- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
Annemin şu an evlenmesiyle benim evlenmem aynı şey değilYorumlarınızı okudukça sizi daha da haksız buldum.
Babanızın her türlü bakımını annenizin vazifesi görmeniz, eli ayağı tutan adama çaresiz muamelesi yapmanız bir yana, başka bir kadınla evlenen babanızı affederken annenizin evlenme ihtimalini bile kabul edemiyorsunuz.
Sırf babanızın rahatı bozulmasın diye boşanmalarını istemiyorsunuz. Annenizin mutlu olmaya hakkı olduğunu kabul etmiyorsunuz. Torun, evlat, anne-baba sevgisi farklıdır, eş sevgisi farklıdır. Madem size göre bunlar birbiri yerine geçen şeyler, öyleyse siz neden anne babanızın sevgisi ile yetinmeyip evlendiniz ki?
İnşallah anneniz boşanır, aşık olur ve çok mutlu yeni bir evliliği olur. Hepsini hak ediyor.
Ben evlenmeden nasıl çocuk sahibi olucaktım bana bir söyler misiniz?
Annem torun torba sahibi olmuş daha da evlenmesine ne gerek var
Çocukların büyüyünce evlenmesi gayet doğal ama 50 yaşındaki kadının boşandıktan sonra tekrar evlenmesine gerek bile yok
Bİr de ben zamanında babamla da küstüm başkasıyla evlendiği zaman hiç bitmiyor şekilde konuşmadım ki annemin babamla barışmasını da hiç istemedim ama annem kardeşim için affetti ben ben yapabilirdim bu durumda annem affedince ben de affettim
Neler yaşadığımızı bilmiyorsunuz,gerçekten içimde yaşadığım durumu yaşamadığınız için bunları yazıyorsunuz
Herkes kendi yaşadığını bilir
Annemin mutlu olması içim elin adamıyla yan yana görmeme gerek yok