- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Yuh artık. Okurken dedim herhalde öğrencidir yaşın küçük sandım. Memursun çalışıyosun annenin yanına sadece haftasonları gidiyorsun ve bunu yapıyor insan 7 kat yabancıya yapmaz bunları.Annenin senle alıp veremediğimi var ? Bazı kadınlar kocalarından kızlarını kıskanırmış annende böyle birisi olabilirmi ? Eğer böyleyse ruhsal problemi vardır ve yaptığı hiç normal değil bir sorun var zaten. Annenin eğitim durumu nasıl köyde büyümüş olabilirmi ?:26::26::26: Hiç anlamam böyle anneleri madem sevgini veremeyecektin ne diye doğuruyorsun.
Cahil olduğu için demedim hani genelde o bölgelerde kız çocuğuna değer verilmiyor erkek çocukları olsun istiyorlar ya o manada dedimCanim köylü olsun sehirli olsun hangi kyoun kültüründe kizina kara domuz denirkibence gercekten sorunlu bi anne hem ogluna cok iyi davranip kizcagizi ayiriyomus baksana belki kiz oldugu icin istemeden olmus olabilir ama bence köyle köylülükle alakasi olamaz.Ayrica köylü demek cahil ,küfürlü ,kaba saba insan demek degildir bence
kızlar merhaba . size ıkı gündür içime oturan bır olayı anlatmak ıstıyorum.
biz, annemle hayatımızda hıc bırzaman yakın olamadık. hani derlerdi arkadaslarım '' annemle arkadas gıbıyım'' dıye. öyle imrenirdim kii.. keşke bende annemle konuşabılsem derdim ama yok.annem hıc bır zaman sıcaklık göstermedı bana. en ufak bır hatamda olayı büyütüp, babama gaz verip , babamın önüne attı benı.. ıkı gun once de, üçümüz oturuyorduk. ben ıkı cümleye başlamaya kalktım annem bağırıp çağırarak azarladı benı. bende '' sızınle kavga etmek ıstemıyorum '' deyıp odadan cıktım . ve zaten misafirliğe gıdecegımız ıcın asansörü çağırdım. annem erken çıktığımı görünce babama seslenıp ''rızaaa rızaaa gelll , gel de şunun halini bir görrrr , deli döneee napıyon sen orada kara domuz '' diye bağırdı........
böyle aşağılanmak çok kötü ama çok kötü........ hele anne tarafından ..... tekrar babamı çağırdı '' rızaaa gel de bır gör, gir lan içeri, yoksa dayak yersin babandan '' dedi..... (bu arada 24 yaşındayım+2 yıldır çalışıyorum memurum. ailemın yanına sadece hastasonu ıznı için, onları görmek ıcın gıtmıstım...)
neyse bu benı o kadar üzdü ki anlatamam. kendi öz annem bu yaa. yedi kat yabancı değil. zaten küçükkende böyleydi, sudan sebeplerden çok ama çok döverdi beni.... aşağılardı daima..
kızlar çok mutsuzum , sizlere içimi döktüm. evden buraya gelene kadar düşünüp durdum. ne olursa olsun annem , arasam mı diye. ama yok, zoruma gıdıyor artık babamı gazlayıp üstüme salması. babam, annem ne dese inanıyor. sizce napmalıyım
siz olsanız napardınız????
bır tane daha erkek kardeşim var. ama ona nasıl düşkündür anlatamam. '' ali '' dendi mi akan sular durur.
mesela benım bır yıldır erkek arkadasım var , en azından bır yüzük takılsın ıstıyoruz. bana gelınce ''daha yaşın 24, iki yıl daha bekle '' diyor.
ama kendısı, benden bır yaş küçük olan kardeşime kız arıyor, kızlarla tanıştırıyor..
1 kilo erikle çilek almışlar. babam dedı kı ''çok almışsın '' dedı anneme.
bende '' evet anne biz nasıl yiyeceğiz bu kadar çileği '' dedim
birden bana ''sana mı aldık '' diye bağırmaya başladı.
Cahil olduğu için demedim hani genelde o bölgelerde kız çocuğuna değer verilmiyor erkek çocukları olsun istiyorlar ya o manada dedim
Ben o kadının ruh halini hiç anlayamadım yani düşünüyorumda ben birinden nefret etsem böyle yapamam herhalde yada ancak bu kadarmı yaparım bilmiyorum kaldıki kızım olacak ona bu şekilde davranıcam helede 24 yaşındaBen seni anladim canim ama ayirt etse bile hani his olarak hissdilirde hangi anne koskaca kiza bu kadar kaba kirici bi sekilde yok kara domuz bilmem ne der ki hicbir yörede böyle bisey olamaz bencesabah sabah cok sinirlendim valla yaa 50 yasinda kadinin koskaca kiza yaptigina bakin al bi kilo erikle cilegi ye sonrada kizi babasina sikayet et hatta babasi bi guzel pataklasin sende izle sonrada annelik yaptim o anneyse ben neyim yada diger kadinlar ne oluyo?Konu sahibi arkadasim bence aramayin sormayin ne hali varsa görsün herkes anne olmayi haketmiyor bence
çok üzüldüm senin adına
sana inanıyorum çünkü maalesef var böyle anneler
bende küçükken (daha okula bile gitmiyordum) yaşadım buna benzer seyler. annem burnum yuvarlak olduğu için hep dalga gecerdi benle. ''domates burunlu,babaanneciği kılıklı'' vs. öyle üzülürdüm ki....
daha ilk okula başladım.elinde sobanın demiri ile ders çalıştırırdı beni. bende hep babamı beklerdim çalışmak için. babam da işi gereği saat 00.00 gibi gelirdi.o saate kadar beklerdim. bazen de uyuya kalırdım.
zaten 2 yıl sonra da bırakıp gitti bizi.
allaha çok şükür çok iyi bir bölümde üniversite okuyorum şimdi.allah nasip ederse de 2 hafta sonra mezun olacağım. rabbim bozmasın her anlamda anlaşma,sevgi,aşk noktasında yolunda giden bir evliliğim var.
zamanında çok üzüldüm. '' İYİ BİR ANNENİN YOKLUĞUNU HER ZAMAN YAŞADIM,KİM BİLİR BELKİ AN GELECEK YİNE YAŞAYACAĞIM.''
canım benim ya......sanki beni anlatmışsın.....bende hep çoçukluktan beri anne sevgisi görmedim...ayrımcılık yapıyordu....seni çok iyi anlıyorum.....söylediğin kelimede kötü kelime değil....annen sana karşı gıcık olduğu için yapıyor bunları... senin her hareketin gözüne batıyor işte..aynen bendede öyleydi....annede olsa sana değer vermeyene değer verme....bende 10 yıldır görmüyorum.. unuttum hayatta bir annem olduğuna.şimdi kendisi ölüm döşeğinde...halen görmeye gitmedim..gitmeyide düşünmüyorum....hakkı varsa bende helal de etmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?