annemin yanımda kalması

Anneler evlatları için gecelerce düşünür.Hep gözünde ilk doğduğu gibi olursun büyümezsin.Anlamazlar bile özgürlükmüş alışkanlıkmış kırılırlar incinirler.Ben özgürlüğünüze düşkün olduğunuz için belki de onunla geçinememekten korktuğunuz için geleninize gideninize karışacağı için fazla kalmamasını istediğinizi düşünüyorum.Anneniz gelsin yol ölçmeyin çok tartışmalarınız olursa ona göre bir yol izlersiniz ama böyle bir ay kal falan demeyin üzülür....

Sizin değil, ama sanırım onun buna ihtiyacı var.

Sizi anlıyorum, ama kırmayın annenizi.

Bu onun için depresyona girmeme sebebi, büyük ve güzel bir değişiklik olabilir.

BENCE BIRAKIN GELSİN. HEM MERKEZDEYSENİZ CANI FİLANDA SIKILMAZ. TERÖRDE MERKEZİNDE YOK. HATTA ANNENİZ GELDİĞİNDE DAHA RAHAT OLURSUNUZ.

Bi süre sonra sıkılır belki bi gelsin de sonra duruma göre bakarsın belki kalması daha iyi olur senin için

3 ay ıcın bırsey olmaz bence :) zaten sıkılırsa daha erken kalkar gıder

Kalsın, sen ona o da sana yarenlik yapar. Bak babanla arasida yokmuş, ona da iyi gelir.

Bence arkadaş konusunu dert ediyorsunuz siz, annenizin sıkılacağından değil yani.
Gelsin ne güzel işte eve geldiğinizde yemeğiniz hazır olmuş olur akşam sohbet edersiniz, onun açısından da iyi olur.
Sıkıldığı zaman gider zaten, 5 yıldır ayrıymışsınız hiç mi özlemiyorsunuz anne bu ya.
Tamam kendi düzeninizi kurmuşsunuz da burda herhangi bir akrabadan bahsedilmiyor veya anneniz gelip düzeninizi mi bozacak? Tuhafsınız yani.

Gelsin sıkılsın gitsin zaten oda kendi çevresini arar düzenini özler fazla müdahale edip yok yere kırmayın

Bekarken annemde gelip benim yanımda kalırdı .Daha önce kuramadığımız anne kız ilişkisini en güzel o günlerde kurmuştuk..Ahh Ahhh o günleri çok özlüyorum .(nur içinde yatsın inşallah.)

Kalsin ne olcak ki, sonra ararsin gunleri, annem gelse de kalsak berbaer dersin, belki skildi degisiklik olur ona da, kiziyla vakit gecirmek istiyordur, yasadigin yeri gormek istiyordur, anne sonucta.

Anneniz birgün vefat ederse o zaman çoook pişman olursunuz. Rahat rahat yalnızlığın tadını çıkarırsınız. Ama sizin kizinizda size aynısını yapmadan can vermezsiniz .

amma çok abartmışsınız.
annem evime adımını atmasın demiyor ki
gelsin biraz kalsın diyor.
benim annem yatalak hasta sürekli beni de böyle korkutup duruyolar da bu düşünceyle yaşanır mı?

Belki birçoğunuz kızacaksınız bana, "kızın kendi hayatı var, düzeni var" vs.diye ama kim ne derse desin, sebebi ne olursa olsun annenin böyle bir isteğinden daha önemli değil bence. Belli ki biz annelerimizin bize yandığı kadar onlara yanmıyoruz. Sizi çok özlediyse ya da babanızla sorunu varsa, sıkılıyorsa, size ihtiyacı varsa, sebebi her ne olursa olsun... Gelsin kalsın yanınızda ne olacak? Üç ay bozulsun düzeniniz? Hayır Allah göstermesin, yarın öbür gün daha çok ihtiyaç duysa size, sizin bakımınıza ihtiyacı olsa, düzeniniz yerle bir olsa, hayatınızın bir kısmını ona bakmakla geçirseniz şikayetlenecek misiniz? Ona istenmediğini mi hissettireceksiniz? Kaldı ki evli filan da değilsiniz ki, eşiyle sorun olur diyeyim. Anne bu ya anne! Keşke annem yakınımda olsa da, her günümü onu görerek geçirsem. Bırakın üç ay, üç ömür yaşasam, annemin yanında yakınında yine de doyamam ve onu hep çok Mutlu memnun etmek isterim.

Bence bir kış kalamaz yanınızda . Sıkılır gider.

Siz ne soyleseniz kirilir!
Kendisi gelsin, evde durmaktan bunalirsa doner zaten.

Anneniz sizin ićin endişeleniyor ki bu şartlarda çok normal. Gelsin kalsın,iyi olduğunuzu görsün zaten sıkılır kalamaz 3 ay diye düşünüyorum. Sizde annenizi kırmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…