- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
arama sorma dıyen arkadaslarıma hayretler ıcerısınde bakıyorum.arkadaslar o anne yaa.baska kımseye benzemez.herkesın hayatında gelgıtlerı zor gunlerı olabılır.o anne sızı 9 ay karnında tasıdı.canından can verdı.hasta oldugunuzda gozune uyku gırmedı.sız yemeden o da yemedı uyumadan o da uyumadı.anlatacak cok sey var.henuz anne degılım ama anne olunca bunları bırebır ben de yasayacagım.annenız ne kadar az fedakar da olsa o candır.kıymetını bılın.anneme canım feda olsun.sız de annenızın kıymetını bılın.hayatta herkesın yerı doldurulur ama annenın asla.
her ailede -hiç bir anne tarafından kesinlikle itiraf edilmese de- hep daha çok ezilen ve diğer çocuğa nazaran daha az sevilen bir çocuk olmuştur...
hanı öğretmenler çaktırmasalarda 1 çocuğu diğerlerinden hep daha sevimli bulur ve ıster ıstemez onu azcık da olsa kayırır ya anneler de aynen böyle
sen bence arama o arasın arayınca da normal konuş soru sorarsa cevap ver ama sohbet etmeye çalışma
o annen artık öyle kabul et
çünkü geçenki konunda annene azcık rest çekmen ve büyüdüğünü anlatman gerektiğini söylediğimde benı pek ciddiye almamıştın yanı bunu sen yapmazsın gibime geliyor onun için oluruna bırakmaktan başka çaren yok gıbı görünüyor...
uzak duracaksın mesafelı davranacaksın...
her ailede -hiç bir anne tarafından kesinlikle itiraf edilmese de- hep daha çok ezilen ve diğer çocuğa nazaran daha az sevilen bir çocuk olmuştur...
hanı öğretmenler çaktırmasalarda 1 çocuğu diğerlerinden hep daha sevimli bulur ve ıster ıstemez onu azcık da olsa kayırır ya anneler de aynen böyle
sen bence arama o arasın arayınca da normal konuş soru sorarsa cevap ver ama sohbet etmeye çalışma
o annen artık öyle kabul et
çünkü geçenki konunda annene azcık rest çekmen ve büyüdüğünü anlatman gerektiğini söylediğimde benı pek ciddiye almamıştın yanı bunu sen yapmazsın gibime geliyor onun için oluruna bırakmaktan başka çaren yok gıbı görünüyor...
uzak duracaksın mesafelı davranacaksın...
Canim aslinda senin yazdiklarin dogru olan,ben olsam aramazdim diyenlerden biride benim o yuzden cvp yazma geregi duydum.Sizin dediginiz normal iliskiler icin gecerlidir evet ama arkadas kardesiyle kendisi arasinda ciddi bir ayrim yapildigindan bahsetmis ve sanirim yani benim anladigim kadariyla bir kerelige mahsuz bir tartismada degil evet bir cogumuz ailemizle sorum yasiyoruz bende annemle cook tartismisimdirsesim yukselmistir ama bu tur kirici cumleler pek sarfedilmez aramizda hatta benim bildigim sinirlenen yaralayan genelde cocuklar olurda anneler olayi ört bas ederler baba ne oldu dediginde yok bisey denip olayin üstü ortulur ve cocugun anneye olan minnettarligi bir kat daha artar ama arkadasta tam tersi sizin dediginiz gibi anne yemez yedirir degil arkadasa sanki senin icinmi aldik derken sen degil ben iyicem demis acik acik evet bahsettigimiz kisi bir anne ve sonuna kadarda saygimiz var ama konu sahibi arkadasta 24 yasina gelmis meslegini almis hatta istese anne bile olabilecek kapasitede yetiskin bir insan ve ona kara domuz seni babana sikayet edicem diyende onu karninda 9 ay tasimiz bir Anne hangi anne evladina bu sekilde hitab edebilirki.Ben arkadasin adina gercekten coook uzuldum Kendimizi annenin yerine koyarken bide evlat yerine koyalim ben olsam annemden bu tur sözler duymak istemezdim asla.Arama derkende ömür boyu annesiyle küs kalmayi kastetmedim kendi adima ama en azindan cok kirildigini belli edicek bi tepki vermesi lazim diye düsünüyorum
bılmıyorum.. çok ama çok üzülüyorum.. onun eksikliğini dolduramıyorum .. dolduramıyorum....
benı ne öldürüyor ne de yaşatıyor.. her hakaretinde ben ölüyorum sanki.. yer yarılıyor içine giriyorum sanki..
kendıme olan guvenım sıfıra iniyor. uzun sure etkısınden kurtulamıyorum bu gunluk hayatımda olan ilişkilerıme de yansıyor.
böyle yaşamak bana çok acı veriyor....
bılmıyorum.. çok ama çok üzülüyorum.. onun eksikliğini dolduramıyorum .. dolduramıyorum....
benı ne öldürüyor ne de yaşatıyor.. her hakaretinde ben ölüyorum sanki.. yer yarılıyor içine giriyorum sanki..
kendıme olan guvenım sıfıra iniyor. uzun sure etkısınden kurtulamıyorum bu gunluk hayatımda olan ilişkilerıme de yansıyor.
böyle yaşamak bana çok acı veriyor....
bence arkadas konusur,sarilir öper koklar zaten bunlari istiyor kendiside ama deli döne,gir lan iceri gibi tavirlari olan bir anneyle ne konusulur onuda bilemiyorum.canim yine sen güzelligini yap Allah görüyor senide onuda belki pisman olur senin konusmalarindan sonra yaptiklarina.
kızlar konuşsam da fayda etmıyor. yanlış anlamayın ama ben daha öncede çok sorunlar yaşadım . bır ay fln durumum hıc ıyı değildi.
yatılı okuldan çıkmıştım sonuçta normal sivil hayata adepte olmaya çalısıyordum. yıne bır kavgamız esnasında ben anneme
'' dayanamıyorum artık senın bu sevgisizliğin beni öldürüyor, ne olursun yalvarırım annemmişsin gıbı davran annemmişsin gibi ol yoksa intihar edeceğim '' dedım (bılıyorum dogru degıl ama o an çok kötüydüm, bırazda bana sarılsın dıye oyle soyledım )
edeceksen et, benı de ugrastırma dedı.....
canım benı cok ıyı anlamıssın gercekten.
kım ıster kı annesı tarafından boyle sozler duymak. canım desin ısterdım, kara domuz değil !!
kızma ama içimdekı anne sevgısını öldürüyor. çünkü bana annelık yapmıyor. en azından ANNELİK DEMEK BU DEĞİL !!
ona okadar kırgınım ki.. sesını bıle duymak ıstemıyorum. benım kişiliğime ve kendıme olan saygıma saldırıyor.
aramızda tartışsak, benım hatam dahı olsa, kapatmalı, anne demek budur. kaldı ki babamı çağırıyor gel şuna bak dıye.
keske benım annem o olmasaymış. bana daha ıyı annelık yapabılecek bırısı olsaymış .zaten sevgısını gostermedı. keske ....
sız kendı cocuklarınıza yapmayın bunu ne olur bıkere olsun öpün sevın EMIN OLUN ILERDE BUNU HATIRLAYACAKTIR..
yok artik,tamam canim birak ya,o seni arasin birazda özlesin sasirdim kaldim simdikızlar konuşsam da fayda etmıyor. yanlış anlamayın ama ben daha öncede çok sorunlar yaşadım . bır ay fln durumum hıc ıyı değildi.
yatılı okuldan çıkmıştım sonuçta normal sivil hayata adepte olmaya çalısıyordum. yıne bır kavgamız esnasında ben anneme
'' dayanamıyorum artık senın bu sevgisizliğin beni öldürüyor, ne olursun yalvarırım annemmişsin gıbı davran annemmişsin gibi ol yoksa intihar edeceğim '' dedım (bılıyorum dogru degıl ama o an çok kötüydüm, bırazda bana sarılsın dıye oyle soyledım )
edeceksen et, benı de ugrastırma dedı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?