- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
İşte ne desem de olmuyor niye senin evin böyle olsun çok üzülüyorum diyor,aslinda ben de istemiyorum ama eşim öyle dağınıkki.cocuga da bakici bulmak istemem ki annen bakacak artikEşin gerçekten çok iyi kalpli bir insanmış annene hiç cevap vermemiş.. ev sizin eşya sizin dağınıklık sizin. 3. kişiler anne de olsa baba da olsa ne karışır? Ben eşinin yerinde olsam çok farklı bir tepkim olurdu. Adam kalkmış toplamış bir de...
Annen yine birşey söylerse annene misafir olduğunu hatırlat bence artık... çocuk için de uygun bir bakıcı bulun
Eşinin yerinde olsam annen hayatımıza böyle müdahale edecekse çocuğa da bakmasın bakıcı bulurum derdim. Annenin yaptıkları çok itici.İşte ne desem de olmuyor niye senin evin böyle olsun çok üzülüyorum diyor,aslinda ben de istemiyorum ama eşim öyle dağınıkki.cocuga da bakici bulmak istemem ki annen bakacak artik
Öyle deme misafir çok önemli. Biz misafire odası diye avangard salon takımı alıp, bir kere bile keyfini çıkarmadan mobilyaları eskiten bir milletizBir başkasının evinden bir başkasına ne ki.
Misafir içinmiş bilmem ne ,ee kadın bundan sana ne.
Herkesin hayatına kimse karışamaz diyen adam,,,saygılar abi.
Öyle deme misafir çok önemli. Biz misafire odası diye avangard salon takımı alıp, bir kere bile keyfini çıkarmadan mobilyaları eskiten bir milletizo odanın k ısı misafirden misafire açılır,zinhar çocuklar ve ev halkı giremez.
Konu sahibi anneniz haddini aşmış sanki.
Ah ah onu yıllardır çok denedim ama olmadı işte artık pes ettim çünkü olmuyor dağınıklık içine işlemişAnneniz haksız bence de. Eşiniz iyi sabırlı davranmış yine. Ev sizin olduğu kadar eşinizin de. Sadece kendi çalışma odasında kalması konusunda anlaşma yapabilirsiniz. Odaya yeni düzenleyiciler alıp düzene sokabilirsiniz birlikte.
doğru aslında bir yandan da anneme onu savunuyorum ama ne desem bos yani savunulacak bir tarafi olmuyor anca alıp dolduruyor ve her tarafa saçıyor,artik ev bir tuhaf hale geldiEşini tebrik ederim sabırlı adammış.Annenin o söylenmeleri benim bile sinirlerimi bozdu.
Keşke anneler ellerini çocuklarının evinden çekse.Ve keşke kocam beni annesine karşı savunmalı derken biz de aynını yapmayı unutmasak.
Ah bir o odada kalsa her tarafı mahvediyor salon ortularim boya olmuş zigon sehpam boya olmuş çıkmıyor yillarca nelerin gitti.plan falan boşuna yaniSabırla sonuna kadar okudum.
Eşiniz haklı.
Annenize de kv de söz söylemek düşmez.
Ev sizin eviniz kime ne ?
Annenizde amma abartmış bir iki söyler insan da bu kadarı da olmaz yani.
Eşiniz yine iyi huylu biri de cevap vermemiş.
Adam kendi evinde rahat çalışanayacaksa nerde çalışacak?
Madem kendine ait odası var bırakın istediğini yapsın. Diğer salonda da dağıttıklarını toplamasını rica edin..
Söyledim anneme çok ,neler söyledim ama işte ben de biktigim için icimden haklı buluyorum evi mahvediyor eşim biraz da hem bu olay hem de eşimin bu durumundan dertliyim ondan açtım konuyuTamam evin daginik olmasi hos degil AMA o ev sizin ve esinizin, anneniz karisamaz kusura bakmayin. Annedir düsünür elbet bir iki söyler uyarir ama bukadarda karismaz cünkü karisamaz. Esiniz cocuk degilki böyle azarlansin. Hic hos bulmadim dogrusu ve zaten sonuda daha beter olmus zaten. Annenizi kirmadan siz uyarmalisiniz simdi.
Onu çok dusundum sanki birsey diyemezdim ben de .gerçi kvmi annem gibi severim ondan galiba.Eşinin yerinde olsam annen hayatımıza böyle müdahale edecekse çocuğa da bakmasın bakıcı bulurum derdim. Annenin yaptıkları çok itici.
Kv nin aynısını sana yaptığını düşünsene
Öyle ki anlatamam yani gormeniz lazım ,o odada basacak yer yok zaten de şu an misafir odasının sehpasinda zigon var sehpanın ustu bir suru eşyayla dolu koltuklar oraya buraya cekilmis ,masanın ustu eşya doluzaten zigon sehpalarima boya dökmüş çıkmıyor,annemi o da cildirtti,gecen balkona birsey çıkartırken perdenin kosesi yırtılmış,salon ortum bile boya olmusYa annen normalde biseyinize karismiyormus, simdi karistigina gore belkide eviniz gercekten zivanadan cikmistir? Okadar daginik ev temizde olamaz, olayin anlattiginizdan biraz farkli olduguna inaniyorum acikcasi. Bence temiz olmama konusuda canini sikti annenizin.
Merak etmedim degil ama daginikligi, nekadar daginik ki?
keske yapsa yıllardır ugrastim ama yapmadı sadece dağınıklık.eskiden resim yapardı bir bakardım ortu falan sermeden salon halimin ustunde yapıyor.kv bıkmış evlense de kurtulsam derdim evlendi şimdi de sana üzülüyorum diyorCanım kapaklı plastik kutular var şeffaf bunların en büyük boyundan alın 5 tane falan ,eşyaları içine koyun şimdilik ayırabildiğiniz kadar,öncelikle kullanmadığı kablo v.s. üst üste koyun hem yer açılır hemde şeffaf olduğundan hangi malzemeyi arıyorsa dışardan bakınca anlar,anneniz haklı eşinizin bu huyu istifçiliğe kadar gider allah korusun,şimdiden önlem alın,kıyamıyor diye birşey yok kullanmadıkları nı atsın,belki işime yarar diye tutmasın o belkilerin zamanı gelmiyor,bende sevmem kalabalık şahsen
Ah ah onu yıllardır çok denedim ama olmadı işte artık pes ettim çünkü olmuyor dağınıklık içine işlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?