- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
İs ciddiye binince oyle bir talep ederler ki inanamazsin. Baban mantiksiz karar vermis. Kendi bes kurus koymadan anasinin ustune ev yapiyor olaya bak. Annen vermesin para falan. Ev alacaklarsa da annen kendi ustune yaptirsin babanin ustune bile olmasin.2 tane halam var ikisinin de 3 er tane evleri var evden bişey talep etmezler
Ya sadece kardeşler için değil ki ilerde diyelim ki boşanma durumu oldu eşide ev annemden diyip kadına hiç birşey bırakmaya bilir . Hiç bir şekilde kadinin garantisi yok yani .İs ciddiye binince oyle bir talep ederler ki inanamazsin. Baban mantiksiz karar vermis. Kendi bes kurus koymadan anasinin ustune ev yapiyor olaya bak. Annen vermesin para falan. Ev alacaklarsa da annen kendi ustune yaptirsin babanin ustune bile olmasin.
annen babandan habersiz ufak bir ev alsın.Ben de söyledim babama da söyledim ne kadar mantıklı baba bu yaptığın dedim sanane diyor annemi üzerken sanenesi olmaz dedim
Sebep? Annenizi ve siZi mirastan men etmek için mi yapıyor aklı sıra. Annesi vefat ederse direk kendine kalacağı için mi?Annem zaten ev babamın üstüne olsun istiyor babam kendi üstüme almam annemin üstüne alırım diyor
O iş öyle olmaz işte. Neden talep etmesin kendilerine otomatik miras kalacak. Kendileri talep etmezse çocukları eder. Saf olmayın kendi malınızın kıymetini bilin. Ayrıca hangisinin malı annesinin üzerinde de cingöz Recai babanız anasının üzerine yaptırmak için uğraşıyor.2 tane halam var ikisinin de 3 er tane evleri var evden bişey talep etmezler
Ölüm hak miras helal demişler2 tane halam var ikisinin de 3 er tane evleri var evden bişey talep etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?