- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi zalimhayat_82
Yerinizde olsam birbirlerine zaman tanımalarını isterdim demek istedim ama dediğim gibi sizin o aşamalar çok geride kalmış.Kardeşim ve benim yerimizde olsaydınız ne yapardınız diye sordum ama cevap vermemişsiniz
Benim annem de bir ara babamın para konusunda bir anda yaptığı yanlış tercihlerden dolayı boşanmak istediğini alttan alttan söyledi ima etti. Babam değil kardeşim suçluydu 150bin civarı bir parayı iddiaya kaptırdı. Anneme arkamızdan iş çevirme ne yapacaksan söyle dedik. Annem üzerindeki malı mülkü satıp ev alacağını Gül gibi geçinip gideceğini söyledi. Biz de babama sahip çıkacağımızı görüşeceğimizi onun hatalı olmadığını söyledik. Tek sorun bu para işi ise kardeşim suçluydu dedik. Babam 74 yaşında her işini kendi yapar tek sorunu yalnızlık olurdu onu da çözeriz dedik. Annem 65 yaşında zaten arkadaş çevresine sahip farklı bir şehre taşınmamasını(memleketi) istedik. Annem vazgeçti şimdi bir aradalar. Babam işinde gücünde kibar ailesine bağlı bir adamdır. Annem de eli çabuk hamarat şen şakraktır. Herşey güzel şükür.
Annem yaşadıklarınızı yaşasaydı tarafsız olur annemi korurdum.