Konu sahibi, parça parça baktığımızda sizi anlamıyor olarak görünüyoruz evet ama, sizin genel anlamda önemli sorunlarınız var. Eşinize olan takıntınız, kızınızın yaşadığı psikolojik şiddet, okulunda hırsızlık yapmaya kadar varması, sizin doğru düzgün bir yardım almamanız, her şeyi içinden çıkılmaz bir hale getiriyor…
Anneniz konusunda haklı olduğunuz yerler var ama sizin asıl sorununuz kendi psikolojinizi düzeltmemeniz.
Evdeki ortam kızınızın da ruh halini bozdu. Kaç kez söyledik yardım alın yazıktır diye, kızınız size öfkeli çünkü.
Eşinizle olan sağlıksız kavgalarınız, kendi takıntılarınız hepsi birleşince hayatınız çok zorlaşıyor.
Muhtemelen annenizden kalan travmalarınız da var ama, düzeltmek için çaba sarf etmiyorsunuz.
Bir şeyleri açıkça ifade edip , sorun çözme olayı yok sizde.
Lütfen artık geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmeden aile içi ilişkileriniz, tüm aile fertlerinin terapi / yardım almasını sağlayın.
Anlamayanlar için, konu sahibi pembegül hanım. Durum artık dalga geçip eğlenmelik bir evrede değil. Sizin ciddi ciddi yardım almanız gerekiyor artık.
Bu yazımı asla sizi incitmek için yazmadım. Ama aylardır aynı konuları açıp hiç yol almıyorsunuz. Artık buna dur demeniz lazım.