vanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim
Bi süre sonra sıkılır belki bi gelsin de sonra duruma göre bakarsın belki kalması daha iyi olur senin içinvanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim
Kış denilen 3 ay, ne oluyor 1 ay değil de 3 ay kalsa?
Anneniz birgün vefat ederse o zaman çoook pişman olursunuz. Rahat rahat yalnızlığın tadını çıkarırsınız. Ama sizin kizinizda size aynısını yapmadan can vermezsiniz .
Bence bir kış kalamaz yanınızda . Sıkılır gider.vanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?