Annemle asla çözemediğim anne kız ilişkisi

Bir de bazı insanlar olumsuzu çeker, evhamlı ve kötümserdir. Öyle bir anneyle büyümüş olma ihtimali yüksek böyle kadınların. İlle aldatılmış olmak gibi büyük bir problem gerekmiyor yani. Annem öyledir mesela. ben olmamak için kendimi telkin ederim hep.

Ben bu tarz konularda herkesten farkli dusunurum uzgunum. Sorun yasadiginiz kisi anneniz. Belli ki zor yasanmisliklari olan bir kadin. Normal insanlar bile psikolojik problemler yasarken,onun makul olup ona gore davranmasini beklememek lazim. Sizi incitmek,kirmak istemem,tanimiyorum,nasil bir evlatsiniz bilmeden ezbere konusacagim bu yuzden lutfen kirilmayin. Siz adim atin annenize, siz onun icin bir seyler yapin. Karsilik mi goremediniz,yapmaya devam edin. Bunu kendiniz icin yapin ama. Herkes bir olmaz. Benim annemin yasadiklarini ve nasil bir kadin oldugunu anlatsam onda da hatalar sorunlar bulursunuz emin olun. Halbuki dunyaya bir kadin peygamber gelecek olsa o kisi benim annem olurdu inanin ama annemin karakteri benim ona davranisimi degistirmez ki. Yer yuzunun en berbat insani da olsa o benim annem, sabah erkenden uyanirim,borek yaparim pisirip gotururum ki kahvaltiyi beraber yapalim diye. Siz de bu tarz davranirsaniz annenizi degil kendinizi mutlu edersiniz bence.

ben annemi çok seviyorum zaten,kinci değilim affettim gitti,daha dün kendim gittim yemek hazırladım sohbet ettik yemek yedik,oturup çay içtik.sürekli bana olumsuz davransa zaten gitmem yanına bile.ama nasıl anlatmalı bazen o davranışlar insanı farklı düşündürtüyo,oysa ben hiç annemden beni olumsuz düşündürtecek şeyler yapmasını istemiyorum.anne kız arasında yaşanmaması gerekir bazı şeylerin bunlar o ilişkiye çok zarar verir.mesela ben eşimle yazın otururken gelmiş pencere açık,bahçe katız eşimle beni dinlemiş.bunu kendince sebepleri olduğu için yaptığını ve hklı olduğunu söylüyor oysa ne dese haklı değil,ben eşimle o an özel şeyler de konuşuyor olabilirm.annem acaip şeyler yapıyor işte bazen ve söylüyor.bunlar da hep yaşadıklarıyla ilgili ama ben de deneme tahtası veya herşeye okey diyecek kadar sınırlara izin verecek biri değilim.annem de olsa sınırını bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…