nerdeyse 5 yıldr yalnızım. ama ben onun içinde düşünüyorumeskişehir dururken ne yapcak vanda bütün kış. dediğiniz gibi illa evli olmam gerekmiyo benimde düzenim varSana hak veren olmaz ama ben sana hak veriyorum .
İlla kendi düzenin olması için evli olmak gerekmiyor. Bazı aileler çok müdahil olduğu için kışın uzun süre kalmak tek yaşayan için olumlu olmuyor .
babam sağ zaten biraz da ondan uzaklaşmak için geliyo araları pek iyi değilyanlızlığa alıştım dediğinde de kırılacaktır emin ol.o da senin için endişeleniyor bence tüm kış kalmaz zaten sıkılır kendiğinden.
babanız sağ mı?
YENİ Mİ ATANDINnerdeyse 5 yıldr yalnızım. ama ben onun içinde düşünüyorumeskişehir dururken ne yapcak vanda bütün kış. dediğiniz gibi illa evli olmam gerekmiyo benimde düzenim var
vanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim
belli ki annenin şu ara bir desteğe ihtiyacı var ve bu desteği en yakınından kızından almak istiyor evet düzen kurmuş olabilirsiniz ama koskoca 12 ayın 3 ayını sizde geçirmesi sorun olmamalı gelsin kalsın kafası dağılsın morali düzelsin kadıncağızın sonrasında 9 ay siz yine keyfinize bakınbabam sağ zaten biraz da ondan uzaklaşmak için geliyo araları pek iyi değil
bilmem belki kendi sıkılır gider ne dersin ben vanda görev yaptığım üç senede bir kere geldi annem 15 gün zor durdu gitti.vanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim
Yazik onada destek olmk istiyor kendince ... gelsin bakalim sıkılır gider belki. Baban hayatta mi?nerdeyse 5 yıldr yalnızım. ama ben onun içinde düşünüyorumeskişehir dururken ne yapcak vanda bütün kış. dediğiniz gibi illa evli olmam gerekmiyo benimde düzenim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?