Aynı süreci yaşadım çok iyi anlıyorum siziÇok teşekkür ederim içimi çok ferahlattiniz
Allah'ın izniyle annem iyi olacak biz inanıyoruz
Sizede çok geçmiş olsun
Takip altında misiniz peki şu an
Çok geçmiş olsun, rabbim şifalanmayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bugün annecigimin ped sonuclari cikti çok şükür elhamdülillah ilk evre dedi doktorumuz...ptesi günü ilk kemoterapi ve akıllı ilaç tedavisine başlanacak...metastaz yapmamış elhamdülillah...sadece koltuk altındaki lenf bezinde tutulmuş...doktorumuz çok olumlu konuştu tamamen hastaya bağlı olfldugunu tedaviye yanıt vermenin bu yönde olacağını söyledi...inşallah atlatacagiz bu günlerinde...darısı tüm sonuç bekleyen hastalar olsun inşaallah
Allah razı olsunKonu sahibi nezdinde herkesin hastalarına acil şifalar diliyorum. Güzel haberlerinizi almak için sabırsızlanıyorum❤
aslında başım sürekli ağrıyordu ama ben normal baş ağrısı sanıyordum hemen ağrı kesici alıyordum o yüzdende hiç doktora gitme gereği duymuyordum çok hata yapmışım,tansiyonum 22yken bile hiç birşey hissetmiyordum,doktorlara gidip evi temizliyebilirim okadar rahatım diyordumvücud yüksek tansiyona alışmış sanki uzun zaman yaşamışım böyle haberim yok kitle alınınca bütün değerlerim tansiyonum normale döndüÇok geçmiş olsun o kadar yüksek tansiyon kendinizi hasta hissetmiyor muydunuz . Yani normal günlük yaşamınıza nasıl devam ettiniz. Ayakta durabiliyor muydunuz . Yatıyor muydunuz .
Nasıl ilk belirtiler gösterdi lütfen paylaşır mısınız ve tanı konulunca kaç yaşında idiKızımın lösemi tanısı vardı. Hastalık aynı olsa da, hastaya göre değişir. Size ilk tavsiyem internetten bir şey bakmayın. Annenize odaklanın. Kemoterapi zorlu bir süreç. Birde hastanede yatması gerekebilir. Refakatçi işini konuşsun aranızda. Sonu güzel bitsin inşallah.
3.5 yaşında filandı. Aşırı halsizlik vardı. Bacak ağrısı vardı. Uyumaktan nefret ederdi ama kendi kendine uyuyakalırdı.Nasıl ilk belirtiler gösterdi lütfen paylaşır mısınız ve tanı konulunca kaç yaşında idi
Rabbım sifa versin kızınız nasil simdi?3.5 yaşında filandı. Aşırı halsizlik vardı. Bacak ağrısı vardı. Uyumaktan nefret ederdi ama kendi kendine uyuyakalırdı.
Arkadaşların çocuklarında karın bölgesinde şişlik olan var,dalak büyümesi nedeniyle. Yürümekte zorlanan çocuklar vardı. Sebepsiz morluklar olanlar var.
Konu sahibesi anneniz nasil oldu? Umarım hersey yolundadirAllah razı olsun
Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin insaallah...
Rabbım sifa versin kızınız nasil simdi?
Amin, bütün şifa bekleyenlere Rabbım sifa versin.Tedavimiz bitti. İyi çok şükür. İnşallah hep sağlıklı kalır.
Atlattı mı kızınız.. lenf şişlikleri var mıydı peki3.5 yaşında filandı. Aşırı halsizlik vardı. Bacak ağrısı vardı. Uyumaktan nefret ederdi ama kendi kendine uyuyakalırdı.
Arkadaşların çocuklarında karın bölgesinde şişlik olan var,dalak büyümesi nedeniyle. Yürümekte zorlanan çocuklar vardı. Sebepsiz morluklar olanlar var.
Atlattı mı kızınız.. lenf şişlikleri var mıydı peki
Atlattı mı kızınız.. lenf şişlikleri var mıydı peki
Çok sevindim. RABBİME şükürler olsunYoktu çok şükür. Lenfden daha çok dalak ve karaciğer şişiyor lösemide. Karaciğerde hafif büyüme vardı, dalak normaldi. Yeni demişlerdi bize. En fazla iki yada üç hafta. Ona rağmen kan değerleri çok kötüydü.
Kızım iyileşti. Bitti gitti inşallah o kabus gibi günler. hep böyle kalır inşallah.
Kırk günlük bebişim var annem meğerse ben doğuma gideceğim hafta kronik lenfoma teşhisi koyulmuş.şimdi yeni öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim.insan hiç yakınında olmazmış gibi ya da annesine hastalık konduramıyo galiba.lenfomayla aynı mı bilmiyorum ama akıllı ilaç tedavisindeymiş şu an.nelere dikkat etsin falan varsa tavsiyelerin paylaşabileceğiniz şeyler sevinirimÖncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallahBende lenfoma tedavisi gördüm geçen yıl bitti ve 4. Evreydi En başta şunu söyleyim lenfoma tedaviye en iyi yanıt veren kanser türlerinden birisi şükürler olsun ki. Kendinizi hiç yıpratmayın ve bunu annenizede yansıtmayın çünkü benim annem ben kemoterapi alırken kapıda ağlardı bu hastayı da etkiliyor. Bence anneniz bilmeli diye düşünüyorum Rabbim sabrınıda veriyor o kuvvetide. Ben hematolojide tedavi olmuştum kayseride ve bu süreçte 6 kür kemoterapi aldım daha sonra pet sonucundan benden tekrar biyopsi almak istedklerini ve radyoterapide alcağımı söylediler ama ben bölüm başkasına gittim ve bunların gereksiz oldğunu söyledi durumunuz varsa profada gitmenizi önenerim Hastanede eğitim hemşiresi varsa size bütün detayları söyleyecektir ama benim arkadaşıma hiç bişey söylememişlerdi. Beslenme,moral, su çok önemli ve hijyen. Vücut bağışıklığı düşük oldğu için bol su tüketilmeli, şeker kesilmeli,sebze meyveleri sirkeli suda beklettik hep biz. Kan değerleri kemoterapiden düşebiliyor ona dikkat edilmeli zaten doktor kan iğnesi veriyor. Kemoterapi ağlarıda çok fazla sürmüyor zaten bir kaç gün halsizlik ve ağrı oluyor sonra vücut kendini topluyor Herşeyi yazmak istedim biraz uzun oldu ama Bu arada benim babannemde seneler önce lenfoma tanısı almıştı ışın ve kemoterapi tedavisi oldu ve şuan çok sağlıklı hiç bir sorun yok Sormak istedğiniz birşey olursa burdan veya özelden sorabilirsiniz Tekrar geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versin inşallah
Allah acil şifalar versin.Arkadaşlar annecigime lenfoma B tanısı konuldu yarın ablamla birlikte sonuçları onkoloji uzmanına gösterip nasıl bir yol izlenecek takibi yapılacak...daha önce bu tür tanı alan veya yakını olanlardan fikir istiyorum...artık ağlamaktan çocuklarımla ilgilenemedim tüm gün ve canım annem sonucu bilmiyor...yarın gittiğinde öğrenecek büyük ihtimal...beni rahatlatacak birseyler duymaya çok ihtiyacım var...derdi veren mevlam elbette dermaninida verecektir şifa Allahtan kullar vesile sadece... hayırlı geceler diliyorum şimdiden...
Hanımlar öncelikle rabbim depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin kalanlara da Sabri cemiller versin inşallah....Konu sahibesi anneniz nasil oldu? Umarım hersey yolundadir
Canim oncelikle çok geçmis olsun annecigine...kaçıncı evre belli mi peki???ona göre ozeldende yazisabiliriz...Kırk günlük bebişim var annem meğerse ben doğuma gideceğim hafta kronik lenfoma teşhisi koyulmuş.şimdi yeni öğrendim sudan çıkmış balık gibiyim.insan hiç yakınında olmazmış gibi ya da annesine hastalık konduramıyo galiba.lenfomayla aynı mı bilmiyorum ama akıllı ilaç tedavisindeymiş şu an.nelere dikkat etsin falan varsa tavsiyelerin paylaşabileceğiniz şeyler sevinirim
Canım ikinci evre denmiş .boynunda bi beze vardı öyle farketmişler.şu an hatta hastaneye gitmiş yine enfeksiyon kapmış atlatamadı evde.ben küçük bebek olunca gidemiyorum da .ne düşüncem ne yapabilirim bilmiyorum burda görünce ortak sıkıntı yazmak istedimCanim oncelikle çok geçmis olsun annecigine...kaçıncı evre belli mi peki???ona göre ozeldende yazisabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?