Annemin tanısı hakkında...çok üzgünüm...😢

Çok çok geçmiş olsun. Ben çevreöde bir çok örneği görünce şunu dedim, tahlillerin ne sonuç çıktığının, doktorların ne dediğinin önemi yok, son sözü allah söylüyor. Bunu şu açıdan söyledim. Halamın eşi çok çok yıllar önce tıp bu konularda o kadar ileri değilken kan kanseri oluyor. Tedaviler vs sonuç yok ve artık son günlerini yaşarken doktor evinde huzur içinde yaşasın son gğnlerini diyip eve gönderiyor. Eve geldikten sonra bir an ruhunu teslim etmiş ağlamalar vs derken adam kıpırdıyor sonra kendine geliyor. Oturuyor vs vs derken adam toparlıyor. Herkes şaşkın derken yıllar geçiyor bir. Çocuğu daha oluyoe geç yaşıma rağman ve o olaydan 12 sene sonra vefat ediyor. Yani mucizeler çok kolay asla herşey bitmiş, çok kötüymüş gibi bbir duyguya girmeyin. Evet bir sorun var ve iyileşiyor duygusu olsun içinizde. Tabi ki hiç kolay değildir ama eskiler iyi düşün, iyi olsun diye boşuna dememişler. Hele de artık tıp çok, güzel ilerlemişken şifa olacak inşaallah. Bu süreci, sağlıkla, sapasağlam, ferahlıkla, huzurla ve kolaylıkla atlatmanızı diliyorum

İnşaallah arkadasim
Onkoloji Dr u hematoloji onkoloji bölümüne sevk etmiş oda lenfoma demiş...şu an tekrar ped çekilecek yarın hangi aşamada olduğuna bakılacak,eniştem doktor onun hastanesindede kan tahlili yapılacak ve şu an ekk ve doppler çekilmiş annecim...ptesi günü tüm tahliller hazır olursa kemoterapi alacak...4 seans kemoterapi demiş ve akıllı ilaç eğer tersi olursa kok hücre deneriz demis ama 6 ay içinde de Allah'ın izniyle çözeriz vücuttan atarız demiş...babam çok ağladı Rabbim beni ardına bırakmasın diye dua eder hep...o beni çok üzdü...

Kızınız nasıl şu an kaç yaşında rabbim hepsine şifa versin insaallah...nerde aldınız süreç nasıl işledi sadece fikir amaçlı soruyorum...

Kızınız nasıl şu an kaç yaşında rabbim hepsine şifa versin insaallah...nerde aldınız süreç nasıl işledi sadece fikir amaçlı soruyorum...

Kızım 3.5 yaşında tanı aldı. İki sene kt aldık. 2020 yılında bitti çok şükür. Allah im bir daha göstermesin inşallah.

Ya kt oldukça zorlu bir süreç. Kızım rahatsızlandı hastaneye gittik. Kan değerleri çok kötüydü. Yatış yaptık çocuk hemo onko katına. Bir hafta sonra ilk kt aldık. O zaman hastane bu kadar kalabalık değildi, korona yoktu en ufak şeyde bizi yatırdılar. Valla ne yazsam bilemedim şimdi açıkçası birşey derim üzerim diye korkuyorum.

Bizim tanımiz lösemiydi. Erken tanı dedi herkes

Lenfoma tedavi ediliyor artık allahın izniyle. Kuzenimin kızı da oldu 18 yaşındayken. Şimdi geldi geçti evlendi çocuğu oldu hatta annenizde şiifa bulacak inşaallah.

Çok geçmiş olsun..
Allah sevdiklerine bağışlasın annenizi ve şifa versin..
Lenfoma ile ilgili bildiğim tek şey erkekler için daha tehlike arz ettiği ve kan grubunun kolay gruptan olması tedavi süreci için önemli faktörler.

Yakın arkadaşım 4 aylık evli iken lenfoma tanısı konuldu 2 yıl önce tedavi gördü çok şükür şimdi 2 Bebeği var inşallah annenizde biran önce atlatip sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun rabbim Şafi adı ile şifalar versin

Oyyy kuzum benim gelmiş gecmis olsun insaallah...bir daha göstermesin rabbim...anneminki lösemi değil demiş doktor..ikisi farklıymış...inşaallah annem bunuda atlatacak diğerini atlattı Allah'ın izniyle...

Lenfoma tedavi ediliyor artık allahın izniyle. Kuzenimin kızı da oldu 18 yaşındayken. Şimdi geldi geçti evlendi çocuğu oldu hatta annenizde şiifa bulacak inşaallah.
Evet doktor iyi konuşmuş 6 ay içinde Allah'ın izniyle çözeriz demiş... kemoterapi ve akılı ilac ile...inşaallah rabbim derdi verdi dermaninida verecektir...

İlk defa duydum bende yazdıklarınızı Allah razı olsun...inşaallah bunuda atlatacaktir inanıyorum Allah'ın izniyle

Maasallah ya darısı anneme ve tüm şifa bekleyen hastalara...devemizi bağlayıp Rabbime tevekkül edeceğiz insaallah

Kayinvalideme lenfoma teşhisi konulmuştu hatta çok da zor koydular teşhisi
Lenfoma için kanserin nezlesi gibi demisler yani hafif
Yaklaşık 1 yıl tedavi süreci oldu hastanede falan da yattı. Kemoterapi radyoterapi aldı
Ama şu an iyi çok şükür arada kontrole gidiyor sadece
Anneniz de iyileşir insallah

Oyyy kuzum benim gelmiş gecmis olsun insaallah...bir daha göstermesin rabbim...anneminki lösemi değil demiş doktor..ikisi farklıymış...inşaallah annem bunuda atlatacak diğerini atlattı Allah'ın izniyle...

Lenfoma ve lösemi farklı biliyorum.

Diğeri derken ikinci tanı mi bu? Sizede şifa versin inşallah.

Doktorlar söyler ama kan için bir listeniz bulunsun. Acil durum da çok işe yarar.

Doktorlar söyler ama kan için bir listeniz bulunsun. Acil durum da çok işe yarar.

4 sene önce böbrek üstü bezi kanseri tanısı konuldu ve radyoterapi ile atlattı çok şükür...bunuda atlatacak inşaallah...yarın ped çekilecek, evresi belirlenecekmis inşaallah en iyi evredir...Mayıs ayından beri sonucu dün aldık...özel ,devlet gittik geldik...crp değeri annemin hep yüksekti eğer tam ehil doktorlara denk gelip araştırılsa idi belki bu kadar olmazdı...ama bu ndan sonra tedavi sürecine yogunlasacagiz... çok teşekkür ederim şifa tüm kullara inşaallah

Allah kolaylık versin. Az çok süreci bilirsiniz o zaman. Tez zamanda biter inşallah.

Bir yerde nasip olduğunu düşünüyorum bu tanı koyma işinin.. biz çok sürede tanı aldık. Ama bir arkadaşım çok uğraşmıştı. Tanı aldıktan sonra özelde ki eski hemotoloji doktoruna gitmiş, neden anlamadınız diye, doktor ben eminim kesinlikle hasta değildi demiş. Ama bir ay içinde tanı aldı. Umarım hastalık yeni başlamıştır.

Annenizde böbrek üstü bezini nasıl farkettiler ve Ka ser olduğu nasıl anlaşıldı ameliyat oldumu ameliyatta tansiyon ne kadar yükseldi

Bendede 8 cm kitle çıktı böbrek üstü bezinde ameliyat oldum diğer flimlere girdim temiz çıkınca 3 ayda bir takibe karar verildi radyoterapiye gerek görmedi heyet sizin nasıl olmuştu

Annemin sağ tarafında sürekli ağrı vardı gitmediği doktor kalmadı en sonunda rabbim iyi bir doktora denk getirdi oradan ameliyat oldu ve parça biyopsiye gitti ...tanıyı öyle oldu...tansiyon hastası normalde ama çok çıkmadı galiba çok hatırlamıyorum acikcasi
Annenizde böbrek üstü bezini nasıl farkettiler ve Ka ser olduğu nasıl anlaşıldı ameliyat oldumu ameliyatta tansiyon ne kadar yükseldi

Eniştemin kuzeni geçirmiş şimdi gayet iyi mesleğini yapıyor kendisi de doktor çocuğu da oldu gayet iyi yani inşallah Allah annenize de şifasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…