Probis02
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 9 Nisan 2021
- 532
- En iyi cevaplar
- 1
- 782
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek, pasta, börek, tatlı yapmaya bayılırım. Bulaşık yıkamayı da severim.
Çamaşırı makineye atma, serme, kuruyunca toplama ve yerleştirme işleri de tamam.
Ütü yapmaya bayılmam ama yapılacağı zaman da seve seve yaparım.
WC - banyo temizliğini de severim.
Ama işte ev süpürme denilince dünya zindan oluyor bana.
Ben şimdi ne kadar kadınım?![]()
öncelikle hayirlisi olsun hakkinizda bu evlilik isleride uzatmaya gelmez bencede 1 senedir konusmussunuz bence vakti coktan gelmis fazlasida iyi olmaz sende ev hanimi olurmu elbettete senden ne güzelde esde olur annede sanki her kadin anasinin karninda ögreniyor ben bir tarhana corbasindan baska birsey pisirmeyi bilemezdim simdi istedigim ne varsa yapabiliyorum cok sükür yeterki iste alasini yaparsin annene de biraz hizlanmasini söyle erkek tarafi gelmek tanismak istiyor vs temizlikte yaparsiniz ana kiz sanki 770 odali ingiltere sarayini.. temizleyeceginiz kac odakiKızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.
Şimdi annem biliyor, babam'a daha söylemedi. Gelip bana "ben düğünlerden bıktım", "baban ne diyecek", "vayy niye arkadaşına söyledin" "ben seni 30 yaşın'da evlenirsin zanediyordum", "offf evi nasıl temizliyeceğiz"
Morelim bir bozuldu, sanki kötü bir şey yapmışım gibi.. bir de sürekli "sen nasıl kadın olucaksın, yemek yapamıyorsun" falan filan. Ben aslında yemek yapabiliyorum ama hiç bir zaman 40 yıllık ev hanımı olan annem gibi olmuyor. Baba'ma diyebilirsin dedim annem'e (çünkü kendisi çok korkuyor biri bizi görür laf söz olur diye) bana cevabı "bakarız" oldu... Morelim çok bozuk gerçekten benden kadın olur mu? Ben bir hata mı yaptım evlenmek istemekle? Kendimi çok kötü hisetiriyor, sürekli laf çarpmalar. Ne yapmam lazım?
Keşke böyle bir imkan olsa cidden. Orta-doğu milletlerinin içine kadın olarak doğduğum için kendimi hiç affedemiyorum zaten.evet yemek yapmayı bilmiyorsanız vajinanızı kapatıp pipi yapıştırıyorlar![]()
Sanki erkekler yemek ve temizligi umursuyor.onlarin tek düşündüğü yatakKadin olmadigimi öğrendim şuan.8 yillik evliyim ben de yemek, temizlik konusinda iddiali değilim hiç bu muymuş kadinlik?
![]()
Sanki erkekler yemek ve temizligi umursuyor.onlarin tek düşündüğü yatakyatakta iyiysen gerisini gözleri görmüyor
![]()
Sana bütün gadınlığım feda olsun o zman%100 diyorum, kalbime giden yol midemden geciyor 1 numarali madde beni benden aldi temizlik memizlik olmasa da olur![]()
Evlenene kadar mutfağa ya da ev işlerine girmedim. Bu olanların dindarlıkla ilgisi yok. Annem tanışma zamanı damat tarafına söylediği benim kızım yemek yapamaz, ev temizliği bilmez..... Ve dahası. İlk yemeğim ve sonraki yemeklerim annemi geçti. Börekler açtım, baklavalar yaptım ve kayinvalidem annen seni bize vermemek için yalan mı söyledi dedi. Aldırmayin en iyisi olacağınızdan eminim. Kendi zamanlarında internet vs yoktu. Baka baka öğreniyorlardi. Simdiki devride böyle zannediyorlar.Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.
Şimdi annem biliyor, babam'a daha söylemedi. Gelip bana "ben düğünlerden bıktım", "baban ne diyecek", "vayy niye arkadaşına söyledin" "ben seni 30 yaşın'da evlenirsin zanediyordum", "offf evi nasıl temizliyeceğiz"
Morelim bir bozuldu, sanki kötü bir şey yapmışım gibi.. bir de sürekli "sen nasıl kadın olucaksın, yemek yapamıyorsun" falan filan. Ben aslında yemek yapabiliyorum ama hiç bir zaman 40 yıllık ev hanımı olan annem gibi olmuyor. Baba'ma diyebilirsin dedim annem'e (çünkü kendisi çok korkuyor biri bizi görür laf söz olur diye) bana cevabı "bakarız" oldu... Morelim çok bozuk gerçekten benden kadın olur mu? Ben bir hata mı yaptım evlenmek istemekle? Kendimi çok kötü hisetiriyor, sürekli laf çarpmalar. Ne yapmam lazım?
Evlenene kadar mutfağa ya da ev işlerine girmedim. Bu olanların dindarlıkla ilgisi yok. Annem tanışma zamanı damat tarafına söylediği benim kızım yemek yapamaz, ev temizliği bilmez..... Ve dahası. İlk yemeğim ve sonraki yemeklerim annemi geçti. Börekler açtım, baklavalar yaptım ve kayinvalidem annen seni bize vermemek için yalan mı söyledi dedi. Aldırmayin en iyisi olacağınızdan eminim. Kendi zamanlarında internet vs yoktu. Baka baka öğreniyorlardi. Simdiki devride böyle zannediyorlar.
Ahhh keşke sadece çok ufak yaşta çalışmaya başladım okullar ve iş hep bir arada gitti derken eve gelmelerim hep geçti sonuçta annemlere gittiğimde yapıyorumMadem evlenince börek acip baklava yapacaktiniz keşke anneniz babaniz da bir iki defa elinizden yeseymiş bekarken.Cocugum boyle yapsa içimden içimden alinirdim.
![]()
Ahhh keşke sadece çok ufak yaşta çalışmaya başladım okullar ve iş hep bir arada gitti derken eve gelmelerim hep geçti sonuçta annemlere gittiğimde yapıyorum![]()
26 yasinda 1 kez bile camasir mak.calistirmadan evlendim(yuh demek serbestKızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.