayanamadık . Çok morel olmayacak size ama o yolunu tamamladı , bizde durmayacağız sonsuza kadar nasıl olsa kanseri atlatan birsürü insan var . Güçlü kalın

Artık grip gibi turuyor. Allah safi adıyla şifa versin son zamanlarda özellikle lenfoma çok yaygin.sabirli olun metanetli olun.temiz organik güzel beskenecek.stres kesinlikle yasak. Radyasyondan uzak durucak.bol bol temiz hava toprak güneş. Ben güneşte yüzümü kapatıp vücuduma bol bol o ışığı alıyordum. Benimde kanserin bir türü..ilk zamanalr çok ağlıyorsun ama sonra alışıyorsun.heleki arada yapılan kontrolelriniz temiz çıkıyorsa değmeyin keyfe. Erken teşhis hayat kurtarır. Kontrolleri asla aksatmayin.cok geçmiş olsun şafi adıyla Rabbim tüm hastalara şifa versin içindede annenizle bana .

Hastalık öldürmez ecel öldürür kardeşim..erken tanıda kırtulur inşaalah yıllarca tedavi gören var. Hastalık öldürmez korkmayın

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şafi ismiyle şifa versin anneciğinize inşallah herşey düzelir Rabbim selam ismiyle selamete çıkarsın, fetdah ismiyle ferahlatsın inşallah dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor cnm Rabbim büyüktür şunuda unutma hasta olan değil süresi dolan hayatını kaybeder.

Kızımın lösemi tanısı vardı. Hastalık aynı olsa da, hastaya göre değişir. Size ilk tavsiyem internetten bir şey bakmayın. Annenize odaklanın. Kemoterapi zorlu bir süreç. Birde hastanede yatması gerekebilir. Refakatçi işini konuşsun aranızda. Sonu güzel bitsin inşallah.

Hanımlar tüm yazılanları okudum
Allah razı olsun hepinizden
Gece hiç uyuyamadım
Annemin hangi aşamada olduğu bugün gidecekleri doktor görüşmesinde anlaşılacak sanırım...eniştem doktor arkadaşı hemen hemoyolojiye gösterin demiş... immünoloji,akıllı ilaç,kök hücre ve kemoterapi seçenekleri varmış...7 yaşındaki oğlum gece yanıma geldi anne sen akşam çok kötüydün diye yanımda uyumak istedi ...doğan gün hürmetine rabbim tüm hastalarımıza safi isminden sifarlar ihsan eylesin...tedavi ve dua elimizden gelen bu anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…