Annemle babamin arasindayim

Bende eğer annem bildiğimi söylerse önceden rahatsız ettiğini bildiğimi ama annemin o zaman kızdığını bildiğim bunun şimdi devam ettiğini bilmediğimi söylemeyi dusunuyodum
Bu mantıklı
Ve şunu da ekliyim anneniz kendini masum göstermeye çalışmasın bal gibi adamın ilgisi hoşuna gitmiş karşılık vermiş. Yk baban işsizdi filan diye ajitasyon yapmasın
Namuslu bi kadın açlıktan ölse dahi gidip böyle bi hareketi yapmaz.

Ben anlamadım. Annem yüz vermedi diyorsun neden korkuyorsun o zaman?
Annem bana yüz vermediğini söylemişti ama sonra bi kere yemeğe çıktığını itiraf etti bi kaç kez Tlf da gorustuklerinide numarasından anladım son aramalardan yani aslında duygusal olarak karşılık vermiş bi bakıma ama ben kızdığımda daha görüşmediğini adamın onu aramadığını falan söyledi

Kesinlikle katılıyorum bunu hiçbişey maruz gösteremez aldatma sadece fiziksel değildir annem bal gibi babami aldatmış durumda benim gözümde ama o daha görüşmediğini aramadığını tersledigini söyledi bende ona inandım böyle bişeyin sorumlusu olmak istemiyorum bisey olursa vicdan azabı çekmek istemiyorum o yüzden babama bisey söyleyemedim içimde tuttum hep

O zaman en güzeli hiç karışmamak. Sen evlatligini ikisine de yap ama aralarındaki mevzuya girme.

Ay inanılmaz üzüldüm ya yaşadığınız kalp ağrısını tahmin bile edemiyorum.Aslında hiçbir şey gizli kalmıyor işte istedikleri kadar saklasınlar böyle saçma sapan şekilde çıkıyor ortaya. Umalım ki anneniz hala görüşüyor olmasın. Babanızın kanına şüphe girmiş bi kere dökümlerde çıkmasa bile siz annenizi uyarın kendine gelsin babanız bu işin peşini kolayca bırakmaz.

Ben olsam daha is buralara gelmeden ya kendi isteginle babamdan ayril ya da ben anltirim herseyi o bosar seni derdim.
Inşallah başınıza gelmesin böyle bisey bende çok ikilemlerde kaldım ama ailem söz konusu olunca cesaret edemedim aklımdan ya babam o sinir ve kızgınlıkla kötü şeyler yaparsa diye vicdan yaptım hep kendi kendime bin bir türlü senaryoyu kafamda çevirip en son susmaya karar verdim ki annemde artık görüşmediğini söylüyordu tek umudum ekstreler temiz çıksın

Inanın kalp sikismalarimi anlatamam 2 gündür inşallah bende öyle umuyorum

umarim gorusmuyordur anneniz siz de rahatlarsiniz

Bence annenize söyleyin. O adam da ne terbiyesiz bir şeymiş öyle. Annenizin babanıza anlatmamasını anlayabiliyorum ama keşke anneniz de hiç görüşmeseydi adamla,, tersleseydi, uzak dursaydı.

Bence oluruna bırakın, anneniz sizin bildiğinizi söylemez. Zaten olanı inkar edecek. Söylerse de inkar edersiniz. Bu hatayı anneniz yaptıysa bedelini de o ödemeli. Bunu yapan bedeline de katlanmaya hazırdır.

Babanız 20 yıldır nasıl farketmemiş insan hiç mi şüphelenmez?

yanlış anlamayın babam mülayim sakin insandır diyorsunuz ya kimi erkek veya kadın bilse de bilmezliğe gelir
çünkü cesaretsizdir korkar yüzleşemez, ne yapacağını bilemez
babanızın 20 yıldır şüphelenmediğine ihtimal veremem

Son düzenleme:
Gerçekten babanız iyi bir insanmış ki karşısına çıkmış.Hayat böyle birşey işte gerçekler er ya da geç açığa çıkar

Olayı hic bırseklde bılmedıgınızı söyleyin inkar edin annenız söylerse o zaman niye bana soylemedın diye babanızı ofkelenır bence inkar daha lehınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…