Annemle evi ayırma süreci ve acılar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Louder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen öyle, annesi de Louder da hatalı, anne kızının yanına geldiğinde kendine gelmek ve kızının da lohusalığında yardım etmek için hadi birkaç ay kalırdı ama sonrasında önce kendisinin teklif etmesi lazımdı diğer evi boşaltalım sana yakın başka ev bulalım diye, o söylemiyorsa Louder diyecekti.

Olan oldu bari bundan sonra denenmişi deneyip yeniden birlikte yaşamasınlar, ya Antep’teki çocuğuna ya Louder’a yakın kullanışlı düz ayak ufacık bir ev olsa yeter, hem dayayıp döşemesi de daha uyguna gelir, hem de uzak olmaz hasta olsa bir ihtiyacı olsa gözünüzün önünde olduğu için rahatça ilgilenirsiniz.

Valla yine iyi idare etmişsiniz ben olsam bu kadar sabırlı olamazdım bence en başta annenizi yanınıza almamalıydınız çünkü ev ev üstüne gerçekten olmuyor yakınlarınızda küçük bir daire tutabilirdiniz. Bana göre abinizle yaşasa o da olmaz ki galiba abinizde pek gönüllü değil tam sınırı çizme zamanı.

Eşiniz kendi ailesiyle görüşüyor mu?
Bizde yaşlanacağız düşüncesi onlar içinde geçerli mi?
Onlarla ilgili de problemleriniz vardı diye hatırlıyorum.
Başta abiniz olmak üzere yıllardır aile kaynaklı sorunlarınızı göğüsleyen eşiniz kendi ailesi konusunda nasıl çok merak ettim açıkçası.
Sizin bu yaşadıklarınızdan ders alacağınızı sanmıyorum. Anneniz abinizle bir sorun yaşayıp yanınıza gelince her şey yine başa saracak. Diğer abinizin dünya umrunda değil zaten.
Eşiniz de mecburi bir iyi niyet çabası içinde gibi. Ben ortada kendini gerçekleştirmiş, ne istediğini bilen, kendine saygısı olan bir koca da görmüyorum açıkçası.Daha çok şey yazabilirim bu konuda ama ne dediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum.
İlişkiler sizin aslında normal olmayan düzeninize dönüyor, başka da bir şey olacağı yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…