- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ne söyledin de azarladı seni?
1 kilo erikle çilek almışlar. babam dedı kı ''çok almışsın '' dedı anneme.
bende '' evet anne biz nasıl yiyeceğiz bu kadar çileği '' dedim
birden bana ''sana mı aldık '' diye bağırmaya başladı.
Senin adina cok uzuldum canim gercekten insana cok koyar annesinden bu tur sözler duymasiseni dahada uzmek istemem ama öz annem demene ragmen ben suphede kaldim hadi surekli yasasaniz belki bi bikkinlik tartismalar olabilir ama insan kizina hele ki 24 yasinda meslegini edinmis yetiskin bi insana bu sözleri söyleyemez Annenizi kiniyorum,senin yerindede olsam o arayana kadar arayip sormazdim birak merak etsin biraz
babamla hep bırbırlerını tutuyorlar. bana söyledıği kelımelerı kendısıne hak görüyor.
bırde en ufak şeyde , annelik yaptım dıye başıma kakıyor. o, benım için böyle ''dengesiz, deli''vgıbı kelımeler kullandıkca daha zoruma gıdıyor.
herkes kızını öpüp severken , neden bana boyle yapıyor dıye kafayı yiyorum....
Gercekten saka gibi anneniz kac yasinda ruh sagligiyla ilgili bir sorunu varmi?Özurdilerim ama bu tavir zaten basli basina hiic normal degil bence
başka kardeşilerin varmı?
babamla hep bırbırlerını tutuyorlar. bana söyledıği kelımelerı kendısıne hak görüyor.
bırde en ufak şeyde , annelik yaptım dıye başıma kakıyor. o, benım için böyle ''dengesiz, deli''vgıbı kelımeler kullandıkca daha zoruma gıdıyor.
herkes kızını öpüp severken , neden bana boyle yapıyor dıye kafayı yiyorum....
bır tane daha erkek kardeşim var. ama ona nasıl düşkündür anlatamam. '' ali '' dendi mi akan sular durur.
mesela benım bır yıldır erkek arkadasım var , en azından bır yüzük takılsın ıstıyoruz. bana gelınce ''daha yaşın 24, iki yıl daha bekle '' diyor.
ama kendısı, benden bır yaş küçük olan kardeşime kız arıyor, kızlarla tanıştırıyor..
Ya haksız belli ki annen ama, haftasonu ziyaretine çocukarı geleceği zaman fazla kuruyolar kafalarında anneler herşey mükemmel olacak filan diye, sonra en ufak birşey onların istediği gibi gitmezse sorun çıkartıyorlar, bende 1-1.5 ayda bi filan giderim annemlere haftasonu için o da en ufak bir şeyden sorun çıkarır, yok neden erken kalkıp bizimle zaman geçirmek istemiyorsun, ben zaten yaranamıyorum sana falan filan. Muhtemelen annende kafasında kurmuştur ben onun için düşünüp aldım da o niye laf söylüyo da diye, sonra sana patlamıştır. O asansörlerde bağırma lafları da yöresel birşey sanırım biraz, sonuçta her insanın karakteri, yetiştiriliş tarzı farklı, tepkisini nasıl göstermesi gerektiğini değiştiremezsin. Benimki küser konuşmaz, ben bağırmasını tercih ederim ki ortada sorun neyse konuşup çözelim seninki bağırır dışadönük ya da içedönük olmasına da bağlı.
Bir de bi konu açıldı ya şimdi ismini hatırlamıyorum kızcağızın sürekli kendini aşağılayan, kardeşini pohpohlayan bir annesi var, o konuyu okuduktan sonra diğer bütün anneler melek gibi gelmeye başladı bana, sende oku bak hiç sinir kırgınlık kalmayacak annene karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?