Bırak ayrılsınlar canım , baban da hatasını anlasın
Anlamıyorsa bile annen kafasını dinler. Ne çekecek o adamı . Yaptıklarının bi bedeli olmalı ,
Sende Babana mesafeni koy , hatasını anlamıyorsa bile size zararı dokunmasın
Benim derdim de seninkinin tam tersi , ayrılmıyorlar diye kızıyordum ( konu acmıştım ayrıntıları merak edersen bakabilirsin )
Herseyi yaptı babam anneme , annem hala bitanem canım seklinde davranıyor , o öyle yapınca bizde babama gereken mesafeyi koyamiyoruz, ben bu sahtelige , hicbisey olmamış gibi davranmasına polyannayi oynamasına kızıyordum.
Ama artık bosverdim , ilgilenmem gereken kendi ailem var , onlar kocaman insanlar nasıl istiyorlarsa öyle yasasınlar , beni hic ilgilendirmiyor artık . Annem o kadar bosan dememize rağmen boşanmadıgi gibi , her yeni aldatma vakasında beni arayıp dert yanıyor , sanki ilk kez olmus ve sanki şaşılacak bisey gibi , bende hic yorum yapmıyorum artık , gene basa donüyor çünkü , güya dinliyor dediklerimi sonra gene aynı , hicbisey olmamış gibi , üstelik benim annemin maddi sorunu da yok , babam onun icinde ayrılmıyor, maaşı var çünkü
Ailenin Haklarında hayırlısı olsun ,ama ahlaksızlığın oldugu yerde çekip gitmek lazım , annen de doğrusunu yapmış bence