Annemin yaptıkları ve esim

Ama bu durum ikinizin arasında işte. Eşinize siz söyleyeceksiniz, siz halledeceksiniz. Sizin aile içi meseleniz. Dışarıdan annelerin karışması ve hatta dırdır etmesi hiç hoş değil.
Ben kocanızın yerine koydum kendimi de kalıp kayınvalidem benim evimin düzeni için haklı dahi olsa dırdır dırdır konuşsa bu kadar sakin kalamazdım.
Eşiniz dağınıktır sizi sinir ediyordur, ama bu sizin aile içi meseleniz sizin ikinizin çözmesi lazım. Annenizin karışması hiç doğru değil.
Aynısını bana kayınvalidem yapsa sert olurdu cevabım mesela.
O ev ikinizin, bir sorun varsa ikiniz çözeceksiniz anneler dışarda kalmayı bilecek.

Esinizde kesinlikle istifcilik oldugunu dusunuyorum zaten bu tur insanlar daginiklik ve pislikten de rahatsiz olmazlar. Bu buyuk bir psikolojik sorun, ve tedavi edilmesi sart bir durum yoksa onune gecilemiyor.

Bir evde cok esya olabilir, sizin evde bence cok esya olmamasi degil duzen olmamasi problem. Ve bunu esinize nasil kabul ettirirsiniz bilmiyorum inanin

bence eşiniz çok anlayışlı ve saygılı annenize karşı. Tamam, ev dağınık olabilir, odada göz gözü görmüyor olabilir. Ama kendi eviniz! Eğer rahatsız oluyorsanız, bunu siz kendiniz rahatsız olduğunuz için eşinizle konuşursunuz bir orta yol bulursunuz. Ama annelerin müdahil olması yetişkin insan için çileden çıkarıcı olabilir. Hani annelerin sözü vardı "Kendi evin olunca istediğini yap" diye, yoksa kendi evimiz olunca da mı yapamıyoruz yau

Yani bilemiyorum ki kişisel temizliğine gelince çok dikkatli birine karşı pis görünmekten odu kopar dusunu alır dikkat eder ama ev dağınık mi umursamiyor.

ben rahatsız oldum cok ama biz orta yolu bulamadık malesef,yine bu sayede iyi hale getirdik odayı :) anneler demkki ayrı ev olsa da dayanamiyorlar işte.

annene ve kv ne hak verdim esin cok abartmıs her yere dagılarak bence bari tek odada sınırlı kalsaymıs sonucta o evde siz de cocuklarınız da yasıyor sadece esinin yasam alanı degil. ama annenin de bu kadar uykularının kacması komik geldi bir noktada sizin eviniz sizin duzeniniz kime ne yani

Orası da öyle tabi bir daha yapmasin da ben bir kere dedim artık gerisi sizin bileceginiz iş rahatsız olursanız dagitmazsiniz olmazsaniz dagitirsiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…