Annemin tanısı hakkında...çok üzgünüm...😢

Çok teşekkür ederim içimi çok ferahlattiniz
Allah'ın izniyle annem iyi olacak biz inanıyoruz
Sizede çok geçmiş olsun
Takip altında misiniz peki şu an
Aynı süreci yaşadım çok iyi anlıyorum sizi Bende inanıyorum inşallah anneniz iyi olacak dua edicem sizin için
Evet normalde bazı doktorlar 3 aylık kontroller yapıyolar benimki 6 ayda bir oluyodu ve Kasımda ilaçlı tomografi girmem gerekiyor artık pet olmuyor şüpheli bir durum yoksa ama hamile oldğum için giremicem Bu arada ben ABVD protokülünü almıştım içinde kırmızı ilaç vardı ve vücuttaki tamamen tüyleri döküyor ben hiç etkilenmemiştim bitsinde kökü bende çıkar demiştim ve daha güzel çıktı inanın Annenize bol bol moral verin hiç kötü bişey anlatmayın beslenmesi dinlenmesi diş temizliği su içmesi çok önemli sonrası Rabbim takdiri 6 aylık bir süreç göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

Arkadaşlar bugün annecigimin ped sonuclari cikti çok şükür elhamdülillah ilk evre dedi doktorumuz...ptesi günü ilk kemoterapi ve akıllı ilaç tedavisine başlanacak...metastaz yapmamış elhamdülillah...sadece koltuk altındaki lenf bezinde tutulmuş...doktorumuz çok olumlu konuştu tamamen hastaya bağlı olfldugunu tedaviye yanıt vermenin bu yönde olacağını söyledi...inşallah atlatacagiz bu günlerinde...darısı tüm sonuç bekleyen hastalar olsun inşaallah

Çok geçmiş olsun, rabbim şifalanmayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun o kadar yüksek tansiyon kendinizi hasta hissetmiyor muydunuz . Yani normal günlük yaşamınıza nasıl devam ettiniz. Ayakta durabiliyor muydunuz . Yatıyor muydunuz .
aslında başım sürekli ağrıyordu ama ben normal baş ağrısı sanıyordum hemen ağrı kesici alıyordum o yüzdende hiç doktora gitme gereği duymuyordum çok hata yapmışım,tansiyonum 22yken bile hiç birşey hissetmiyordum,doktorlara gidip evi temizliyebilirim okadar rahatım diyordumvücud yüksek tansiyona alışmış sanki uzun zaman yaşamışım böyle haberim yok kitle alınınca bütün değerlerim tansiyonum normale döndü

Nasıl ilk belirtiler gösterdi lütfen paylaşır mısınız ve tanı konulunca kaç yaşında idi

Nasıl ilk belirtiler gösterdi lütfen paylaşır mısınız ve tanı konulunca kaç yaşında idi
3.5 yaşında filandı. Aşırı halsizlik vardı. Bacak ağrısı vardı. Uyumaktan nefret ederdi ama kendi kendine uyuyakalırdı.

Arkadaşların çocuklarında karın bölgesinde şişlik olan var,dalak büyümesi nedeniyle. Yürümekte zorlanan çocuklar vardı. Sebepsiz morluklar olanlar var.

Rabbım sifa versin kızınız nasil simdi?

Atlattı mı kızınız.. lenf şişlikleri var mıydı peki

Yoktu çok şükür. Lenfden daha çok dalak ve karaciğer şişiyor lösemide. Karaciğerde hafif büyüme vardı, dalak normaldi. Yeni demişlerdi bize. En fazla iki yada üç hafta. Ona rağmen kan değerleri çok kötüydü.

Kızım iyileşti. Bitti gitti inşallah o kabus gibi günler. hep böyle kalır inşallah.

Çok sevindim. RABBİME şükürler olsun

Kırk günlük bebişim var annem meğerse ben doğuma gideceğim hafta kronik lenfoma teşhisi koyulmuş.şimdi yeni öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim.insan hiç yakınında olmazmış gibi ya da annesine hastalık konduramıyo galiba.lenfomayla aynı mı bilmiyorum ama akıllı ilaç tedavisindeymiş şu an.nelere dikkat etsin falan varsa tavsiyelerin paylaşabileceğiniz şeyler sevinirim

Allah acil şifalar versin.

Konu sahibesi anneniz nasil oldu? Umarım hersey yolundadir
Hanımlar öncelikle rabbim depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin kalanlara da Sabri cemiller versin inşallah....
Elhamdülillah biz 6.kemoterapiyi aldık annem yani...bizimki 1.derece olduğu için sözümüz düşük verildi ona rağmen ister istemez halsizlik,yorgunluk, bitkinlik çok oldu...ilk 3 seansı ablamda geçirdiler 4.bende geçirdiler sonra evlerine geçtiler 5 ve 6 da evde yalnizdilar babamla....genel olarak bu saydıklarım dişinda bizde kusma,iştahsızlık olmadı elhamdülillah...hatta istahta artış oldu kilo aldı biraz buda sıkıntılı ama iyi olsun kilo verilir inşaallah...biz özelde tedavi oluyoruz doktorumuz ilgili çok sağolsun...ablam ilgilendi bu süreçte en çok Allah ondanda çok razı olsun...3.kemodan sonra ped çekildi yem Z çıktı elhamdülillah...şimdi carsamba günü akıllı ilaç alacak ve yine ped çekilecek...6 kemo ve 2 akıllı ilaç dedi doktorumuz...inşaallah ped sonuclarimiz yine temiz çıkar...yani bu süreç. Herkeste farklı işliyor...rabbim gormemise çevirdin inşaallah...annem bizlerdeyken herşey hazır olduğu için hep yatıyordu Dr böyle olmaz evine geçip biraz mücadele etmesi ,salmamasi lazım kendini deyince evine geçti... evde miafirde ağırladı,misafirliğe de gitti...işini,gücünü yavasta olsa yaptı yani hayata karisti biraz... bir zlerde iken yiyip yatıp,dışarı dahi çıkmıyordu ama evi iyi geldi hayata karisti,sorumluluk alınca daha iyi oldu inşaallah...

Canim oncelikle çok geçmis olsun annecigine...kaçıncı evre belli mi peki???ona göre ozeldende yazisabiliriz...

Canim oncelikle çok geçmis olsun annecigine...kaçıncı evre belli mi peki???ona göre ozeldende yazisabiliriz...
Canım ikinci evre denmiş .boynunda bi beze vardı öyle farketmişler.şu an hatta hastaneye gitmiş yine enfeksiyon kapmış atlatamadı evde.ben küçük bebek olunca gidemiyorum da .ne düşüncem ne yapabilirim bilmiyorum burda görünce ortak sıkıntı yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…