annemin yanımda kalması

tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar gelin kalsın bakalım istediği kadar

Acaba erkek arkadasiniz mi var?onun gelip gitmesini falanmi sorun ediyorsunuz da,açıkça yazamiyorsunuz? Sevgiliniz yani...Yoksa büyük problem olmaz gibi.hazır yemek, temiz bir ev, yorgun olduğunuzda sıcak bir çay ve can Yoldaşi.ah ah kızım beni isticekmi buyudugunde acaba?ben onu ölecek kadar severken...

Bence kirmayin annenizi.Gelsin arkadas olsun size.Sizin ihtiyaciniz yok anliyorum duzeninizi kurmussunuz ama onun size ihtiyaci olabilecegini neden dusunmuyorsunuz?

Yazik kadincagiz babanizdan uzaklasmak icin sizin yaniniza gelmek istiyormus. E sizde kabul etmiyorsunuz bir nevi. Nasil uzulmustur kendini yalniz hissedip . Zaten 3 ay degil mi kalsin. Bi yil kalmayacak ya hos

annenin yerinde olsam bende ayni seyi dusunurdum kalmasi daha guzel degil mi yemegin hazir evin temiz ben yalnizligi sevmiyorum evde annem olsa isterdim ne olursa olsun o benim annem yeri gelince tartisiliyo da ama anne baskadir iyiki varlar herseyin en guzelini hakediyo onlar hayattayken kiymetlerini nilmek lazim

evet aslında o tarz bi durum var o yüzden dert ettim galiba

Anne gelince düzen mi bozulurmuş aksine eve sıcaklık gelir..
Kim bilir siz üniversitede okurken anneniz sizi gelicek diye nelerden feragat etmiştir..
Çok üzüldüm annem keşke bir ömür benimle olsa onun için herşeyi yaparım.

beş yıldır ayrı bir düzeniniz var biliyorum ama ondan önce onun yanındaydınız dimi ? bir ev arkadaşıyla bile yaşanabiliyorken annenın ne zararı olur? belli ki kadın tedirgin sizin için ben dahi ordakı tüm memurlar için tedirginim kaldı kı o anne , benim evladım orda olsa evimde altın tasta cennet suyu bırakır evladımın yanında onunla çamurlu su içerim. tedirgin olmasa bile kafa dinlemek istemesi cok mu kötü varsın düzeniniz bozulsun bi annenin kalbını kırmaktan daha mi iyi? evli olsanız belki derim, eşten dolayı ki bu bile kabullenılmıcek bişey değil bir kış en fazla beş ay sürer bende bi anneyim ve böyle şeyler duydum mu gerçekten cok üzülüyorum..

Kalmasını istemedigin anneniz sizi dokuz ay karnında taşıdı ,sizi Dünya getirdi gece gündüz demeden size baktı .kim bilir nelerden feragat etti . Emek verdi sizi bu yaşa getirdi. Şimdi birde sizin yaptiniza
bakın.. Anne ile yaşamak çok mu zor,hemde geçici bir süre . Ne kadar acı, anneniz adına üzüldüm

Ne sekilde söylesen kirilacak...

Birak gelsin kendisi SIKILINCA gider zaten..

1 kalsin diyosun , kis 3 ay zaten madem okadar cok istiyorsa kalsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…