annemle babam ayrılıyor:(((

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
ben 26 yaşında evli bir 1,5 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.bu yaşıma kadar kendimi bildim bileli annemle babam kavga yapıyor.kaç kere ayrıldılar ama annemin geliri olmadığı ve ailesi sahip çıkmadığı için bizim için katlandı.ama artık ben evlendim kardeşimde askere gidecek.babam kendi kanım ama evlilik yapılacak kişi değil.anneme bir insanın yaşayabileceği bütün acıları yaşattı.aldatma,şiddet,yalan ve daha bir sürü yaşananlar.annemde dört dörtlük demiyorum ama herşeyin başı babamdan kaynaklanıyor.ailesine değir vermeyen hep kendine marka kıyafetler alan bir adam ne kadar konuşulsada,bağğırılsada değişmedi ve hep aynı.yaşanılan herşeyi buraya yazmaya kalksam saatlerimi alır ama en son yaşanılan konuyu yazıp sizlerden fikir almak istiyorum.
geçen sene babam 30.000 borç için 43.000 tl kredi çekmiş anneme sormadan kendisi devlet memuru.annem ayrıldı ama ben barıştırdım.geçen ayda anneme sormadan emekli olmuş ve maaşı yarıya düştü ve kenarındada bir kuruşu yok ve üstüne üstük borç var.tabi çok büyük bir kavga çıktı.nasıl olurda ailesine sormadan kendi başına karar verip o kadar borç varken emekli olur aklım mantığım almıyor?kardeşimde bende konuşmaya bıktık.annem ayrılıcam diyor babamda kabul etmiş.ben aynı şehirde yaşıyorum.eğer ayrılırlarsa mecbur annemle kalıcam çünkü geliri yok.geçen sene ayrıldklarında babam bana gelmişti ama ben babamın bana güvenmesini istemiyorum üstelik suçun çoğu ondayken kendini haklı görüyor hep.bana güvenmek yerine ailesini kurtarmaya çalışmasını istiyorum ama babamın umrunda değil.ister istemez soğuk davranıyorum hiç sormadan bile bile emekli olduğu için.moralim çok bozuk.bebeğim var ama ailemin sorunlarından kendi ailemle bile ilgilenemiyorum.küçüklüğüm hep annemle babamın arasında kavga gürültü içinde geçti artık bıktık.babam annemden zamanında boşanıp başka birisiyle evlendi ondan boşanıp tekrar annemle evlendi annemin onu kabul etmesi onun için bile büyük bir şans amao bunun farkında değil.çok soğudum babamdan.napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum.ne olur akıl verin bana.soğuk davranınca ayıp mı olur diyorum ama iyi davranınca hiç anlamaz hatasını.hakkınızı helal edin.

ben 26 yaşında evli bir 1,5 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.bu yaşıma kadar kendimi bildim bileli annemle babam kavga yapıyor.kaç kere ayrıldılar ama annemin geliri olmadığı ve ailesi sahip çıkmadığı için bizim için katlandı.ama artık ben evlendim kardeşimde askere gidecek.babam kendi kanım ama evlilik yapılacak kişi değil.anneme bir insanın yaşayabileceği bütün acıları yaşattı.aldatma,şiddet,yalan ve daha bir sürü yaşananlar.annemde dört dörtlük demiyorum ama herşeyin başı babamdan kaynaklanıyor.ailesine değir vermeyen hep kendine marka kıyafetler alan bir adam ne kadar konuşulsada,bağğırılsada değişmedi ve hep aynı.yaşanılan herşeyi buraya yazmaya kalksam saatlerimi alır ama en son yaşanılan konuyu yazıp sizlerden fikir almak istiyorum.
geçen sene babam 30.000 borç için 43.000 tl kredi çekmiş anneme sormadan kendisi devlet memuru.annem ayrıldı ama ben barıştırdım.geçen ayda anneme sormadan emekli olmuş ve maaşı yarıya düştü ve kenarındada bir kuruşu yok ve üstüne üstük borç var.tabi çok büyük bir kavga çıktı.nasıl olurda ailesine sormadan kendi başına karar verip o kadar borç varken emekli olur aklım mantığım almıyor?kardeşimde bende konuşmaya bıktık.annem ayrılıcam diyor babamda kabul etmiş.ben aynı şehirde yaşıyorum.eğer ayrılırlarsa mecbur annemle kalıcam çünkü geliri yok.geçen sene ayrıldklarında babam bana gelmişti ama ben babamın bana güvenmesini istemiyorum üstelik suçun çoğu ondayken kendini haklı görüyor hep.bana güvenmek yerine ailesini kurtarmaya çalışmasını istiyorum ama babamın umrunda değil.ister istemez soğuk davranıyorum hiç sormadan bile bile emekli olduğu için.moralim çok bozuk.bebeğim var ama ailemin sorunlarından kendi ailemle bile ilgilenemiyorum.küçüklüğüm hep annemle babamın arasında kavga gürültü içinde geçti artık bıktık.babam annemden zamanında boşanıp başka birisiyle evlendi ondan boşanıp tekrar annemle evlendi annemin onu kabul etmesi onun için bile büyük bir şans amao bunun farkında değil.çok soğudum babamdan.napıcam nasıl davranıcam hiç bilmiyorum.ne olur akıl verin bana.soğuk davranınca ayıp mı olur diyorum ama iyi davranınca hiç anlamaz hatasını.hakkınızı helal edin.

açık seçik olalım...baban çok akılsız adammış erken emekli olmuş çalışmaktanmı yorulmuş .normal şekilde emekli olup birde o yaştan sonra çalışan insanlar var..anneni düşünmemiş hiç..alacağı iki kuruş bana yeter diye düşünmüştür..annen haklı kadının sabrı taşmış..sizin için katlanmış ne fedakar anne..bence karışma bırak baban akılsızlığının ve yaptıklarının cezasını çeksin..annene sahip çık..şimdi sıra sizde..sanırım annen genç yani orta yaşlardadır..belki ilerde evlilik yapabilir ayıp değil bu..ilkinde mutlu olmamış.zaten üç günlük dünya..bırak ayrılsın annen..

açık seçik olalım...baban çok akılsız adammış erken emekli olmuş çalışmaktanmı yorulmuş .normal şekilde emekli olup birde o yaştan sonra çalışan insanlar var..anneni düşünmemiş hiç..alacağı iki kuruş bana yeter diye düşünmüştür..annen haklı kadının sabrı taşmış..sizin için katlanmış ne fedakar anne..bence karışma bırak baban akılsızlığının ve yaptıklarının cezasını çeksin..annene sahip çık..şimdi sıra sizde..sanırım annen genç yani orta yaşlardadır..belki ilerde evlilik yapabilir ayıp değil bu..ilkinde mutlu olmamış.zaten üç günlük dünya..bırak ayrılsın annen..
evet çalışmaktan yoruldum ve devlet memuru yani daha rahat nasıl bir iş olabilir ki?annem yaşlı değl ikinci evliliği yapacak bir kadın değil yani düşünmez.ben sahip çıkarım tabikide sonuna kadar.ama babama ne kadar kızsamda bazen üzülüyorum babama karşı nasıl davranıcağımı şaşırdım.

Bir zamanlar komşu uzda benzer sorunkar yaşamıştı. En son olayda eşi aldatmıştı, herkes boşan demişti. O da hayır boşanmayacağım onca yıl kahrını çektim, ayrı yaşacağım zamanı geldiğinde ölünce emekli maaşını ben yiyeceğim demişti. Yedirmem yeni yetme elin kadınına demişti. Buda bir yaklaşım tabi, sadece yazmak istedimi

Bırak ayrılsınlar canım , baban da hatasını anlasın
Anlamıyorsa bile annen kafasını dinler. Ne çekecek o adamı . Yaptıklarının bi bedeli olmalı ,
Sende Babana mesafeni koy , hatasını anlamıyorsa bile size zararı dokunmasın

Benim derdim de seninkinin tam tersi , ayrılmıyorlar diye kızıyordum ( konu acmıştım ayrıntıları merak edersen bakabilirsin )
Herseyi yaptı babam anneme , annem hala bitanem canım seklinde davranıyor , o öyle yapınca bizde babama gereken mesafeyi koyamiyoruz, ben bu sahtelige , hicbisey olmamış gibi davranmasına polyannayi oynamasına kızıyordum.
Ama artık bosverdim , ilgilenmem gereken kendi ailem var , onlar kocaman insanlar nasıl istiyorlarsa öyle yasasınlar , beni hic ilgilendirmiyor artık . Annem o kadar bosan dememize rağmen boşanmadıgi gibi , her yeni aldatma vakasında beni arayıp dert yanıyor , sanki ilk kez olmus ve sanki şaşılacak bisey gibi , bende hic yorum yapmıyorum artık , gene basa donüyor çünkü , güya dinliyor dediklerimi sonra gene aynı , hicbisey olmamış gibi , üstelik benim annemin maddi sorunu da yok , babam onun icinde ayrılmıyor, maaşı var çünkü
Ailenin Haklarında hayırlısı olsun ,ama ahlaksızlığın oldugu yerde çekip gitmek lazım , annen de doğrusunu yapmış bence

Benim annemle babamda hemen hemen bu konumda ama boşanma felan yok

Boşansa daha iyi bence.

Keşke annemde çekmese artık boşansa diyorum ben bile bazen.

Babamda aynı babanız gibi emekli oldu çalışmadı.,
Mal varlığına(babanemden dedemden kalana) güvendi.
Sonra gitti orda burda barda pavyonda paraları yedi ve bir sürü borca girdi.
Şuan annem onun pisliklerini temizliyo aldıkları tüm para birikimleri herşeyi o borçlara gidiyo ve ta 2016'da bitecek borçları
o borç bitince yine yicek içcek zevkine borca sokcak biliyorum tanıyorum onu ve olmasaydı keşke diyorum..

Bazen lanet ediyorum, Günaha mı giriyorum acaba diyorum.

Bıktık usandık arkasını toplayıp kahrını çekmekden.

Utanıyoruz ondan aram zaten iyi değil, kendini düşünen bencil, kendi zevkinde biri.
Babam yok demek daha cazip geliyo bazen baban var mı? diyenlere..

Son düzenleme:
Back
X