O zaman karışmayın bence inşallah görüşmüyordurBabam çok mülayim bi insandır kimseye zarar veremez ama kestiremiyorum bu konuda nede olsa aldatilmislik var dua ediyorum inşallah gorusmuyodur ve ekstrede çıkmaz diye
Simdi bundanda korkuyorum eğer babam ekstrede çıkarsa sizi toplicam açıklıcam çocuklarının önünde dedi acaba annem der mi büyük kızda biliyodu eğer babam öğrenir ve aciklicam diye çağırırsa o zaman anneme beni karıştırma diye önceden soylesemmi yoksa gidip direk oturup dinlesemmi karar veremiyorum hiç bi sekildeağzım açık kaldı :O baban öğrenirse de en azından senin bildiğini bilmesin bence.çocuğum da annesiyle işbirliği yaptı psikolojisine girmesin.
Bence bazı özel durumlarda yalan söylemek gerekiyor bu da öyle durumlardan biri. Annenizin hatası yüzünden babanızdan olmayın. İnkar edinSimdi bundanda korkuyorum eğer babam ekstrede çıkarsa sizi toplicam açıklıcam çocuklarının önünde dedi acaba annem der mi büyük kızda biliyodu eğer babam öğrenir ve aciklicam diye çağırırsa o zaman anneme beni karıştırma diye önceden soylesemmi yoksa gidip direk oturup dinlesemmi karar veremiyorum hiç bi sekilde
Bende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodumBence bazı özel durumlarda yalan söylemek gerekiyor bu da öyle durumlardan biri. Annenizin hatası yüzünden babanızdan olmayın. İnkar edin
Bu daha mantıklıBende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodum
bu durumda inkar etmeniz en doğrusu sanki. Çünkü bildiğinizi eşiniz de öğrenirse onun da sizin hakkınızdaki düşünceleri değişebilir. Gerçekten çok zor bir durumBende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?