Annemin yaptıkları ve esim

Değişmez ama bu saatten sonra
Hadi adam bir cevap vermedi iki cevap vermedi nereye kadar
Eninde sonunda patlar
Kötülük olmadan annenizle konuşmalısınız karışmamalı yine
Tamam düzen önemli de huzur daha önemli

Bence annenizin sizin evinizin düzeninize karışması çok yanlış. Annenizi uyarmalısınız.

evet anneme bugün evi duzeltiyoruz dedim ama artık karışma anne bizim dememizle mi olacak dedim zaten daha da demem anlasaniz böyle olmazdiniz çocuklarınızı düzenli yetiştirmek istiyorsanız duzelin yoksa kendi bileceginiz iş diyor

Esinizin evet dağınıklığı olsa dahi cok oldun bir tepki vermis.
Anneniz yada kayinvalideniz sizin ev düzeninizle ilgili 3. Kisi.
Bu asamada evin hanımı olarak sizi suclamaya calisacaklardir. Verecegeniz tek cevap benim evim olduğu kadar onun da evi. Tek özel zevki fotoğraf.. engel olamam.

annene kizdim ama esimde haksiz evin her yanini mahvetmek ne demek

oooo kvniz ile konusun bu konuyu ben basa cikamiyorum deyin. ya durumunuz iyi ise kendine kucuk bir atolye tutsun. yanliz annenizi karistirmayin ben olsam cildiririm ki duzen hastasi bir insan degilim.

Ben kesinlikle artık ev öyle bir haldeki o yüzden annenin çıkıştığını düşünüyorum sen bile bezmişsin gitsin kendine minik bir atölye tutsun veya ev sizin mi catıda bir bölüm yapsanız

Herkes anneyi haksiz bulmus da.. Bence disardan mudaheleyi gerektirecek asiri durumlar olabiliyor bazen. Yani o kadar odada ayak basacak yer kalmayacak kadar ne yapiyor olabilir. Kablolarin herbirini ayni anda mi kullaniyor. Hayir bi de adama ozel oda vermisler. Hala salona tasirmalar, her yeri dagitmalar filan. Bana biraz simariklik gibi geldi. Karisi da rahatsiz sonucta. Ona da saygi duymasi lazim. Bekar evi degil yani burasi. Annesi duzenli olmayi bu yasa kadar ogretemediyse elin anasi gelip uyarmak zorunda kaliyo iste boyle.. Damat bey bana cok itici geldi ya.. Bilmiyorum...

Şu an erkeklerin hem annelerine hem eşlerine neden bir şey diyemediklerini ucundan anladım sanırım .
Sizin işiniz gerçekten çok zor ya Allah yardımcınız olsun :) .

Bu arada öneriyle geldim
Eviniz 4+1 ya hani kış bahçesi varsa kış bahçesini de eşinize tahsis edin
Olmadı misafir odasıyla öbür odayı yer değiştirin .
Kapı kapanınca ev toplu durur :)

Bende dağınıklıktan hiç hoşlanmam. Çıldıracak gibi olurum anlayabiliyorum sizi.

Annenizin yaptığı hiç hoş olmamış. Eşiniz gayet sakin davranmış. Annenizin de olsa sizin eviniz, sizin hayatınız sonuçta.

Toparlarsınız umarım kısa sürede.

Annenizi çok iyi anladım aynı durumdayız çünkü. Dağınıklığa hiç gelemem okurken bile nefesim daraldı ev dağınık olunca çarpıntım başlıyor.
Madem annenize çocuk baktırıyorsunuz bulunduğu ortamın düzenli olmasını istemekte haklı kadın.
Sen karışamazsın diyecekseniz çocuğunuza bakıcı bulun.

çok yanlış yapıyorsunuz annenizi neden karıştırıyorsunuzki aynısını kv yapsa size??? benim annemde öyledir bende eşimde rahat insanlarız temizlik günüm vardır annemde söylenir ama ben anne biz rahatız karışma gel otur torununa bak sana ev topla düzenle diyen yok derim güler geçeriz ama susar

Arkadaşlara katılıyorum, anneniz haksız.
Anneniz en fazla düzenli olmanız için nasihat verir, müdahalede bulunamaz. Herkesin düzeni kendine göre. Bu kadar müdahale çok fazla gerçekten.

ya kaynananın eve gelip annenin yaptıklaırnı yaptığını düşün. yarısına kadar okudum, tahammül edemedim. ev konusunda problemin varsa git eşinle çöz annen neden zabıta gibi denetleyip emir veriyor anlamadım.

Annenız haklı ama ona laf dusmuyor burada sıze ıs dusuyor.
Kusura bakmayın ama evde basacak yer bıle yokmus nasıl yasıyorsunuz ahır gıbı evde?
Çalışıyormussunuz her ıkınızde kadın tutun evı derleyıp toplasın ınsanın huzurla oturası gelmez o evde...

Ay setenaycim bence annen hakli,kv hakli,sen de haklisin. Boyle anlttigin gibi ev olmaz bir kere daginiklik insanin psikolojisini bozar,kullanilmayan her esya ortama negatif enerji yayar,iyiysen de kotu hissedersin kendini. Ben olsam asla tahammul edemem,sana masallah ne kadar anlayislisin ne kadar naifsin. Annen de ayni sekilde ne kadar guzel konusmus kirmadan incitmeden ne guzel soylemis. Esin bence evdeki dokuntulerini toplasin,hobi de is de bir yere kadar,o evde sen ve cocuklarin da var ve sizin de haklariniz var. koca evi dagitsin ama sonra da benim evim benim odam desin yok oyle bir dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…