Annemle babamın kavgası evliliğim etkilenecek diye korkuyorum ..

Herkes babaanne ölürse miras babaya ve halalara kalır demiş. Ya babanıza birşey olursa.. Allah gecinden versin babanız vefat ederse babaanne veya halalar annenize sahip çıkar mı? Yoksa anneniz sokakta mı kalır?

Annenizin tavrına bakın, eğer babanızın karşısında hakkını savunamayacağını düşünüyorsanız, parayı siz alın üzerinize yatırın. Vakti zamanı gelince de annenizin üzerine bir yatırım yaparsınız.

Anneniz de haklı babanne de haklı oyüzden hisseli ev alınsa olmaz mı Orta bulunur böylece
Tek haksız babanız bu konuda

Ben de söyledim babama da söyledim ne kadar mantıklı baba bu yaptığın dedim sanane diyor annemi üzerken sanenesi olmaz dedim

neden sizin evliliğiniz etkilensin başlık yanlış olmuş. annenizin hakkı yeniyor tel elinden alınıyor annenize sahip çıksanıza. siz kendinizi düşünüyorsunuz. anneninizin içinde bulunduğu zor durum sizi ilgilendirmiyor heralde. ne bencil evlatlar var yaa. babanızın karşısına geçin ve asla rızanız olmadığını söyleyin. annenizin direnemiyorsa parayı alın üstünüze anneniz için yatırım yapın!!!!!!!!!

Babanız ve annesi çakallık peşinde. Anaç annenizin parasına konmak.
Ben olsam asla düşünmez ve parayı babama da annesie de yar etmem.
Sizin evliliğinizin etkilenecek bir şey yok ortada.
Siz yA babanızın karşısına çıkıp olaya el koyacaksınız yada o parayla annenizin adına başka yatırım yapacaksınız.
Zavallı kadının halkını yedirmeyin sakın.

Arkadaşlar babam eşime güvenmiyor bu konularda bende güvenmiyorum üstüme para alamam maalesef benim de dört dörtlük değil evliliğim

Evet sizin bir sucunuz yok bence de yanliz koskoca paragrafta tek bir nokta tek bir virgül yok, baktım eğitimliymişsiniz ! Boyle yazılan yazıları aynen yazildigi gibi soluksuz okuyorum, çok tuhaf oluyor.

Amca hala varsa mirasci olurlar. Annen neden hakkini yedirsin baskalarina. Yarin obur gun size yada kardeslerinize kalir. Babanizin düşüncesi saçma

Babanlar kaç kardeş? Hukuken ileride miras mal olur annenin ailesinden gelen miras da heba olur.
Ayrıca diyelim ki ev babanın üstüne oldu herhangi bir sorunda annen zaten hakkı olan parayı alabilir ama bu şekilde anneanne tarafından gelen para gider
Kanunen kadının mirasına eş dahi olsa dokunamaz diyelim ki o parayla ortak bir şey alındı ve boşanma oldu, o zaman da kadın mirastan gelen parasını alır kalan para da ikiye bölünür evlilik birliği içerisinde alındığı için yani her halukarda miras malın hakkı korunur ama babaanne üzerine olursa olmaz

annen parasını bulaştırmasın kimseye...kendi üzerine bir arsa alsın...olay da kapansın...annenin üzerinde o para olduğu müddetçe babanın gözü o parada olacak...çocuklarıma yatırım yapıcam desin çıksın işin içinden...54 yaşındayım ben olsam bu şekilde yapar herkesin ağzını kapatırdım...bu arada en iyi yatırım arsaya olandır...

Eger baban nuh diyor peygamber demiyorsa herkes koydugu para kadariyla hissedar olsun eve. Annenin koydugu parayla babannenin evi esit diyelim tapuyu yari yariya yapsinlar o zaman.

2 tane halam var ikisinin de 3 er tane evleri var evden bişey talep etmezler
Onlar da hukuken mirasçılar istemez diye bir şey yok
Eşin de babana güvenmiyorsa bu olayla birleştirirsek baban gerçekten güvenilecek biri değil belki de
Başka bir seçenek de ev anne ve babaanne adına ortak olsun olası bir vefatta anne hakkını alır baba amca ve halalar da haklarını alırlar

Hisseli tapu diye birşey var. Annenin elindeki para evin kaçta kaçına denk geliyorsa o kadarı anneni uzerine olur. Kalanı da baban çok meraklıysa annesinin üstüne yapar.

Dedim anneme annem de yanaşmıyor çok çekiniyor babamdan sen o paraya git koluna 6-7 tane kalın bilezik boz dedim boynuna kalın zincir boz dedim para ham olarak kalmasın dedim
altını bozdurur baban.
arsa, ev alırsa bir şey diyemez.

Uygun olan babanin ustune olmasiymis aslinda. Sonucta babaannen oğlunun ustune oldu diye, annende eşimin ustune oldu diye icleri rahat olurdu

Ben annenin yerinde olsam tek kurus vermem.

Babanneniz vefat etse annenize hicbir sey dusmez. Babanin da kardesleri varsa vay haline.

Annene soyle yatirsin bankaya parasini vermesin.

Senin evliligini bozacak bir hususda yok neden evham yaptin ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…