Annemle evi ayırma süreci ve acılar...

Aynen öyle, annesi de Louder da hatalı, anne kızının yanına geldiğinde kendine gelmek ve kızının da lohusalığında yardım etmek için hadi birkaç ay kalırdı ama sonrasında önce kendisinin teklif etmesi lazımdı diğer evi boşaltalım sana yakın başka ev bulalım diye, o söylemiyorsa Louder diyecekti.

Olan oldu bari bundan sonra denenmişi deneyip yeniden birlikte yaşamasınlar, ya Antep’teki çocuğuna ya Louder’a yakın kullanışlı düz ayak ufacık bir ev olsa yeter, hem dayayıp döşemesi de daha uyguna gelir, hem de uzak olmaz hasta olsa bir ihtiyacı olsa gözünüzün önünde olduğu için rahatça ilgilenirsiniz.

Valla yine iyi idare etmişsiniz ben olsam bu kadar sabırlı olamazdım bence en başta annenizi yanınıza almamalıydınız çünkü ev ev üstüne gerçekten olmuyor yakınlarınızda küçük bir daire tutabilirdiniz. Bana göre abinizle yaşasa o da olmaz ki galiba abinizde pek gönüllü değil tam sınırı çizme zamanı.

Eşiniz kendi ailesiyle görüşüyor mu?
Bizde yaşlanacağız düşüncesi onlar içinde geçerli mi?
Onlarla ilgili de problemleriniz vardı diye hatırlıyorum.
Başta abiniz olmak üzere yıllardır aile kaynaklı sorunlarınızı göğüsleyen eşiniz kendi ailesi konusunda nasıl çok merak ettim açıkçası.
Sizin bu yaşadıklarınızdan ders alacağınızı sanmıyorum. Anneniz abinizle bir sorun yaşayıp yanınıza gelince her şey yine başa saracak. Diğer abinizin dünya umrunda değil zaten.
Eşiniz de mecburi bir iyi niyet çabası içinde gibi. Ben ortada kendini gerçekleştirmiş, ne istediğini bilen, kendine saygısı olan bir koca da görmüyorum açıkçası.Daha çok şey yazabilirim bu konuda ama ne dediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum.
İlişkiler sizin aslında normal olmayan düzeninize dönüyor, başka da bir şey olacağı yok.

Son düzenleme:
Şunu unutmayın siz alt soyunuzdan sorumlusunuz . Üst soyunuzdan değil. Çekirdek aileniz önceliğimiz olmak zorunda ki elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız eşinizde damat değil evlat olarak kabul etmiş şimdi erkek annesini kimse istemiyor valla ben de gelinim istemem kayinvalidemle oturmak ama bak esin erkek haline kabul etmiş daha napsin . Herkes biraz hayattan ders alacak ektiğini biçecek yapacak bisey yok sen güzel hı evlatsin suçlama kendini . Unutmayın öğüt nasihat bazen boş bazen bazı dersler yaşayarak öğrenilmek zorunda ....

Ben en çok eşinize üzüldüm. Evliya gibi adammış. 2 sene böyle bir kadına kim sabır eder. Üstelik kan bağın yok . Anneniz olduğu için ağız kokusunu çekiyorsunuz ama kocanız buna mecbur değil. 3 tane kazik kadar çocuğu varken Eşiniz gene evlatlık yapmış. Bedava ekmek elden su gölden yaşamış üstelik paraları da canı oglusuna yedirmis . Sizde burda vicdan azabı ühühü diye ağlıyorsunuz. Kocanıza da acıyın biraz . Yani linç yiyeceğim ama kocanizin ben olsam çoktan kapının önüne koymuştum. Hem evimde kalıyor hem laf sokuyor , huzurumu bozuyor. Kim çeker bunu. Bence aklınıza başınıza devşirin. O anne bozuntusu da bir silkelensin kendine gelsin. Ayy acayip sinirim bozuldu. Kadına vay sen yaa. Oglusu varmis da . Gider oğluşunun kapısına bırakırdım. Koyun koyuna uyusunlar . Fazla yumuşak davranıyorsunuz

Yani herkesin kurtarıcısı olmak zorunda mısın? Zaten ikinci kez evlendin ilk narssit manyak mahvetti seni bak kader karsına eşini çıkardı annen senin evladın değil ailene odaklan yarın da eşimle aramıza soğukluk girdi diye üzüleceksin yapma bırak insanları bir manyaktan kurtulmuşken diğer manyaklarla bu kadar meşgul olma

Louder naptın canım biraz iyi misin moralin nasıl şimdi ?
Merhaba canım,
Bizim olayların üstüne bambaşka şeyler oldu. Babam kontrole gitmişti yoğun bakıma kaldırıldı apar topar, yeni çıktı. Annem arada bize geliyor 1-2 gün ama genelde babamla abimde. Abim de belini sakatladı babamı kaldırıp indirirken. Yani bizim konu çoktan evrimleşti, sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz maalesef babam oksijen makinesine bağlı yaşamaya başladı. Doktorlar geç kalsaydınız muhtemelen kaybederdiniz dedi. Değerleri çok kötüydü ama toparlıyor çok şükür

Allah bazen sıkıntıları üst üste veriyor, babana geçmiş olsun Allah şifa versin , inşallah bu günler de geçer canım

Konunuzu hatırlıyorum. Annemizin bağımlı abinizle beraber yaşarken çektiği hayata çok üzülüyordunuz. Onu kurtarmak için hamile halinizle çok dertlenmiştiniz. Bunları ne çabuk unutmuş.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Anneniz belli ki oğullarını daha çok seven annelerden. Ne yapılır bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun

Güncellemeyi görmemişim çok geçmiş olsun.

Sen iyisin ama kocan da adam çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…