konu hakkında bilgim yok.allah şifasını versin acısını göstermesin sana demek istedim sadece.Arkadaşlar annecigime lenfoma B tanısı konuldu yarın ablamla birlikte sonuçları onkoloji uzmanına gösterip nasıl bir yol izlenecek takibi yapılacak...daha önce bu tür tanı alan veya yakını olanlardan fikir istiyorum...artık ağlamaktan çocuklarımla ilgilenemedim tüm gün ve canım annem sonucu bilmiyor...yarın gittiğinde öğrenecek büyük ihtimal...beni rahatlatacak birseyler duymaya çok ihtiyacım var...derdi veren mevlam elbette dermaninida verecektir şifa Allahtan kullar vesile sadece... hayırlı geceler diliyorum şimdiden...
Allah razı olsun...Rabbim inşirah ver diye dua ediyorum...bu annecigimin ikinci tanısı daha önce böbrek üstü bezi kanserini yendi Allah'ın izniyle bunuda atlatacaktir inanıyorum...sizin anneciginiz nasıl şu an peki??Allah yardımcınız olsun , geçmez dediğin en kötü günlerin bile geçeceğini göreceksin . anneme kanser tanısı konduğunda günlerce ağlamıştım , ama Allah bir kolaylık verecek. Hem her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Şifayı veren Allah...Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin inşaallah... Allah razı olsunBilgi. Yok Allah şifa versin annenize tez zamand atlatsın şimdi tıp çok ilerledi içinizi ferah tutun
Allah'ım razı olsunRabbim yardimciniz olsun inşallah. Acil şifalar dilerim...
Annem 6 sene uğraştı, en son metaztas ile 3 sene uğraştı beyin olunca çok dayanamadık . Çok morel olmayacak size ama o yolunu tamamladı , bizde durmayacağız sonsuza kadar nasıl olsaAllah razı olsun...Rabbim inşirah ver diye dua ediyorum...bu annecigimin ikinci tanısı daha önce böbrek üstü bezi kanserini yendi Allah'ın izniyle bunuda atlatacaktir inanıyorum...sizin anneciginiz nasıl şu an peki??
Hastalık öldürmez ecel öldürür kardeşim..erken tanıda kırtulur inşaalah yıllarca tedavi gören var. Hastalık öldürmez korkmayınArkadaşlar annecigime lenfoma B tanısı konuldu yarın ablamla birlikte sonuçları onkoloji uzmanına gösterip nasıl bir yol izlenecek takibi yapılacak...daha önce bu tür tanı alan veya yakını olanlardan fikir istiyorum...artık ağlamaktan çocuklarımla ilgilenemedim tüm gün ve canım annem sonucu bilmiyor...yarın gittiğinde öğrenecek büyük ihtimal...beni rahatlatacak birseyler duymaya çok ihtiyacım var...derdi veren mevlam elbette dermaninida verecektir şifa Allahtan kullar vesile sadece... hayırlı geceler diliyorum şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?