- 7 Kasım 2022
- 222
- 52
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
-
Sınır çizmelisiniz. Sınır çizince anneniz anneniz olmaktan çıkmıyor,saygısızlık yapmış ve kırmış olmuyorsunuz. Anne baba da olsa hayatınızı olumsuza çeken,size haksızlık yapıyorsa sınır çizin. Bu konuda içiniz rahat olsun.Kızlar ben 8 aylık evliyim. Daha evimi ilk tuttuğum beri annem herşeye karışmaya başladı. Genel olaraktabi çok zor bir kadındır zaten. Ve sırf bu karışmaları yüzünden eşimle tartıştık çoğu zaman
Evlendiğimden beri de sürekli bana sen boşancaksın ben öyle hissettim gelirsen çocukla gelme, çocuk yapma vb gibi şeyler diyo. Dünde ben en son patladım ve senin çocuk konusuna karışmaya hakkın yok dedim. Bugünde babam arıyor annemin çok ağladığını söyledi. Bende aradım ve mesaj attım geri dönüş yapmadı annem şimdi ben ne yapayım. Sürekli ödün vermekten bıktım. Yapıcapım mesleğe kadar karıştığı için şuan sevmediğim bir işe gitmek istemediğim için işsizim artık çok bunalttı bu tavırları ben barışmak filanda istemiyorum. Ama kalbini de kırmak istemiyorum
Kızlar ben 8 aylık evliyim. Daha evimi ilk tuttuğum beri annem herşeye karışmaya başladı. Genel olaraktabi çok zor bir kadındır zaten. Ve sırf bu karışmaları yüzünden eşimle tartıştık çoğu zaman
Evlendiğimden beri de sürekli bana sen boşancaksın ben öyle hissettim gelirsen çocukla gelme, çocuk yapma vb gibi şeyler diyo. Dünde ben en son patladım ve senin çocuk konusuna karışmaya hakkın yok dedim. Bugünde babam arıyor annemin çok ağladığını söyledi. Bende aradım ve mesaj attım geri dönüş yapmadı annem şimdi ben ne yapayım. Sürekli ödün vermekten bıktım. Yapıcapım mesleğe kadar karıştığı için şuan sevmediğim bir işe gitmek istemediğim için işsizim artık çok bunalttı bu tavırları ben barışmak filanda istemiyorum. Ama kalbini de kırmak istemiyorum
İnanın sürekli güzel bir dille uyarıyorum bu sefer ağlayarak veya bağırarak telefonu kapatıyor ona göre bunları söylemek karışmak değilSınır çizmelisiniz. Sınır çizince anneniz anneniz olmaktan çıkmıyor,saygısızlık yapmış ve kırmış olmuyorsunuz. Anne baba da olsa hayatınızı olumsuza çeken,size haksızlık yapıyorsa sınır çizin. Bu konuda içiniz rahat olsun.
İllaki arayacaktır açıkça hissettirin ama pat küt bağırarak vs değil. Annenize hayat benim,tercihlerim benim mesajını doğru bir şekilde vermeniz gerekiyor. Zaman alacak belli ama emin olun kararınızdan.
Evet yıllardır sürekli enerjimizi emiyor evet onu çok seviyorum ama bazen çok fazla şeye karışıyor. Terapiye gitti ama evliliği için gitti şuan antidepresan kullanıyor sanki iyice huyu değiştiNegatif insanla yaşamak zordur aynı evde olmasa bile belki annenizin terapi almasını sağlayabilirsiniz?
Çok haklısın sanırım ben herşeyi mi paylaştığım için bu durumdayızBarışın annenizle ve sonrasında sınırlarınızı çizin hayatınıza dair olumlu yada olumsuz bir şeyler anlatmayın.
Çok haklısın sanırım ben herşeyi mi paylaştığım için buBarışın annenizle ve sonrasında sınırlarınızı çizin hayatınıza dair olumlu yada olumsuz bir şeyler anlatmayın.
Bilmiyorum sanırım işte anne onu silemem gibi düşünüyorumNeden annenle arana mesafe koymuyorsun?
Mesafeli bir ilişki yürüt, evine karıştırmaKızlar ben 8 aylık evliyim. Daha evimi ilk tuttuğum beri annem herşeye karışmaya başladı. Genel olaraktabi çok zor bir kadındır zaten. Ve sırf bu karışmaları yüzünden eşimle tartıştık çoğu zaman
Benim annem de böyleKızlar ben 8 aylık evliyim. Daha evimi ilk tuttuğum beri annem herşeye karışmaya başladı. Genel olaraktabi çok zor bir kadındır zaten. Ve sırf bu karışmaları yüzünden eşimle tartıştık çoğu zaman
Belki ilaçları yanlış veya yetersiz olabilir başka doktorla görüştürmeyi deneyin benceEvet yıllardır sürekli enerjimizi emiyor evet onu çok seviyorum ama bazen çok fazla şeye karışıyor. Terapiye gitti ama evliliği için gitti şuan antidepresan kullanıyor sanki iyice huyu değişti
Anneniz sizi avucunun icinde tutmak istiyo, ne demek cocukla gelme, annenizle araniza sinir koyun.Kızlar ben 8 aylık evliyim. Daha evimi ilk tuttuğum beri annem herşeye karışmaya başladı. Genel olaraktabi çok zor bir kadındır zaten. Ve sırf bu karışmaları yüzünden eşimle tartıştık çoğu zaman
Anneniz size iyi gelmiyor bence . Benim annemde hamileyken bana “ içimde bir his var sanki doğmayacak bişey olacak bebeğe “ demişti . Ve 6 ay sonunda erken doğum yaptım kızım 5.günün sonunda vefat etti . İnsan bazen hissetse de söylenmemesi gereken şeylerde susmalı . Ben annemle görüşmüyorum kızımın cenazesinden beri . Ve kafam çok rahat . Bayramda seyranda konuşun , ama günlük yaşantınızda bir sınır koyun bence .Kızlar ben 8 aylık evliyim. Daha evimi ilk tuttuğum beri annem herşeye karışmaya başladı. Genel olaraktabi çok zor bir kadındır zaten. Ve sırf bu karışmaları yüzünden eşimle tartıştık çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?