Annemin yine bize gelmesi

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Annemin her ay bize gelmek istemesi ile ilgili daha önce konu açmıştım.
Mazeret bula bula 2 ayda gelmeye ikna ettim artık 2 ay geçince ben gelmek istiyorum torunumu özledim dedi bende tamam dedim
Pazartesi günü geldi.bugün pazar gününe kadar kalıcam dedi, ben hayır demem de annemin emrivaki konuşmak beni gerçekten sinir etmeye başladı.
Kalsam olur mu, sizin için sakıncası var mı demek hiç yok
Evliliğinde mutlu değil ve mutluluğu bizde bulmaya çalışıyor
Mutfak ve salon bir, eşim yemekten sonra uzanıyor, annem içeriye birşey içmeye geldiği zaman eşim rahat edemeyip kalkmak zorunda kalıyor
Annem küçük tuvaletini yapmış klozetin kapağını açık bırakmış, sifonu çekmemiş, banyonunda kapısı açık, eşim geldi bugün bu ne böyle dediki eşimin en nefret ettiği şeydir valla ben utandım. Anneme dedim kapak açık kalmış ben bıraktım dedi rahat bir şekilde
Televizyon olan odada kalmak istemedi televizyonu başka odaya koydu, orda kapıyı kapatıyor rahat rahat
Yani böyle şeyler söylenmez belki ama ben gerçekten sıkılıyorum. Bu rahatlığına emrivaki konuşmasına.
Eşim sakin bir insan olabilir ama rahatsız olmucağı anlamına gelmiyor. Valla ne yapıcam şaşırdım. Yüzüne birşey desem alınır. Pazar günüde birşey çıkar gitmezse ne dicem hiç bilmiyorum

Açık açık konuşacaksın tamam annen ama senin aile hayatını bozacak şeyler yapıyor anne ben kızınım bana zor gelmez ama eşim evde rahat edemiyor sen varken onun da rahat etmesi gerekir evinde böyle olunca adam evden kopuyor bizim aile hayatımız zarar görüyor ben artık evliyim bunu anlamanı istiyorum kv gelip böyle senin gibi her an yanımızda olsa ne düşünürsün diye konuş küser alınırsa da yapacak bişey yok Bi yerde tekrar barışır ama böyle yaparak eşin ile aran açılacak adamı sınıyor resmen

Konudan bağımsız annenizin zor bir hayatı var. Allah yardımcısı olsun. Güzel bir dille konusun. En azından dikkat etsin evin düzenine uymaya çalışsın. İnşallah annenizin hayatı da düzene girer. En azından size yakın bir yerde oturursa kalmalı değil de gündüz birkaç saat gelir gider. Keşke böyle bir şey olabilse.

Yazık kimsesi yok demekki gidecek evlat doğuruyorsun büyütüp bakıyorsun sonra amanda kocam rahatsız oluyor yaşlılığında eldenbayaktan düşürmesin kadıncağızı
Öyle yabancı biriymiş gibi bahsediyor ki annesinden birde.Hayretle okudum.iki kızım var daha uçaklar binbir emekle büyütüyorum.Eminim annesinde öyle büyüttü.Anneden anneye elbet farkeder ama ben dört gözle bekliyorum annem gelsin kalsın bende diye.
Eşim benden fazla üzerine titrer.
Evet düzenimiz bozulur,bazı konularda anlasamayiz ama asla kalması rahatsız etmez.ev onundur.Tuvalet olayına kadar burda yazması ayrıca çok üzücü

Daha önceki konularınız okumadım belki anneniz gerçekten abartiyordur ama bir kızım var. Okul parası kırtasiye parası servis parasi yeterli beslenmesi üstü başı kiri ateşi hastalığı o kadar çok zorlanıyorum ki. Resmen benim bir hayatim yok. İlerde evlendiğinde evine gidip kaldığımda sizin gibi benden bahsederse çok üzülürüm.
Dipnot eski konularınız okumadım. Bu konuya istinaden yorumum.

Benim kocada gelip kalsın diye agzınin icine bakiyor gayet rahat uzanir tv izler filan damadi degil oglu gibidir insanlık hali wc filan bende unutuyorum bazen esimde unutabiliyor kadın kac sene senin b.klu bezini degistirmistir kim bilir kendi sikayetci oldu mu bu durumdan acaba yazıklar olsun böyle evlatlara

Valla benim annem evime gelsin de istediğini yapsın hiç rahatsız olmam.. Demek ki herkes aynı degil işte. Annene üzüldüm.. İstemiyorsan kadına söyle bari bidaha gelmesin evladı rahatsız oluyor ya

Bende yazınızı hayretle okudum annenize karşı kocanizi üstün tutmuşsunuz siz böyle düşünürken kocanız tabiki hakkında konuşur sizden yüz bulmuş ne olmuş vc kapağı açık kalmışsa yaşlı kadın unutabilir insan kızında bile kalmiycaksa kimde kalcak

Eski konularınızi bilmiyorum ancak annenizden çok mesafeli bahsediyorsunuz.bahsettiginiz kişi sizi doğuran kişi.Ne kadar soğuk ve mesafelisiniz üzüldüm açıkçası.Bir anneye hasret annesini kaybeden ne insanlar var.Varken kıymetini bilin.

Karşıdan bakıldığı zaman vefasız bir evlat gibi göründüğümün farkındayım ama öyle değilim hatta çok yumuşak bir evlat olduğumu düşünüyorum
Annem 3 senedir başkasıyla evli ve her tartıştığında ayrıldığında ona destek olduk, ayrıldığı zaman hep bize geldi hatta 4 ay kaldık hep kapım açıktı ama annem bunu artık kullanmaya başladı.

Hep gel dedik kal dedik artık zaten hiç sormadan canım sıkıldı deyip gelmek istiyor. Evet insan çocuğunu torununu özler ama sadece canı sıkılıyor diye devamlı bizde nereye kadar kalabilir?
Elden ayaktan düşmedi, 50lili yaşlarında ama ben daha şimdiden bıktım

Eşimi üstün tuttuğum yok hatta biz çok istiyorduk bizde kalmasını ama gerçekten belli bir süreden sonra zor oluyor eşim rahat edemiyor yalan değil. Annem her canı sıkıldığında, her ayrılmaya kalktığında bizde. Anlaşamıyorsan ayrıl sana ev tutalım sende çalışırsın bizde destek oluruz diyoruz onuda istemiyor
Ee napıcaz o zaman

Yazık kimsesi yok demekki gidecek evlat doğuruyorsun büyütüp bakıyorsun sonra amanda kocam rahatsız oluyor yaşlılığında eldenbayaktan düşürmesin kadıncağızı
Çocuğu ileride kendinize kullanmak için mi doğuruyorsunuz?

Size sürekli napmanız gerektiği söylendi. Siz yapamıyorsunuz. Muhtemelen anneniz sizin sınırlarınıza hiç saygı duymadan büyüttü sizi, şimdi size annenize hayır demek imkansız geliyor. Madem söyleyemiyorsunuz gidip psikolog destek alın söyleyebilmek için çünkü her konunuzda aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz

Ben böyle düşünmüyorum, ama bir insan annesine bazı şeyleri söyleyebilmeli arkasından forum sitelerinde kadının küçük tuvaletini konuşana kadar. Bence konu sahibini eleştirilesi bir evlat yapan olay bu. Kadın başı sıkıştığında gelip dert anlatabiliyorsa konu sahibi nasıl bir ilişki geliştirememiş ki annesiyle konuşamıyor ve defalarca buradan fikir bekliyor? Çok saçma ve üzücü. Umarım yakın çevresine de böyle anlatmıyordur.

Ne alaka? Gidecek yerim yoksa kocamla aram kötüyse gidip kızımda kalmak onu kullanmak mı? Hastalığımızda veya Allah korusun tabide ihtiyaç duyduğumuzda en yakınlarımıza gitmez miyiz? Çok acımasız bir bakış açısı. Herkesin fikri diyip susuyorum

genlerinizi annenize borçlusunuz herhalde. ikinize de hayran kaldım. bence bu sizin sadık ve aşk dolu ilişinize bir sorun asla değil. üçünüz bir araya gelip tattlıya bağlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…